Wpisy 3 754 659 – 3 754 759
14 lutego 2020 18:11 → 14 lutego 2020 20:53, 100 wpisów
ja tez zapłaciłam, wyprzedzałam motorower co jechał 30km/godz...i zabrali mi 6 punktów karnych
Standardy
to nawalony prezydent lub łażący po krzesłach
i setki miliardów zaiwanione
to nawalony prezydent lub łażący po krzesłach
i setki miliardów zaiwanione
No mi 5pkt dorabali
I toto śmie o czymś dyskutować
ale chłopy honoru nie mają nie wiedzą z czym to sie da zeżreć
ale chłopy honoru nie mają nie wiedzą z czym to sie da zeżreć
Warto mieć kamerkę.. Choć nie mamwiele sytuacji jest do wygrania
MPFK, zalecam bieganie, rower, pływanie i siłka.Wicej ruchu na świeżym powietrzu.Wyeietrzeja Ci głupoty z głowy.Sport to zdrowie.Twoim sportem są zaczepki , prowoacje i drwiny z ludzi.Czyzby wzór brał z Krychy lub posłanki?

Już ty lepiej wklejaj agitkę
przynajmniej w takim momencie nie łżesz jak łobywatel z PEŁO
przynajmniej w takim momencie nie łżesz jak łobywatel z PEŁO
Pewnie zamiast miliona w lotto wolałbym kobietę przy sobiebo pieniądze to nie wszystko
patafiany wymyśliły samoloty i teraz przywożą wirusy różnej maści między koronowirusy i inne typki
Aaa dostałem za zakaz skretu
to nie obrazki , to arcydzieła , jakiś uparty ten wirus i niebezpieczny
To wszystko przez żarcie padliny, m.in.szcxurzego mięsa.Zapraszamy na hot dogi
hot dogi >> to też nie jadalne przeca to , gorący pies , psiny nie jadam
W szybkie 600 same zwroty i raz 250 zł na 2 zakłady z chybika
Amadeus dziś zagrałem w szybkie 600 na 10 losowań miałem 3 * trafione dwie 56 pl mi dali jakąś premia mi wpadła.
Gram w zielone ( Broń mnie Boże od fałszywych przyjaciół.Z wrogami sobie poradzę).

Dionicos, gratulacje.Chybiki na szybkie 600 na wiele losowań warto kupowac.
Dionicos, cieszę się bardzo.Pozdrawiam.Widze, że wykształcenie też posiadasz właściwe
Koleżanka kupiła 7/7 w Keno na chybił trafił, stawka 10.Wpadlo 9/10.
Hm, Mini często się do mnie uśmiecha.Wczoraj znów 4/12, ale z kolega.
Nie koniecznie dyplom czyni człowieka wykształconym,czasem życie jest tym, z czym zderzyc się należy by szanować ludzi ktorych się w wyścigu szczurow nie widzi.
A nie polskich znaków diakrytycznych system nie rozpoznaje i blokuje.
Jedyny sport ,który kocham. I kocham wszystkich którzy kochają czarny sport. I najlepsze lubię kibiców z Gorzowa.
jakaś kara ludzi sięga , jakieś wirusy , śnieg pada tam gdzie nigdy nie padał , zatruta atmosfera i lodowce topnieją , dziwne to wszystko
Barany się znajdą wszędzie,ale jak ktoś kocha swą drużynę to wsparciem są jedynie brawa nawet za przegraną potyczkę.
Dopisano wyniki Eurojackpot - 2,6,30,32,49 oraz dodatkowe liczby 1,4
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
onaCUCKOLDwaw 3/5 + 2/2
4,17,36,37,42
3,29,31,33,36
Z lottomat i ,jestem pechowcem,więc jedna plus oboki
3,29,31,33,36
Z lottomat i ,jestem pechowcem,więc jedna plus oboki
Nic na lepsze się nie zmienia.
Bo chyba nikomu nie zależy na ty specjalnie..
Admin Paśkiewicz zrobił ( nie zabrania -wiec przyzwolenie daje) antyrządową szczujnię.
Samozwańczy przywódca i antyrządowy wojownik Amadeusz albo na potężne zrozumienie u Admina albo wręcz wsparcie. Kiedyś ktoś przeciągnie w tych antypaństwowych wpisach i ktoś się tym zainteresuje. To podpada pod szerzenie nienawiści. Domyślam się żę Amadeusz wybroni się żółtym kwitem -do otrzymania którego ma pełne kwalifikacje ... ale smród może długo z MP pozostać.
Bo chyba nikomu nie zależy na ty specjalnie..
Admin Paśkiewicz zrobił ( nie zabrania -wiec przyzwolenie daje) antyrządową szczujnię.
Samozwańczy przywódca i antyrządowy wojownik Amadeusz albo na potężne zrozumienie u Admina albo wręcz wsparcie. Kiedyś ktoś przeciągnie w tych antypaństwowych wpisach i ktoś się tym zainteresuje. To podpada pod szerzenie nienawiści. Domyślam się żę Amadeusz wybroni się żółtym kwitem -do otrzymania którego ma pełne kwalifikacje ... ale smród może długo z MP pozostać.
Zapomniałem nawet że dziś losowanie W Eurojackpot ale widzę że tu cienko na stronie jedna osoba
Kokoszanek , bądź milszy dla ludzi.Uprzejmosc poplaca, a donosiciele nie są mile widziani.
Kokoszanek , operujesz znajomością pewnego przepisu jak nie jeden pacjent PZP.
po przejrzeniu dzisiejszych treści przychylam się do blokady dla Amadeusz2 za wpisy polityczne ...
Z tych czterech zakladow zrobie kiedys system na 8,ale jeszcze chwila
lysiek S-u-p-e-r
Adriano2 zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 880188 i trafił(a) 100 zł
Wojtt kolacja potem wyniki rano wstać o 5:00 ale jutro jest Lotto kumulacja w Lotto 3 Miliony to może już nie będe później musiał iść tam gdzie niechce a piwo..nie..rano wstaje..
lysiek
Emerytka dla Ciebie też widziałem w keno dziś dwa razy ładne Sumy
Forsami
A w realu tylko 18.zł
A w realu tylko 18.zł

nie pisane chyba całą pule zgarnąć