Wpisy 3 753 342 – 3 753 441
13 lutego 2020 16:38 → 13 lutego 2020 18:40, 100 wpisów
No to graj

3 753 298. Sebastian_M
Taki samolot sobie kupię
3 753 346. Sebastian_M
Ale dopiero jak wygram 6 w Lotto Lub jak zarobię tyle że będę mógł kupić
a ja taki rydwan jak wygram te 5/5w minijak mi akurat na niego starczy az tej wygranej, ale zanim ja wygram toi mam nadzieje ze one stanieja i beda tansze, wtedy kupie postawie go na przedpokoju i bede tylko na niego patrzył
dobrze ze za marzenia nie karaja bo juz bym miał dożywocie
W przedpokoju taki samochód ?
To Ty masz takie duże mieszkanie ?
To Ty masz takie duże mieszkanie ?
Arczi przecież niedługo wygramy 5 w Mini to o jakich marzeniach Ty piszesz ?
W miejscowości Kraków padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
W miejscowości Zabrze padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
W miejscowości Wrocław padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
W miejscowości Biłgoraj padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
No trza lotto grać sobota wtorek po 2 z maszynymulti olać albo lekko 2 z maszyny
3 753 352. Sebastian_M nie narazie mam małe mieszkanko, ale jak wygram to sobie taki przedpokój wybuduje najpierw a to jest rocznik 2009chyba lub nowszy dobrze niepamietam narazie z tego co pamietam to najtansza wersja kosztuje około 149,000,00zł wiec za kilka lat moze bedzie mnie na noiego stać przy dobrych wiatrach jesli wczesniej nieodejde z tego świata, narazie z tego rydwanu to mam tylko ten celownik przy kluczach
Tomi widzisz jak ludzie wygrywają ?
A Ty mówisz że nie da się wygrać
A Ty mówisz że nie da się wygrać
Ale fajna blondi koło mnie chodzia ja uparłem się na Kasceco i tak mnie olewaniczym ogórka konewka
Arczi myślę że jak wygrasz w Mini 5 to nie kupisz ani dużego mieszkania ani tego rumaka
Ale mogę się mylić.
Chociaż w takich tematach rzadko się mylę.
Stawiam 99 do 1 % że jak wygrasz 5 w Mini to nie kupisz ani tego ani tego
Ale mogę się mylić.
Chociaż w takich tematach rzadko się mylę.
Stawiam 99 do 1 % że jak wygrasz 5 w Mini to nie kupisz ani tego ani tego
3 753 353. Sebastian_M tak tak wygramy, oczywiscie ze wygramy juz niedługo tylko musimy takie dobrac liczbusie w mini i lotku które szybko wyjda a my je trafimy tak jak szybkie 600 unas bedzie szybkie 5/5 w mini
Infinity albo lexus CT 200 choć ten jest śmiesznie mały w środku ale cholernie drogi..
Tomi Gołota już nie boksuje
Infinity to ja już mam
3 753 363. Sebastian_M najpierw trzeba wygrać a póżniej marzyć, ja lubie samochody rózne ale kocham sie w mercedesach i takie mi sie własnie podobaja najbardziej, co doo innych samochodów jak infiniti, lamorgini, lexus i ijeszcze innych tez mi sie podobaja ale to nie dlamnie juz, ja wole troszke mniejsze samochody
Grał ktoś moimi pewniakami w MM o 14:00?
3 753 363. Sebastian_M a co juz zakładasz z góry ze mi na to niestarczy? ze za mało wygram?
mniejnizzero nie grałem na 14:00
Arczi nie o to chodzi. Po prostu nie kupisz i jak nie wierzysz to wygraj 5 w Mini i się przekonasz
3 753 370. mniejnizzero to musisz spytac tam po drugiej stronie łaczki, tych co tu niby nie istnieja a zagladaja ostatnio w celu lukania numerków u nas,
3 753 373. Sebastian_M no niewiem moze nie kupiem, moze juz ich niebedzie, w sprzedazy albo mi zycia niestatarczy kto wie teraz juz sa chybrydy a to jeszcze na paliwo jest a moze niewygram i bedzie po ptokachale zawsze jakas nadzieja pozostaje i trzeba wcoś wierzyć ze sie udanie, i trzeba dalej grać aby wygrać
takie zdrapki to lubie zwrócił się 5x system 6 mini i lotto 6x
ja tam niewierze w zdrapki, wole zwyhkłe gry mini lotkai multika
Dziwię się że większość tych tysięcy nie wygrali tyle gier w ts plus w radiu i telewizji tyle teleturniejów milinów chyba już większość ma te miliony
Nie wiem o co chodzi miliony leżą na ziemi wystarczy się zchylić
3 753 361. Sebastian_M tak wygrywaja to jest prawda 5osób na milion trafi szybkie 600 i przy dobrych porywach wiatru, jeszcze siedzac pół dnia w kolekturze wpatrujac sie w ekran monitora z pustymi juz kieszeniami,ale graja osro ,ja takie cos ogladam codziennie jak ide na wieczór puscic mini lotkja czy multika, wracałem ze sklepu , okolo 9 rano, przechodzilem kolo kolektury gosc stoji i gra w keno lub szybkie 600 po poludniu znow przechodze kolo kolektury gosc dalej siedziu i gra w kolekturze,
ide do kolektury okolo godz,21 ten sam gosc juz stoji urwuje ,ze cały dzien tu stoji i nic niemoze wygrać w ta gre, i wyzywa ze zle losuja te numery itd , bo on niemoze niz trafic,itd, ja zas wchodze do kolektóry podaje kupony place biore ikupony i wychodze nie wdaje sie z nim w rozmowy, moji młodsi koledzy tez jak wchodza to tylko mowia do niego czesc nikjkt mu niepodaje reki bo prawdopodobnie gosc odbiera szczescie, jeden moj kolega mlodszy odemnie kiedys cały czas trafiał kase w keno,i codziennie pponizej 1,5 tysiaca niemiał,
tak dzień w dzien, grał chyba na jakis magicznych liczbach ja sie tak smiałem wtedy i mowi domnie podałem temu gosciowi reke i od tamtego dnia za cholere niemoge nic wygraćw to keno , jak było przedtem, dlatego tez wsztcy znajomi grajacy tego goscia unikja nie witaja sie z nim reka reka , tylko słownie czesc i wszystko w temacie,
Coś pokaże. Czy można trafić 2 piątki w Lotto w jednym dniu???

Dwie we wtorek i 2 w czwartek.
MPFK, kocham Cię jak dziurę w starym swetrze.
MPFK

Seba już dawno Ciebie olał i nie reaguje na Twoje ebilne zaczepki i prowokacje. Możesz Go cmoknoc w trzon.
Idź na Waly Chrobrego i skocz
Możesz tylko coś tam o cmoknięciach w trzonika itd.
taki poziom z ulicy
taki poziom z ulicy
Napisz coś jeszcze alancie
Wklejaj już ty lepiej tylko takie >> Czyjeś mądrości <<
bo twoje to ulica w jakiejś brudnej dzielnicy
bo twoje to ulica w jakiejś brudnej dzielnicy

Trudno mu będzie partnerkę czy partnera znaleźć
trochę szkaradny i zębów nie myje.
trochę szkaradny i zębów nie myje.
3 753 397 >> TS od kwoty powyżej 2280 pobiera 10% podatku
Nie ma w ostatnim czasie takich wygranych
Ani we wtorek, ani w czwartek
Kompromitacji ciąg dalszy >> jak takie brednie można czytać >> adminie?
Nie ma w ostatnim czasie takich wygranych
Ani we wtorek, ani w czwartek
Kompromitacji ciąg dalszy >> jak takie brednie można czytać >> adminie?
Golanoim , bo ty nie rozumiesz.Jak możesz typować gdy głowa nie pracuje.Czy ten ktoś mowil o dacie.Arczibalik masz rację.Gdy spojrzę na pewien nick przygłupa ze Szczecina to mi gra nie idzie.
3 753 422 >>> nie o datę chodzi > wydruk dotyczący wypłaty wygląda inaczej
Ten być może wydrukowano w niezidentyfikowanej budce
Ten być może wydrukowano w niezidentyfikowanej budce
Jak wygrać oszukać matematyke
..420 śmiem twierdzić za admin jest sympatykiem takich samych wartości wiec reakcji żadnych nie będzie do 1 pozwów