Wpisy 3 761 038 – 3 761 137
21 lutego 2020 00:00 → 21 lutego 2020 09:10, 100 wpisów
3 761 028. Sebastian_M dlatego tak jest ze niemozemy trafić wiecej bo przestałes wspołpracować, zemna z liczbami mniej na @podajesz swoich typówi i tym co mielismy grac pamietasz jak zakladalismy ze gramy naprzemiennie pewnymi numerami ty wiedziałes co ja wysylam ja coo ty wysyłasz, pozniej nagle zerwałes z tym, liczby tew w tych ukladach sie wypalily, juz nic nie sugerowałes zaczełes tu chyba typowac z kim innym,pożniej to juz poleciało do przodu, ja zaczolemtypowac sam i zobacz nawet 3/5 dawno nietrafiłem przedtem grajac i typujac razem bynajmniej mielismy te 3/5 a teraz niestety tylko nam wychodza 2/5 co róz gdybysmy te liczby 2/5 razem to bysmy mieli juz niejedna 4/5, i to nie raz, zobacz dionicos zaproponował mi współprace z liczbami w mini,ijeszcze pare innych osób
Arczi to nie jest tak do końca jak napisałeś
Sławek
3 761 046. Sebastian_M 2020-02-21 (00:07) Dziś Gram w Mini )
Arczi to nie jest tak do końca jak napisałeś moze oitak niejest do konca to prawda ,ale niestety telepatycznie niemoge CI podać co mi sie umysli na dane losowanie bo tTY itak tego transeweru liczb nie odnbierzesz, wiec musimy spowrotem wrocić na @ i nadal współpracować, chcesz abymm ja sam trafił ta 5/5 czy chcesz abysmy razem to trafili,, jak kiedys postanowilismy, bo to jest wazne tpo miałbyc nasz cel, zobacz ile osób z nami wczesniej typowało i odeszli, gdzies, sobie, a my pozastalismy i mozemy nadal razem typowac i wysyłac no chyba ze niechcesz juz to co innego jest,
Arczi to nie jest tak do końca jak napisałeś moze oitak niejest do konca to prawda ,ale niestety telepatycznie niemoge CI podać co mi sie umysli na dane losowanie bo tTY itak tego transeweru liczb nie odnbierzesz, wiec musimy spowrotem wrocić na @ i nadal współpracować, chcesz abymm ja sam trafił ta 5/5 czy chcesz abysmy razem to trafili,, jak kiedys postanowilismy, bo to jest wazne tpo miałbyc nasz cel, zobacz ile osób z nami wczesniej typowało i odeszli, gdzies, sobie, a my pozastalismy i mozemy nadal razem typowac i wysyłac no chyba ze niechcesz juz to co innego jest,
sławek 10 witaj witaj jak tam zdrówko i gry ?
Arczi jestem za tym aby razem typować liczby do Mini
Może zrobimy tak że typujemy liczby do Mini raz na tydzień i gramy nimi właśnie cały tydzień co Ty na to?
3 761 051. Sebastian_M 2020-02-21 (00:24) Dziś Gram w Mini )
Arczi jestem za tym aby razem typować liczby do Mini sebastian
noi i bedziemy nadal wspolracować, tylko chciałem wiedziec czy zrezygnowałes juz tego czy dalej razem typujemy liczby i gramy nimi,oto mi chodziło,bo ja niechciałbym sam wygrac ale chce abys i TY z tego cos miał jesli gramy i typujemy razem to razem wygrywamy rozumisz to
Arczi jestem za tym aby razem typować liczby do Mini sebastian
noi i bedziemy nadal wspolracować, tylko chciałem wiedziec czy zrezygnowałes juz tego czy dalej razem typujemy liczby i gramy nimi,oto mi chodziło,bo ja niechciałbym sam wygrac ale chce abys i TY z tego cos miał jesli gramy i typujemy razem to razem wygrywamy rozumisz to
Nie zrezygnowałem. Ja nigdy nie rezygnuję z planów które planujemy.Była przerwa z różnych powodów ale powinniśmy nadal współpracować
3 761 055. Sebastian_ wiec do boju pisz na 1 @ i jesli masz jakies typy liczb i swoje przemyslenia to sie nimi podziel ale poprzez @ ANIE NA CZACIE tak jak kiedyś to było, zobacz duzo osob mialo zapał duzy z nami wspolpracac, pozniej ich zapał szybko wygasł.odeszli niewiadomo gdzie czy graja niewiem, ale wydaje mi sie ze poprostu zrezygnowali z wygranej i marzen swoich, poddali sie , wiec my tego nie powinnismy zaprzepascic,czego juz doknalismy w pewnym sensie, moze nie trafiamy jakis tamm super nagród ale zawsze cos tam nam wpadnie, zebysmy mieli na dalsza gre, ja tez nie cofam zdania swojego nigdy wiec nadal gramy jak przedtem ,mam nadzieje ze niedługo ten krach finasnsowy sie od nas odwróci i zaczniemy cos wiecej wygrywać niz tylko te 2/5 czy 3/5 mam nadzieje ze bedziei lepiej
3 761 062. K30 2020-02-21 (00:49) waalwijk
no i 5/10 dzis fuksem 6/10
no i 5/10 dzis fuksem 6/10
ok ja spadam jeszcze trzeba do roboty do póki nie wpadnie choć 9/9 na stawce
3 761 066. K30 ja powiem tak ja jesli cos zauwarze i czuje tzw, parcie na to i tzw podpowiedzi swojej intuicji to robie to z automatu, nie kloce sie ze swioja intuicja, tylko wykonuje to co mi podpowiada, a zauwazyłem juz dawno ze liczba 3 i 4 trzyma sie azem, i zawsze tak kwychodza dlatego postanowiłem sie tym tu na czacie podzielić, szkoda ze nie skresliłem tej trujki z ta czwórka bo ylo by wiecej trafnych umnie a nie tylko te 6/10, ale sam siebie zrobiłem w bambuko, zanim wysłałem ten kupon z tymi liczbami 9 razy kreslilem te liczby i co róz zmieniałem ten uklasd liczb az przyszedlczas wysłania trzeba bylo szybko leciec z kuponem go wysłac wiec wybrałem jeden z 9 tych kuponow i na tym akurat wpadła tylko 6/10 na tych pozostałych bylaby 8/10 9/10 i 10/10,
ale ja tak sie zamieszałem i akurat wziolem ten kupon gdzie weszła tylko 6/10 a miałem juz ostatnie 4 zeta na gre i musiałem sie zastanowic co wysłac czy muliego czy mini , jednak wyslałem po 1 z kazdej gry, i i powiem tak , wierzyłem ze te liczby wyjda choc niespodziewałem sie tez ze beda akurat dzisiaj ale pomimo to poszedłem i to pusciłemi weszło, to co zamysliłem,, dlatego nieraz pisałem ze pilnujcie pewnych liczb, inimi grajcie ze przyjdzie czas ze one wpadna w najmniej oczekiwanym przez WAS momencietylko ze mmusicie nimi grać nie jak np ktos wysle kupoon z jakimis tam liczbami nie trafi ich to kupon laduje w koszu,
nigdy nie wysyłajcie nietrafionych kuponów zachowajcie je i jeszcze raz wyslijcie to do 3x sztuka, za któryms razem te liczby wejda i wtedy wygracie,liczby kreslone przez was przypisuja sie do was bo to wy je skresliliscie anie kto inny, jesli je wyzucicie do kosza one wtedy odchodza i przestajecie cokolwiek trafiac i to nawet przez długi czas juz, dlatego grajcie i wygrywajcie, ja jutro pojde do kolektury i odbiore to co w tynm miesiecu juz wygrałem i za to bede grał dalej,
aby wygrać jeszcze wiecej jak teraz, luty dlamnie tez jest zbyt ciezki z wygranymi,pamietacie kiedys tu pisałem ze ciezko jest mi cos trafić wmini czy multika, na drugi dzien trafiłem 4/10 i na nastepny dzien znów 5 /10 pozniej 17tego wpadła mi 6/10 i teraz 20 ponownie 6/10 cja to tak odkladam zawsze na kupke a potem ide i wybieram i gram ,nadal ostatnio sie smiałem ze jak do 20zł dojde to bedzie cud , niestety z dzisiejsza wygrana przekroczyłem ta kwote bo jest juz 30 zł wygrane , ktos powie co to za pieniadze ja trafiam wiecej, ale dlamnie liczy sie kazdy grosz choc mniejsza kwota ale zawsze jest juz cos,
dzisiaj o 14 powótrki niektórych liczb z wieczornego losowaniasprawdzcie liczby grajcie i wygrywajcie
3 761 075. qbam z wzajemnośćia
dobranoc wszystkim
Stan gibona z gimbusem jest zamiana żon to czemu nie płci nicki się mylą przyzwyczaić się ciężko ps pikna 6/8 mi w propozycjach wlazla
67,68,71,72,73,79 tylko 69 i 76 ino nie wlazlo no to pa
67,68,71,72,73,79 tylko 69 i 76 ino nie wlazlo no to pa
wujek47 zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Keno na los. nr 881811 i trafił(a) 2500 zł
Ktoś wie, dlaczego nie ma archiwalnych map do MM? Czy tylko u mnie nie widać
keno to moja dzifka, juz jest na bulki jogo i gre w multi
gra: Keno
Typ transakcji: Wygrana
Data transakcji: 21.02.2020 07:15:34
Kwota: 28,00 zł
Typ transakcji: Wygrana
Data transakcji: 21.02.2020 07:15:34
Kwota: 28,00 zł
czy ja kiedys nie wygralem w keno rano
kto rano wstaje temu keno daje 25
cheap101 zatypował(a) za 40 zł w typowaniach Keno na los. nr 881818 i trafił(a) 2520 zł
trzeba sie wyrobic w te keno bo mnie jeszcze do roboty wysla
Wygenerowane losowo zakłady gry Lotto - na podstawie statystyki
1. 05 11 28 30 32 37
2. 20 32 36 45 46 48
3. 02 04 11 40 44 46
1. 05 11 28 30 32 37
2. 20 32 36 45 46 48
3. 02 04 11 40 44 46

keno juz zlamane, kasa grozi co 4 min, nie sa zle czasy
a jeszcze mozna dzieci narobic i miec pincet za lebka
a jeszcze mozna dzieci narobic i miec pincet za lebka
dla takiego intelygentego, co ma 227, numer autubusu, ogranie keno to zadne wyzwanie
Nuta44 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach Keno na los. nr 881830 i trafił(a) 506 zł
Tylko kawa ford lub sachara a dziś babcia robi gołąbki z sałaty
Waldi
Tak miałem grać na 14
32,33,34,35, 36,37,50,51,58,59
52,53,54,55,56,57,30,31,38,39
i swierzy
32,33,34,35, 36,37,50,51,58,59
52,53,54,55,56,57,30,31,38,39
i swierzy
i znow cos zauwazylem nowego co ulepszy mi trafianie bedzie siano