Wpisy 3 757 264 – 3 757 363
17 lutego 2020 15:50 → 17 lutego 2020 17:05, 100 wpisów
Panie doktorze, jeśli ważę 141 kg, czy mój wzrost jest odpowiedni ? - Przy tej wadze powinien pan mieć 210 cm wzrostu
Kiedyś jak byłam tylko czytająca wpisy na forum to pojawiał się wasyl piaski czy jakoś tak też podobno wygrał , ale teraz już nic nie pisze , czy po prostu nie trafiam na jego wpisy ?
Magda , porównaj chybika ,którego nadasz z liczbami, które Ci podam, też z chybika ale online.Wyslij te, które będą u mnie a Ty ich nie będziesz mieć na swoim chybiku.
uwaga na wieczór moga pojawic sie powtórki niektórych liczb z 14tej, 2 liczby juz widze co do reszty to czas pokaze co sie jeszcze ukaze
Dziś z chybika w mini Man takie 6 8 11 20 39.
Dziwne takie ?
3 757 278. magda
według mnie to bedzie 22 i 66
według mnie to bedzie 22 i 66
Magda obstaw te liczby , albo nie graj żadna z nich, lub wykorzystaj do innych gier

Tomi77, wygrasz , ale typuj właściwe liczby.Twoje 77 często wpada.
3 757 285. Sara0925 to jest prawda 77 liczba świeta
w pon jest zawsze 1 albo 3
zapomnieliscie o tym prawie dzis rano
zapomnieliscie o tym prawie dzis rano
Dzisiaj, mimo, że mam w grze kilka zakładów, zamierzam zagrać systemem z nw liczb :
6,11,13,14,16,24,26,28,35,37,38,41
6,11,13,14,16,24,26,28,35,37,38,41
Meg co w końcu na wieczór
3 757 290. megamocny 2020-02-17 (16:05)
zapomnieliscie o tym prawie dzis rano widzisz masz racje zapomniałem o tym ze tak jest 1,3 i dałem w srodku 2
zapomnieliscie o tym prawie dzis rano widzisz masz racje zapomniałem o tym ze tak jest 1,3 i dałem w srodku 2
Magda, ja Ci je przekazuje w dobrej wierze.Nie musisz nimi grac.Jest pewna zasada.Jesli tutaj publikujesz liczby przed losowaniami , a pewne osóbki lypna na nie swoim wzrokiem, jest gwarancja, że nie wyjdą do siedmiu dni
3 757 295. Sara0925 spokojnie wyjda jesli maja wyjsc
3 757 292. Sara0925 2 to do mini czy multika?
Skoro sys. To nie multi
Popatrz kto z portalu najczęściej wygrywa.Sa to osoby , które kiedyś tutaj się udzielaly, teraz nie piszą, nie typują, ale podbierają liczby z profili, grając nimi w realu.Sa to osoby, najczęściej tymczasowo aresztowane lub skazane na dożywocie przez Wielce Szanownego Pana Prokuratora .
--> Wasyl trafił szóstkę w Lotto Plus.
Ale to było dawno dość temu ?
Wn zrobisz szybciej mm na w...
Przepraszam, muszę opuścić czat.Jestem z kolegami w kolekturze
3 757 300. Sara0925 ok dzieki czyli teraz wiem ze to do mini i grasz system na 12 w mini to ok zycze wygranej
no ja tez uciekam na wieczór 3 liczby do powtórki,
Teraz prawdopodobnie buszuje po świecie, albo się zapił na... .
3 757 301. Wędrowca netowy 2020-02-17 (16:18)
to a ską wiesz ze akurat to on trafił a moze sciemnia
to a ską wiesz ze akurat to on trafił a moze sciemnia
Kiedyś też Brajan dużo pisał i dobre liczby obstawial , chorował na serce i też po nim ani widu ani slychu
Sam napisał na Mp.
Wasyl był często banowany przez Wielce Uprzejmych Portalowiczow , za co jest im dozgonnie wdzięczny.Pewien pan z Argusa też.

Arczibalik73 ,żadna ściema.Nasi portalowicze trafili już kilka razy główne wygrane.
Małgosianp, TyMon i wielu innych wtrąconych do lochow przez ...
Sara podobno wiara czyni cuda ja wierzę że trafię piątkę w mini bardzo w to wierzę
Jutro czeka mnie paskudna robota:
muszę wyciągnąć rozrusznik z autka a tam ciężko się dostać.
muszę wyciągnąć rozrusznik z autka a tam ciężko się dostać.
własnie ciekawe jest gdzie jest brajan? kiedyś podawał mi liczby do keno, którymi trafiał kase niestey mi sie na nich wygrac nieudało widac ze te liczby były przyppisane tylko jemu,a nie mi, ale gość był spoko, tez go dawno tu niewidziałem ciekawe gdzie sie podziewa teraz,cikawe czy zyje , jesli tak to pozdrawiam i zycze dużo zdrówka
3 757 315. Biedroneczka1977 2020-02-17 (16:26)
Sara podobno wiara czyni cuda ja wierzę że trafię piątkę w mini bardzo w to wierzę
i tak trzymaj to prawda jest wiara czyni cuda jak mówił kiedyś mi 1
i tak trzymaj to prawda jest wiara czyni cuda jak mówił kiedyś mi 1
Biedroneczko, tak, to prawda.Wiary i nadziei nie wolno nikomu odbierac.Moze to są tylko te dwie rzeczy, które im zostały , a wiara i nadzieja umierają ostatnie.Z pozdrowieniami Spółka z Ogromną Odpowiedzialnością.

arczibalik 73 właśnie przypomniales mi że Brajan dużo grał w keno
prosta sprawa jest 261 losowan, wiedomo ze parka lata srednio co 15
jesli jest nowy dzien i parka z rana nie zrobi normy to zrobi wieczorem
i odwrotnie, parka co lata jak szalona pol dnia, nagle zniknie i trzeba czekac do jutra
jesli jest nowy dzien i parka z rana nie zrobi normy to zrobi wieczorem
i odwrotnie, parka co lata jak szalona pol dnia, nagle zniknie i trzeba czekac do jutra
Sara dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również spółkę ZOO odpowiedzialność olbrzymią to pewne , życzę wysokich wygranych
megamocny a co sądzisz o parce 62 63 w keno ?
Biedroneczko, wdaliśmy się w historię i biografie osób, których już tutaj nie ma, lub od czasu do czasu tutaj zaglądają, śmieją się radośnie.M.in.' porucznik' z Bydgoszczy.
wchodizmy w dobra pare co jest leniwa z rana, pilnujemy odleglosci i do kasy
3 757 322. Biedroneczka1977 tak grał wiedział ze ja nigdy w to niegrałem i raz podał mi swoje liczby którymi grał i powiedział abym nimi zagrał, ze on na nich trafia o d czasu do czasu zagrałem , i lipa widac nie były mi te liczby przyjazne, ale tonic niegram w keno, wole mini lotka i multika, tu mam bardziej przyjazne liczby, to jeszcze zalezy kiedy i co wyslesz
....299 większych idiotyzmów już dawno nie czytałem od kiedy osoby tymczasowo aresztowane mogą grac normalnie Nobel
Brjan był z Częstochowy.
Przerwa na
To może 17 18 ?
Sara Porucznika nie kojarzę
Na relację pewnego komentatora, pozwolę sobie przywołać pewien tekst i znikać stąd bo przystępują do ataku.To ich godzina.

Aha to szkoda , może jutro będą latać z rana
od rana bylo co 10 losowan, teraz odleglosci sie juz zwieksza niebezpiecznie
3 757 336. Sara0925
3 757 330. Wędrowca netowy 2020-02-17 (16:35)
Brjan był z Częstochowy.alew był spoko i wporzo gosć ja go polubilem, i szkoda ze go tu z nami juz niema
Brjan był z Częstochowy.alew był spoko i wporzo gosć ja go polubilem, i szkoda ze go tu z nami juz niema
dobra narazie wszystkim ide do piwnicy na wykopki
moja ulub para byla wczoraj 16 razy a dzis juz byla 14 razy dlatego odpuszczam sobie
W uzupełnieniu dodaje, że podane przykłady osób " aresztowanych " to osoby zablokowane na skutek denuncjacji takich dobroczyńców jak : Robal_036, Doktor2p, Emerytka46, Abuuu, i wielu innych.
a jak glupie zwroci uwage medrcowi to czy to nie wk medrca ktory wie lepiej?
medrzec znienawidzi glupiego jak nic i rzuci na niego zly czar
... 255 poleciały konta za beznadziejne wklejki poleci następne