Wpisy 3 757 976 – 3 758 075
18 lutego 2020 12:06 → 18 lutego 2020 13:56, 100 wpisów
oczywiscie wszystkim zycze jak najwiecej wygranych w co kolwiek gracie to jest moja dewiza grajcie i wygrywajcie
18,21,33,55
21,32,33,57
14,24,69,71
27,28,32,41
21,32,33,57
14,24,69,71
27,28,32,41
Wczoraj w MM zaufałem : 10,20,27,39,40,41,64,79
3 757 978. mniejnizzero 2020-02-18 (12:07)
Wczoraj w MM zaufałem : 10,20,27,39,40,41,64,79 o widze ze chyba i wszystko trafiłes co?a masz na to kupon potwierdzajacy ze to akurat pusciłes?
ja tez zaufałem kilku tu liczbom z tego co tu podałes ale nniestety na wieczór tylko wpadło mi 3/10 a za toniestety nieplaca, i byla lipa po całosci a wmini lotku to juz całkowicie po bandzie poleciałem, poniewaz skresliłem 21,22,25,35,39 a wyszło 21,22,24,33,38, było blisko no ale cóz tylko było ale dzisiaj mysle ze bedzie lepiej bo trzeba pilnowac nadal liczby 39 w mini lotku ona wyjdzie na dniach moze i dzisiaj, nawet, kto wie
Wczoraj w MM zaufałem : 10,20,27,39,40,41,64,79 o widze ze chyba i wszystko trafiłes co?a masz na to kupon potwierdzajacy ze to akurat pusciłes?
ja tez zaufałem kilku tu liczbom z tego co tu podałes ale nniestety na wieczór tylko wpadło mi 3/10 a za toniestety nieplaca, i byla lipa po całosci a wmini lotku to juz całkowicie po bandzie poleciałem, poniewaz skresliłem 21,22,25,35,39 a wyszło 21,22,24,33,38, było blisko no ale cóz tylko było ale dzisiaj mysle ze bedzie lepiej bo trzeba pilnowac nadal liczby 39 w mini lotku ona wyjdzie na dniach moze i dzisiaj, nawet, kto wie
widze ze nikt nic niepisze wszyscy teraz intensywnie mysla chyba co?zgadłem, co by tu dać do liczby 39 m w mini i czy faktycznie wyjdzie co i z czym? wszyscy grajacy w mini teraz usilnie wyterzaja mózgi co by tu dodac aby wygrać
ale cisza wszyscy myślą intensywnie albo maja juz mnie dość
Arczibalik73, przecież był jeden z kuponów, a pozwalasz sobie na wymuszanie powtórzenia tego kuponu, czy też zaliczasz mnie do grona klemcxuchow, a Ty wpisujesz się na listę niedowiarków.Przykro mi z tego powodu.Pozdrawiam
orgazm trafic, na sucho brak przegranej ale strach mozna sie bac
Cześć
Megamocny orgazm na sucho ?
Pierwsze słyszę
Pierwsze słyszę
3 757 985. mniejnizzero spokojnie bez nerwów ja nic nie wymuszam od nikogo, niechcesz nie pokazuj, ja niebede z tego powodu płakał,i do niczego CIE tez i niezaliczam,do zadnych kłamczuchów, nawet tak nie pomyślałem o Tobie, oj nie, no niewierze nieraz w to , ale ni emówie ze i tak nie moze być, a wiesz dlaczego? bo tu kiedys duzo osób tez pisało ze wygrało np 9/9, czy 6/9 a nikt z nich nie pokazał skanu tej wygranej, dlatego tak jest, ale rozumie ze niektórzy moga i tez i trafić jakas taka wygrana, nie mówie zenie, przecierz wiadome jest ze ani ja ani nikt inny CI tychej wygranej, nie zabierze, tego mozesz być pewny to co wygrałes to jest tylko twoje boo to ty wysłałes i TY trafiłes zatem nam tu wszystkim zostaje tylko CI pogratulować za to ze udałoci sie to wygrać
oosebastian M witaj przyjacielu
Co to jest ziko ?
Tysiące ?
Czyli chcesz wygrać 217 tysięcy ?
Tysiące ?
Czyli chcesz wygrać 217 tysięcy ?
Arczi Witaj
Arczi grasz dziś w Mini czy masz przerwę w graniu ?
Megamozny w Keno prowadziłem z Tobą tyle miesięcy
Nie mam czasu na Keno ale jak chcesz to za chwilę mogę Cię tam przegonić bo mam na to dobry sposób
Nie mam czasu na Keno ale jak chcesz to za chwilę mogę Cię tam przegonić bo mam na to dobry sposób
3 757 985. mniejnizzero tak jestem niedowiarkiem , dopoki nie zobacze nie uwierze, ale tym sie niemartw, bedzie dobrze to jest umnie tak jak z tym obecnym rzadem, i zawsze mówia ze wszystkim cos tam daja, a ja jeszcze nic nie dostałem i wciaz czekam, a tu amba fatima jak niebyło to dalej nic nimadlatego zawsze powtrzam uwierze jak zobacze
Megamocny masz 716 zł w Keno Ty oszukańcu
Megamocny jesteś oszukaniec bo widzę że masz 716 zł i mnie podpuściłeś na grę
3 757 994. Sebastian_M 2020-02-18 (12:45) Dziś Gram w Mini )
Arczi grasz dziś w Mini czy masz przerwę w graniu ? nie no oczywiscie ze zagram chociarz jeden mały ukladzik, chory bym był jakbym choc raz nie puscił mini lotka, no tak bylo w niedziele niezagrałem nic, i sie z tym bardzo zle czółem no ale nieraz i jakaś przerwa tez musi i być nie, w multika mozna niezagrac ale w mini niezagrać jak tu takie tysiąće ludzie wygrywaja tożto by była tragedia , wszystkich namawiam goraco jesli macie za co to grajcie i wygrywajcie jak najwiecej ile sie tylko da, kto niegra ten niewygrywa za wszystkich trzymam kciuki ,oby sie wszystkim udało, i pamietajcie nikomu niezazdroszcze wygranych , zeby niebyło, grajcie i wygrywajcie
Arczi grasz dziś w Mini czy masz przerwę w graniu ? nie no oczywiscie ze zagram chociarz jeden mały ukladzik, chory bym był jakbym choc raz nie puscił mini lotka, no tak bylo w niedziele niezagrałem nic, i sie z tym bardzo zle czółem no ale nieraz i jakaś przerwa tez musi i być nie, w multika mozna niezagrac ale w mini niezagrać jak tu takie tysiąće ludzie wygrywaja tożto by była tragedia , wszystkich namawiam goraco jesli macie za co to grajcie i wygrywajcie jak najwiecej ile sie tylko da, kto niegra ten niewygrywa za wszystkich trzymam kciuki ,oby sie wszystkim udało, i pamietajcie nikomu niezazdroszcze wygranych , zeby niebyło, grajcie i wygrywajcie
982 zł ma Montezuma a co mnie obchodzi jakiś Montezuma ?
Ja mam rywalizację z megamocnym czy z montezuma ?
Jak wywleczesz wszystkie swoje niki to może którymś ze mną wygrasz ale też to jest loteria w Twoim wydaniu
Forsami
Montezuma to chodzi o jakis nik czy o serek choomogenizowany sorki ale tak mi sie jakoś ta nazwa dziwnie skojarzyła z serkiem z biedronki, oczywiscie jesli to jakiś nick to bardzo ta osobe przepraszam
Arczibalik73, proszę.Oto moje kłamstwo

Megamocny tym Montezuma masz już więcej tylko o 2 zł
Dziś parzyste osobno nieparzyste osobno dziesiątkipo południui 2 lotto ale z maszyny jakoś w swoje nie wierzę
Megamocny pisałem że ja na Keno mam sposób
3 758 009. Forsam witaj jak tam lotto juz posłane? trafiasz dzisiaj coś?
Za chwilę mogę mieć więcej o 200 zł i dla mnie to pestka
Megamocnu walczysz ze mną 20 = toma nikami i tylko jeden ma 2 zł więcej a ja w to gram od wielkiego dzwonu
Megamocny i tu się mylisz to nie tak.
W Fioletowej też tak wygrywałem ale stawką x 2 i 3
W Fioletowej też tak wygrywałem ale stawką x 2 i 3
Arczi oczywiście 2 Miliony bo drugie 2 Miliony wygrywa Ktoś Inny
Jakoś Keno nie lubię .
Nie przepadam za tą grą
Nie przepadam za tą grą
Forsami
Megamocny nie zgadniesz jaki to sposób

lepiej 3 pary z tego co bylo 1 i ostatni numer ze sie powtorzy 68
Do jutra
mniejnizzero po co wklejasz moje wpisy ?
Rozmawiam z tobą ?
Rozmawiam z tobą ?
3 758 022. megamocny 2020-02-18 (12:59)
1 taka sama a dwie robisz obok tego co jest
ooo dobry sposób mozna i tak czyli kreslimy jakis ukladzik,powiedzmy 7 liczb, i miedzy tymi co niewybralismy klivzbami bierzemy i kreslimy ich sasiadów, i pozniej nastepnie kreslimy znów sasiadów sasiadów i tak powstaja nam nastepne uklady liczb które wysyłamy na kilka losowań jednoczesnie i wten szybki sposób przegrywamy wszystko co sie da z kieszeni, lub łapiemy głowna wygrana doobrze rozumie no trzeba to wyprubować w szybkie 600 moze na poczatek tu na stronce
1 taka sama a dwie robisz obok tego co jest
ooo dobry sposób mozna i tak czyli kreslimy jakis ukladzik,powiedzmy 7 liczb, i miedzy tymi co niewybralismy klivzbami bierzemy i kreslimy ich sasiadów, i pozniej nastepnie kreslimy znów sasiadów sasiadów i tak powstaja nam nastepne uklady liczb które wysyłamy na kilka losowań jednoczesnie i wten szybki sposób przegrywamy wszystko co sie da z kieszeni, lub łapiemy głowna wygrana doobrze rozumie no trzeba to wyprubować w szybkie 600 moze na poczatek tu na stronce
mniejnizzero rozmawiam z megamocnym i nie wtrącaj się do tej rozmowy bo nie wiesz o co chodzi
Zawsze się znajdzie jakiś typ który przeszkadza w rozmowie lub się wcina ze swoimi mądrościami
I po co takie teksty ?
I po co takie teksty ?
RT1 witaj
Wybił mnie z rytmu i teraz popłynąłem.
Pewnie o to mu chodziło
Pewnie o to mu chodziło
3 758 037. Sebastian_M spokojnie wyluzuj, nie badz taki ostry dla kolegów ze stronki, spokojnie, a wszystko bedzie dobrze ,
megamocny przeprowadzałes juz dzisiaj inicjacje numerów wahadełkiem nad kuponem, wiesz juz mniej wiecej co moze i wyjsc na 14, no ja dzisiaj nie gram o tej godzinie dopiero zagram na wieczór i chyba tylko w mini lotka choć jeszcze zobacze co i jak
megamocny przeprowadzałes juz dzisiaj inicjacje numerów wahadełkiem nad kuponem, wiesz juz mniej wiecej co moze i wyjsc na 14, no ja dzisiaj nie gram o tej godzinie dopiero zagram na wieczór i chyba tylko w mini lotka choć jeszcze zobacze co i jak

RT1 witaj to przeczekaj ta ulewe nie wychodz z domu,

mniejnizzero jednak jesteś dziwoląg tak jak myślałem
I wklej też i ten tekst
Sebastian, pozdrówka
mniejnizzero wklejanie czyichś tekstów sprawia Ci tyle przyjemności ?
mniejnizzero pozdrówka ?
A co to znaczy pozdrówka ?
A co to znaczy pozdrówka ?
Jeśli uważasz się za kulturalnego, nie pisz o nim publicznie.Uwagi zachowaj dla siebie.
3 758 064. megamocny no wtedy nie niemozna tylko co powiesz jesli to było twoje ostatnie 300zł jakie miałes? na zycie, i jak zagrasz i za co dalej aby sie odegrać, ktos w kolekturze ci pozyczy , czy na zeszyt bedziesz grał?
profesor1980 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 881128 i trafił(a) 506 zł
profesor1980 z
3 758 071. waldus jak duzego ile cm?