Wpisy 3 757 323 – 3 757 422
17 lutego 2020 16:32 → 17 lutego 2020 18:31, 100 wpisów
prosta sprawa jest 261 losowan, wiedomo ze parka lata srednio co 15
jesli jest nowy dzien i parka z rana nie zrobi normy to zrobi wieczorem
i odwrotnie, parka co lata jak szalona pol dnia, nagle zniknie i trzeba czekac do jutra
jesli jest nowy dzien i parka z rana nie zrobi normy to zrobi wieczorem
i odwrotnie, parka co lata jak szalona pol dnia, nagle zniknie i trzeba czekac do jutra
Sara dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również spółkę ZOO odpowiedzialność olbrzymią to pewne , życzę wysokich wygranych
megamocny a co sądzisz o parce 62 63 w keno ?
Biedroneczko, wdaliśmy się w historię i biografie osób, których już tutaj nie ma, lub od czasu do czasu tutaj zaglądają, śmieją się radośnie.M.in.' porucznik' z Bydgoszczy.
wchodizmy w dobra pare co jest leniwa z rana, pilnujemy odleglosci i do kasy
3 757 322. Biedroneczka1977 tak grał wiedział ze ja nigdy w to niegrałem i raz podał mi swoje liczby którymi grał i powiedział abym nimi zagrał, ze on na nich trafia o d czasu do czasu zagrałem , i lipa widac nie były mi te liczby przyjazne, ale tonic niegram w keno, wole mini lotka i multika, tu mam bardziej przyjazne liczby, to jeszcze zalezy kiedy i co wyslesz
....299 większych idiotyzmów już dawno nie czytałem od kiedy osoby tymczasowo aresztowane mogą grac normalnie Nobel
Brjan był z Częstochowy.
Przerwa na
To może 17 18 ?
Sara Porucznika nie kojarzę
Na relację pewnego komentatora, pozwolę sobie przywołać pewien tekst i znikać stąd bo przystępują do ataku.To ich godzina.

Aha to szkoda , może jutro będą latać z rana
od rana bylo co 10 losowan, teraz odleglosci sie juz zwieksza niebezpiecznie
3 757 336. Sara0925
3 757 330. Wędrowca netowy 2020-02-17 (16:35)
Brjan był z Częstochowy.alew był spoko i wporzo gosć ja go polubilem, i szkoda ze go tu z nami juz niema
Brjan był z Częstochowy.alew był spoko i wporzo gosć ja go polubilem, i szkoda ze go tu z nami juz niema
dobra narazie wszystkim ide do piwnicy na wykopki
moja ulub para byla wczoraj 16 razy a dzis juz byla 14 razy dlatego odpuszczam sobie
W uzupełnieniu dodaje, że podane przykłady osób " aresztowanych " to osoby zablokowane na skutek denuncjacji takich dobroczyńców jak : Robal_036, Doktor2p, Emerytka46, Abuuu, i wielu innych.
a jak glupie zwroci uwage medrcowi to czy to nie wk medrca ktory wie lepiej?
medrzec znienawidzi glupiego jak nic i rzuci na niego zly czar
... 255 poleciały konta za beznadziejne wklejki poleci następne

niech się tylko wklejać naumię to tapetami zakleje chata a klej już mam
Doktor2p , Ty bez...zazdrosniku , kspu ...dla świętego spokoju idę stąd, nie trawie kapusi.Jest takie zaklęcie " zgin, przepadnij duszo nieczysta'
Zabrałam w keno wirtualnie 62 63 na dziesięć losowań , okaże się za 40 minut ile wygrałam
wybralas parke co idzie na rekord, w 10 tys maks 78 losowan a teraz juz 52
megamocny jak Ty to wszystko sprawdzasz ??
Pasko moglby dodac dwie ostatnie przerwy w wyszukiwarce zamiast biezacej i max serii
na tej 62 63 ? grałeś stawkę 5 ?
mogłam iść wysłać
Aha
ale zadnej pewnosci jak dotad ze mialo wejsc, moglo ale nie musialo
jakby Pasko dodal 2 ostatnie przerwy w wyszukiwarce byloby latwiej o kase
Może kiedyś doda
Teraz patrzyłam jakie wpadają to 11 14 się pojawiło , 11 często wpada z 19 lub 32 59 takie kiedyś wysyłalam
3 757 295 <<< To znaczy że jakie czary mary w tych gałkach ocznych mają?
Trzy razy pod rząd 11 14 było
Nuta44 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 880928 i trafił(a) 506 zł
może tak wpiszę 60 liczb a osóbki łypną na nie i nie wlizą do siedmiu dni
Trzeba obserwować
7 razy w 30 losowaniach, to moze byc dyskwalifikacja zawodnika
dzis juz wiadomo co oznacze kase, 2 dlugie przerwy i nieruchliwosc przed
wszystkie warunki gry musza byc spelnione, dzienna czestotliwosc zachowana, nie ma dupy we wsi
Żeby to tak łatwo było to byśmy bogaci byli
trzeba tydzien na symulacje poswiecic , 5 stowek mozesz sprobowac nie zbiedniejesz
Wirtualnie mogę grać czemu nie
I 7 15
Za chwilę będzie 22 44
4 24
moja parka od rana weszla 14 razy, przewidzialem ze stanie w rozwoju i juz cos nie wpada