Wpisy 3 754 342 – 3 754 441
14 lutego 2020 14:20 → 14 lutego 2020 16:29, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Do multi mam zestam 35 liczb i co losowanie mieszczę się w przedziale od 7do9 trafień może kiedyś kiedyś wpadnie to 10
Cześć
Brawo dla wygranych
Łukasz
35 liczb to dużo.
Może daj mniej będzie łatwiej coś wygrać
35 liczb to dużo.
Może daj mniej będzie łatwiej coś wygrać
Dziś ostatni dzień promocji na 7/7 W Multi
Zagram sobie na 21,40
Zauważyłem że jak jest promocja wtedy łatwiej coś wygrać
Zagram sobie na 21,40
Zauważyłem że jak jest promocja wtedy łatwiej coś wygrać
emerytka 46 zatypował(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 880098 i trafił(a) 2500 zł
Zaraz wykonuję Superior
Dla wszystkich kobiet w Walentynki
Dla wszystkich kobiet w Walentynki

hahaha dobre
oferta

Wojtt to zobacz w moje stałe w Multi Multi z Plusem nie zagrałem..
Tez kilka stowek poszlo ile mini by za to wyslal na jakis dobry system by bylo
Wojtt pracuje w systemie 5 cio brygadowym 2 dni pierwsze 2 dni drugie 2 noce I 4 dni wolnego...jest nieźle...
Wojjt tak z ciekawości ile teraz karta kosztuje z 300 stówki więcej.. okregowe wody górskie nizinne czy masz na cały kraj ja też mam karte ale kedy ja byłem na rybach..Szczerze nie pamiętam ani kołowrotka wedki nic nic nie mam dawniej to się łowiło mieszkałem blisko Wisłoki a teraz to inny świat ale ciągnie mnie do tych klimatów ale brak czasu i
tomoslaw zatypował(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 880108 i trafił(a) 502 zł
To jest gdzie łowić a na tym Jeziorze Tarnobrzeskim można Wojtt
Za jezioro dodatkowo sie placi chyba dyszke za kazdym razem ,czyli na dobe,nie lowilem tam jeszcze chociaz mam bardzo blisko
umnie dzisiaj i real multik 5/9, oby tak dalej, wczoraj marne 4/10 dzisiaj 5/9 co bedzie dalejmoze do niedzieli dojde do 20zeta
pozer zatypował(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 880113 i trafił(a) 268 zł
Witaski Multipaski
Widzę ,że jest w typowaniach szybkie 600 a można typować jak keno? Ktoś Coś wie?
Widzę ,że jest w typowaniach szybkie 600 a można typować jak keno? Ktoś Coś wie?
też w sumie dziś nie patrzyłam w liczby byłam u dentysty
teraz jadłam pizze bo znieczulenie niedawno puściło
teraz jadłam pizze bo znieczulenie niedawno puściło
było by 3 pewniaki na 14.00 w multil z 4 ale wczoraj nie spojrzałam w mapy
Ja mialem kiedys takie doswiadczenie z dentysta ,ze wyciagnal te kleszcze ze wrzatku i mi ostro warge poparzyl ,a ze mialem znieczulenie to dopiero pozniej wyszlo
no i to jak mocno wrzątkiem po ustach oj bolało bolało
co oni wyprawiają
co oni wyprawiają
Nie dosc ,ze zab wyrwany i jesc nie bylo jak za bardzo to jeszcze wara poparzona
On Gosia tymi kleszczami co wyciagnal z wrzatku mnie poparzyl,juz do niego nigdy nie poszedlem
Gosia__77 chcesz mozesz z nim pogadac bo szuka chetnych na krotki filmik o zyciu