Wpisy 3 757 998 – 3 758 097
18 lutego 2020 12:50 → 18 lutego 2020 13:59, 100 wpisów
Megamocny masz 716 zł w Keno Ty oszukańcu
Megamocny jesteś oszukaniec bo widzę że masz 716 zł i mnie podpuściłeś na grę
3 757 994. Sebastian_M 2020-02-18 (12:45) Dziś Gram w Mini )
Arczi grasz dziś w Mini czy masz przerwę w graniu ? nie no oczywiscie ze zagram chociarz jeden mały ukladzik, chory bym był jakbym choc raz nie puscił mini lotka, no tak bylo w niedziele niezagrałem nic, i sie z tym bardzo zle czółem no ale nieraz i jakaś przerwa tez musi i być nie, w multika mozna niezagrac ale w mini niezagrać jak tu takie tysiąće ludzie wygrywaja tożto by była tragedia , wszystkich namawiam goraco jesli macie za co to grajcie i wygrywajcie jak najwiecej ile sie tylko da, kto niegra ten niewygrywa za wszystkich trzymam kciuki ,oby sie wszystkim udało, i pamietajcie nikomu niezazdroszcze wygranych , zeby niebyło, grajcie i wygrywajcie
Arczi grasz dziś w Mini czy masz przerwę w graniu ? nie no oczywiscie ze zagram chociarz jeden mały ukladzik, chory bym był jakbym choc raz nie puscił mini lotka, no tak bylo w niedziele niezagrałem nic, i sie z tym bardzo zle czółem no ale nieraz i jakaś przerwa tez musi i być nie, w multika mozna niezagrac ale w mini niezagrać jak tu takie tysiąće ludzie wygrywaja tożto by była tragedia , wszystkich namawiam goraco jesli macie za co to grajcie i wygrywajcie jak najwiecej ile sie tylko da, kto niegra ten niewygrywa za wszystkich trzymam kciuki ,oby sie wszystkim udało, i pamietajcie nikomu niezazdroszcze wygranych , zeby niebyło, grajcie i wygrywajcie
982 zł ma Montezuma a co mnie obchodzi jakiś Montezuma ?
Ja mam rywalizację z megamocnym czy z montezuma ?
Jak wywleczesz wszystkie swoje niki to może którymś ze mną wygrasz ale też to jest loteria w Twoim wydaniu
Forsami
Montezuma to chodzi o jakis nik czy o serek choomogenizowany sorki ale tak mi sie jakoś ta nazwa dziwnie skojarzyła z serkiem z biedronki, oczywiscie jesli to jakiś nick to bardzo ta osobe przepraszam
Arczibalik73, proszę.Oto moje kłamstwo

Megamocny tym Montezuma masz już więcej tylko o 2 zł
Dziś parzyste osobno nieparzyste osobno dziesiątkipo południui 2 lotto ale z maszyny jakoś w swoje nie wierzę
Megamocny pisałem że ja na Keno mam sposób
3 758 009. Forsam witaj jak tam lotto juz posłane? trafiasz dzisiaj coś?
Za chwilę mogę mieć więcej o 200 zł i dla mnie to pestka
Megamocnu walczysz ze mną 20 = toma nikami i tylko jeden ma 2 zł więcej a ja w to gram od wielkiego dzwonu
Megamocny i tu się mylisz to nie tak.
W Fioletowej też tak wygrywałem ale stawką x 2 i 3
W Fioletowej też tak wygrywałem ale stawką x 2 i 3
Arczi oczywiście 2 Miliony bo drugie 2 Miliony wygrywa Ktoś Inny
Jakoś Keno nie lubię .
Nie przepadam za tą grą
Nie przepadam za tą grą
Forsami
Megamocny nie zgadniesz jaki to sposób

lepiej 3 pary z tego co bylo 1 i ostatni numer ze sie powtorzy 68
Do jutra
mniejnizzero po co wklejasz moje wpisy ?
Rozmawiam z tobą ?
Rozmawiam z tobą ?
3 758 022. megamocny 2020-02-18 (12:59)
1 taka sama a dwie robisz obok tego co jest
ooo dobry sposób mozna i tak czyli kreslimy jakis ukladzik,powiedzmy 7 liczb, i miedzy tymi co niewybralismy klivzbami bierzemy i kreslimy ich sasiadów, i pozniej nastepnie kreslimy znów sasiadów sasiadów i tak powstaja nam nastepne uklady liczb które wysyłamy na kilka losowań jednoczesnie i wten szybki sposób przegrywamy wszystko co sie da z kieszeni, lub łapiemy głowna wygrana doobrze rozumie no trzeba to wyprubować w szybkie 600 moze na poczatek tu na stronce
1 taka sama a dwie robisz obok tego co jest
ooo dobry sposób mozna i tak czyli kreslimy jakis ukladzik,powiedzmy 7 liczb, i miedzy tymi co niewybralismy klivzbami bierzemy i kreslimy ich sasiadów, i pozniej nastepnie kreslimy znów sasiadów sasiadów i tak powstaja nam nastepne uklady liczb które wysyłamy na kilka losowań jednoczesnie i wten szybki sposób przegrywamy wszystko co sie da z kieszeni, lub łapiemy głowna wygrana doobrze rozumie no trzeba to wyprubować w szybkie 600 moze na poczatek tu na stronce
mniejnizzero rozmawiam z megamocnym i nie wtrącaj się do tej rozmowy bo nie wiesz o co chodzi
Zawsze się znajdzie jakiś typ który przeszkadza w rozmowie lub się wcina ze swoimi mądrościami
I po co takie teksty ?
I po co takie teksty ?
RT1 witaj
Wybił mnie z rytmu i teraz popłynąłem.
Pewnie o to mu chodziło
Pewnie o to mu chodziło
3 758 037. Sebastian_M spokojnie wyluzuj, nie badz taki ostry dla kolegów ze stronki, spokojnie, a wszystko bedzie dobrze ,
megamocny przeprowadzałes juz dzisiaj inicjacje numerów wahadełkiem nad kuponem, wiesz juz mniej wiecej co moze i wyjsc na 14, no ja dzisiaj nie gram o tej godzinie dopiero zagram na wieczór i chyba tylko w mini lotka choć jeszcze zobacze co i jak
megamocny przeprowadzałes juz dzisiaj inicjacje numerów wahadełkiem nad kuponem, wiesz juz mniej wiecej co moze i wyjsc na 14, no ja dzisiaj nie gram o tej godzinie dopiero zagram na wieczór i chyba tylko w mini lotka choć jeszcze zobacze co i jak

RT1 witaj to przeczekaj ta ulewe nie wychodz z domu,

mniejnizzero jednak jesteś dziwoląg tak jak myślałem
I wklej też i ten tekst
Sebastian, pozdrówka
mniejnizzero wklejanie czyichś tekstów sprawia Ci tyle przyjemności ?
mniejnizzero pozdrówka ?
A co to znaczy pozdrówka ?
A co to znaczy pozdrówka ?
Jeśli uważasz się za kulturalnego, nie pisz o nim publicznie.Uwagi zachowaj dla siebie.
3 758 064. megamocny no wtedy nie niemozna tylko co powiesz jesli to było twoje ostatnie 300zł jakie miałes? na zycie, i jak zagrasz i za co dalej aby sie odegrać, ktos w kolekturze ci pozyczy , czy na zeszyt bedziesz grał?
profesor1980 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 881128 i trafił(a) 506 zł
profesor1980 z
3 758 071. waldus jak duzego ile cm?
Już jestem
Zdążyłem na losowanie
Magda
Magda jak wygramy to lecimy tak ?
Na Teneryfę na 2 tyg
Zwiedzimy sąsiednie wyspy
Wejdziemy na wulka Teide
3 758 075. waldus to znaczy ze chce usilnie wygrać no ale niestety nic nietrafi za duzo zapłacił dzisiaj, to trzeba grać za mała kase a wygrać dozo, anie za duza kase i niewygrać nic a co do tych 25 cm, to co tak mało myślałem ze wiecej
Gosia__77
Magda.
Wędrowca netowy
Zaraz przyjdzie Zbigniew