Wpisy 37 530 – 37 629
5 stycznia 2009 20:11 → 6 stycznia 2009 23:31, 100 wpisów
tomcio1972 - czy do swojej gry na strefy , robiłeś też przymiarki z wykorzystaniem metody doboru spośród grup z tą samą końcówką ,czyli liczbą na końcu?
Bo np. wczoraj w grupach zakończonych na "4" i "5" było 2x po 5z8:
a/ 14-44-54-64-74
b/ 5-15-25-35-65
a grając to systemem pełnym 4z8 przy stawce 1zł za 70zł w FORTUNIE - za każdą taką "5"z8 mamy 5x ""czwórki" po 180zł sztuka , czyli 900zł. Gdyby 5z8 wchodziło częściej niż co 12 losowanie , to jest grosik z tego bo dochodzi na plus jeszcze za ew. 4z8 po drodze uzyskane...
Bo np. wczoraj w grupach zakończonych na "4" i "5" było 2x po 5z8:
a/ 14-44-54-64-74
b/ 5-15-25-35-65
a grając to systemem pełnym 4z8 przy stawce 1zł za 70zł w FORTUNIE - za każdą taką "5"z8 mamy 5x ""czwórki" po 180zł sztuka , czyli 900zł. Gdyby 5z8 wchodziło częściej niż co 12 losowanie , to jest grosik z tego bo dochodzi na plus jeszcze za ew. 4z8 po drodze uzyskane...
Witaj edi8
Przymierzalem sie kiedys do koncowek ale jakos mi to nie szlo.
Nie jest z tymi koncowkami tak latwo.
Wczoraj akurat wpadlo na koncowki 2 x 5/8 ale przed losowaniem mamy niestety ciezki wybor bo oprocz tego ze trzeba wybrac jakies koncowki to jeszcze mamy do wyboru z 10 grup po 8 koncowek.
Zalozmy ze wiemy ze beda(to tylko marzenie) 2 grupy po 5 koncowek.
Jak je wylowic z 10 grup?.
Nie takie proste.
pozdrawiam.
Przymierzalem sie kiedys do koncowek ale jakos mi to nie szlo.
Nie jest z tymi koncowkami tak latwo.
Wczoraj akurat wpadlo na koncowki 2 x 5/8 ale przed losowaniem mamy niestety ciezki wybor bo oprocz tego ze trzeba wybrac jakies koncowki to jeszcze mamy do wyboru z 10 grup po 8 koncowek.
Zalozmy ze wiemy ze beda(to tylko marzenie) 2 grupy po 5 koncowek.
Jak je wylowic z 10 grup?.
Nie takie proste.
pozdrawiam.
Wstępnie myślałem o takim specyficznym rodzaju progresji , bo nastawionym nie na zysk - a jedynie na 100%-owy zwrot , przy wystąpieniu w obrębie granej ( po wyselekcjonowaniu ) grupy z określoną końcówką właśnie 5z8 a zysk czerpać z ew. 4z8 , które pomiędzy kolejnymi 5z8 będą się pojawiać...I stąd granie tego systemem 4z8.
W pytaniu chodziło mi czy masz jakieś analizy występowania 5z8 W OBRĘBIE GRUP 10 KOŃCÓWEK.
W pytaniu chodziło mi czy masz jakieś analizy występowania 5z8 W OBRĘBIE GRUP 10 KOŃCÓWEK.
nie edi8 nie mam takich analiz
na forum u Willego "dylong" w temacie
"krotkie podsumowanie ostatniego losowania(jakie metody i trendy liczbowe odniosly sukces w tym losowaniu)" robi takie podsumowanie i juz 15 minut po losowaniu jest tam wszystko bardzo dokladnie i przejrzyscie ujete.
Koncowki,ciagi,wystepowanie liczb i wiele innych ciekawych spostrzezen odnodnie losowan.
na forum u Willego "dylong" w temacie
"krotkie podsumowanie ostatniego losowania(jakie metody i trendy liczbowe odniosly sukces w tym losowaniu)" robi takie podsumowanie i juz 15 minut po losowaniu jest tam wszystko bardzo dokladnie i przejrzyscie ujete.
Koncowki,ciagi,wystepowanie liczb i wiele innych ciekawych spostrzezen odnodnie losowan.
Witam po przerwie ;)
Wrzucam swoje przemyslenia na dzis :)
6 8 17 32 42 43 57 58 75 77
Liczb nie poslalem a analiza sprzed 10 min :)
Wrzucam swoje przemyslenia na dzis :)
6 8 17 32 42 43 57 58 75 77
Liczb nie poslalem a analiza sprzed 10 min :)
Ja na dzis wyslalem za 22 zl i mam nadzieje ze przegram(jest duza szansa na to)
Fortuna:
4.9.21.35.41 - 2 zl(zaklad prosty)
---
8.12.18.21
8.12.18
8.12.21
8.18.21
12.18.21
Kazdy po 2 zl(zaklad prosty)
---
4.5.27.31
4.5.27
4.5.31
4.27.31
5.27.31
---
Fortuna:
4.9.21.35.41 - 2 zl(zaklad prosty)
---
8.12.18.21
8.12.18
8.12.21
8.18.21
12.18.21
---
4.5.27.31
4.5.27
4.5.31
4.27.31
5.27.31
---
EDI powiedz mi jedną rzecz dzisiaj po raz 1 zagrałem w fortunie 3-kami po stawce 2 zł, na kuponie mam info o zakładzie bezpiecznym...czy możesz mi to opisać? jakie koszta i jak to się ten kupon bezpieczny przy zakładach na 3 - 4 oraz np 5 liczb ? dziękuje z góry.
krzysztof k.t. : po 100%-owo pewne info odsyłam Cię na stronę FORTUNY www.efortuna.pl a moja wiedza w tej sprawie jest taka , że LICZBY ŚWIATA nie wchodzą jednak w zakład BEZPIECZNY , którego idea sprowadza się do tego , że jeśli zagramy na kuponie prostym minimum 5 zdarzeń z AKO od 200 wzwyż i popełnimy tylko 1 błąd , trafiajc np.7z8 granych zdarzeń - to jako rekompensatę dostaniemy od FORTUNY naszą wniesioną stawkę x 10x0,9.
Czyli grając ze stawką 10zł , dostaniemy 10x10x0,9=90zł.
Oczywiście trafiając w tym przykładzie 8z8 - dostaniemy całą należną nam wygraną i wariant BEZPIECZNY tu nie zachodzi...
Pzdr.
Czyli grając ze stawką 10zł , dostaniemy 10x10x0,9=90zł.
Oczywiście trafiając w tym przykładzie 8z8 - dostaniemy całą należną nam wygraną i wariant BEZPIECZNY tu nie zachodzi...
Pzdr.
no i dobrze przewidzialem
2/5
2x1/4
i nie ma 22 zl.
ha ha ha
2/5
2x1/4
i nie ma 22 zl.
ha ha ha
tomcio1972 - sprawdziłem występowanie trafień od 5z8 wzwyż , w grupach o tej samej końcówce za ostanie 365 dni...
Najmocniejsza grupa to :
5-15-25-35-45-55-65-75 , w której było w tym czasie 13x5z8 i 2x6z8.
Najmocniejsza grupa to :
5-15-25-35-45-55-65-75 , w której było w tym czasie 13x5z8 i 2x6z8.
tak sie domyslalem ze koncowki liczb
zakonczone na 5 bardzo duzo wystepowaly.
A czytales tamten temat do ktorego Cie odsylalem?.
zakonczone na 5 bardzo duzo wystepowaly.
A czytales tamten temat do ktorego Cie odsylalem?.
jest w dziale "typowania" uczestnik tego forum pod nickiem
"typer liczb 2.7.21.33.38.40"
i dzis byl jego dzien.
trafil 5/5 a w sumie 5/6
Musze Ci powiedziec ze kilka razy puszczalem te liczby na 5 i 6 skreslen a dzis niestety nie.
Puscilem 2 czworki z trojkami i jedna
5 i niestety klops.
Jaki to los potrafi platac figle,albo czlowiek jest malo konsekwentny w dazeniu do celu.
Gratulacje dla "typera" za 5/5.
"typer liczb 2.7.21.33.38.40"
i dzis byl jego dzien.
trafil 5/5 a w sumie 5/6
Musze Ci powiedziec ze kilka razy puszczalem te liczby na 5 i 6 skreslen a dzis niestety nie.
Puscilem 2 czworki z trojkami i jedna
5 i niestety klops.
Jaki to los potrafi platac figle,albo czlowiek jest malo konsekwentny w dazeniu do celu.
Gratulacje dla "typera" za 5/5.
Huraa dzisiaj 4trafione na 5 skreslen MLzapewne wpadną dzisiaj male liczby od 1 do 8,
Wciągnąłem się w tego ML a ostatnio nie chce nic siadać...:/ ma ktoś jakieś typy na 7 liczb??
Cześć!
Czy jest jakiś bukmacher internetowy u którego można zagrać na jedną liczbę, ewentualnie na parkę, przez internet?
Czy jest jakiś bukmacher internetowy u którego można zagrać na jedną liczbę, ewentualnie na parkę, przez internet?
no niestety nie ma
też nad tym ubolewam
w totomix mozesz grac przez internet musisz udac sie do punktu i założyc karte wplacasz depozyt np 100 zl dostajesz bonus 10% masz 110 zl i grasz przez internet reszte przeczytaj na stronie totolotek.pl
też nad tym ubolewam
w totomix mozesz grac przez internet musisz udac sie do punktu i założyc karte wplacasz depozyt np 100 zl dostajesz bonus 10% masz 110 zl i grasz przez internet reszte przeczytaj na stronie totolotek.pl
Dzięki maniekg.
Teraz już wiem dlaczego niczego takiego nie umiałem znależć :)
Teraz już wiem dlaczego niczego takiego nie umiałem znależć :)
proszę o podanie numerów ML na dzisiejsze losowanie osoby który wczoraj tak szczęśliwie typował 5/5
Dl- 3.15.17.25.27.33
Ex- 1.5.25.29.32
Stawiam ze z tych 10 liczb min 4-5
beda dzis w ML.
Tylko ktore?.
Ex- 1.5.25.29.32
Stawiam ze z tych 10 liczb min 4-5
beda dzis w ML.
Tylko ktore?.
tomcio , jeśli wiesz na 100% że będą min 4 liczby :P to porób maxymalnie możliwych trójek :P .. ale pytanie, czy na 100% będą ? ? :P:P
heenry
Jakbym wiedzial na 100% to puscilbym
10.000 kuponow po 4 liczby za 2 zl i na Bahama.
Pomysl troche.
Wiem z doswiadczenia i wpisow tu na forum ze dosc czesto wchodzily w ML numery z DL i EX.
To tylko takie przypuszczenia.
Przeczytaj moj wpis 37545 a powinien Ci duzo wyjasnic dlaczego akurat o tym pomyslalem 15 minut temu.
Pozdrawiam.
Jakbym wiedzial na 100% to puscilbym
10.000 kuponow po 4 liczby za 2 zl i na Bahama.
Pomysl troche.
Wiem z doswiadczenia i wpisow tu na forum ze dosc czesto wchodzily w ML numery z DL i EX.
To tylko takie przypuszczenia.
Przeczytaj moj wpis 37545 a powinien Ci duzo wyjasnic dlaczego akurat o tym pomyslalem 15 minut temu.
Pozdrawiam.
Ale w którym Wąsoszu,bo ja znalazłem ich chyba z 8 szt.
a Olecko jest tylko jedne.
a Olecko jest tylko jedne.
# Wąsosz - miasto w woj. dolnośląskim, w pow. górowskim, w gminie Wąsosz
# Wąsosz - wieś w woj. kujawsko-pomorskim, w pow. nakielskim, w gminie Szubin
# Wąsosz - wieś w woj. podlaskim, w pow. grajewskim, w gminie Wąsosz
# Wąsosz - wieś w woj. śląskim, w pow. częstochowskim, w gminie Koniecpol
# Wąsosz - wieś w woj. śląskim, w pow. częstochowskim, w gminie Konopiska, koło Łaźca i Wygody
# Wąsosz - wieś w woj. świętokrzyskim, w pow. koneckim, w gminie Fałków
# Wąsosz - wieś w woj. świętokrzyskim, w pow. koneckim, w gminie Końskie
# Wąsosz - wieś w woj. wielkopolskim, w pow. złotowskim, w gminie Złotów
# Wąsosz - wieś w woj. zachodniopomorskim, w pow. drawskim, w gminie Złocieniec
# Wąsosz Dolny - wieś w województwie śląskim, w powiecie kłobuckim, w gminie Popów
# Wąsosz - wieś w woj. kujawsko-pomorskim, w pow. nakielskim, w gminie Szubin
# Wąsosz - wieś w woj. podlaskim, w pow. grajewskim, w gminie Wąsosz
# Wąsosz - wieś w woj. śląskim, w pow. częstochowskim, w gminie Koniecpol
# Wąsosz - wieś w woj. śląskim, w pow. częstochowskim, w gminie Konopiska, koło Łaźca i Wygody
# Wąsosz - wieś w woj. świętokrzyskim, w pow. koneckim, w gminie Fałków
# Wąsosz - wieś w woj. świętokrzyskim, w pow. koneckim, w gminie Końskie
# Wąsosz - wieś w woj. wielkopolskim, w pow. złotowskim, w gminie Złotów
# Wąsosz - wieś w woj. zachodniopomorskim, w pow. drawskim, w gminie Złocieniec
# Wąsosz Dolny - wieś w województwie śląskim, w powiecie kłobuckim, w gminie Popów
mial leb chlop i wygral, no chyba ze chybil-tafil to szczescie mial eh.. walczymy dalej rok 2009 narazie u mnie slabo a u was ?
hej wszystkim...
OPA dawno sie nie odzywałeś:) u mnie też lipa na początku roku, jakoś te cyfry padają nie te...:( dzisiaj 5 x 3/3 w foretunie i 3 x 5/5 zobaczymy.
Pozdrawiam
OPA dawno sie nie odzywałeś:) u mnie też lipa na początku roku, jakoś te cyfry padają nie te...:( dzisiaj 5 x 3/3 w foretunie i 3 x 5/5 zobaczymy.
Pozdrawiam
czesc wszystkim czy ktos kiedys kupil jakis system co tak reklamuja ze pewny zysk nawet 500zl na miesiac i czy to prawda
Bo natrafiłem na tamto forum i sam poczytałem trochę o ludziach uzależnionych od hazardu.
gracz6 nie wierz w te systemy o pewnym zysku , bo to tylko wyciaganie kasy z kieszeni . Najlepszy system to szczęście i analiza mapy z liczbami.
Na mini-chacie nie chcę podawać ani na forum konkretnych sześcioliczbowych kombinacji bo one zostaną tutaj i kiedyś jeśli któraś z nich wejdzie to będzie mały kłopocik. Ponieważ ja lubię grać liczbami stałymi.
Pierdolę hazard,zawsze to powtarzam jak przegram, a jutro znów do tego wracam :(
szukaj tych liczb co dawno nie wypadały ja naprzykład obstawiał bym na liczbe 29 bo dawno nie weszła i mi sie wydaje że na dniach wejdzie nie skreślaj tych liczb co weszły w ostatnim losowaniu i jusz masz 6\43 bo powtórki sie zdarzajaale rzadko
z tych liczb co dawno nie padly wystepuje co najwyzej 4 a ja potrzebuje 6 jakies inne pomysly
Ja nauczony obserwacja nie gram na liczby ktore dawno nie padly :P (mowie tu o multi) W duzym przy kumulacjach tez sie to nie zdarza zeby nagle byl wysyp liczb ktore nie padaly trafia sie gora jedna.
Ja tez analizuje mapy ML :P i raczej poluje na powtórki, czasami potrafi sie powtórzyć 10 liczb z 20 :P
Do Admina-Na Twojej stronie była zamieszczona informacja i link że teraz można otrzymać kod do strony gdzie uzyskam program uczenia się j.angielskiego za jedyne 1,22 na sms.zanim wysłałem sms-a zobaczyłem stan konta,a po otrzymaniu kodu do tego programu i sprawdzając stan konta okazalo się że wykasowało mi ok.23 zł.Wychodzi na to że linki które tu masz umieszczone są jakieś oszukane jeśli chodzi o pobieranie kwot .Nie wspomnę że z tej strony pobrałem linka sprawdź swoje IQ a w ostateczności żeby dowiedzieć się o moim uzyskanym wyniku wykasowało mi 46 zł.To kpiny raczej,skandal.
Z tego co wiem, to przy badaniu IQ pobierają 46zł tylko tym, którzy mają wynik testu poniżej 75 , bo się sprzęt im wtedy pali ( ze wstydu ) .
Sorry, bobparis...
Sorry, bobparis...
witam moje typy na dziś 3,12,24,31,34,45,49,50,58,
61
1,23,29,30,39,41,46,57,60,74
to jest 2x10 liczb,razem wzięte to 20 liczb myśle że dziewięć powinno siąść,ale pewnośći 100% niedaje zobaczymy po dwudziestej drugiej.
61
1,23,29,30,39,41,46,57,60,74
to jest 2x10 liczb,razem wzięte to 20 liczb myśle że dziewięć powinno siąść,ale pewnośći 100% niedaje zobaczymy po dwudziestej drugiej.
MAJU JUŻ NIEDŁUGO OKAŻE SIE CZY TWOJĘ GWARANTOWANE LICZBY W DL WYLOSUJA W DZIŚIEJSZYM LOSOWANIU
murphy-jeżeli Cię to interesuje to uzyskałem wynik IQ-128 na 160 możliwych i został uznany jako wysoki,a na dodatek otrzymałem certyfikat.
Zastanawiajace jest tylko to ze jeden czlowiek ma 2 niki ktorymi sie posluguje wszyscy wiedza o kogo chodzi wiec po co taka zmiana czyzby brak odwagi,albo strach zeby nie wywolac ostrej,dyskusji bo zagrozony banem przez admnina boi sie pod swoim nikiem pisac.To zastanawiajace postepowanie.To poprostu zwykle dziadostwo i strach przed prawdziwym ujawnieniem swego oblicza.WSTYD
BOBPARIS ja ci gratuluje tak wysokiego IQ i niektorym z zalu za takim wynikiem niki sie poprzestawialy,bo potrafia tylko slicznie pisac,oglaszajac sie rycerzami a koguta od zakutych lbow zwyzywac za brak wiedzy .Ot gieroj.
Ciemna drobiowa maso!
Gdybyś ty miał jedynie dwie ostatnie cyfry mojego IQ , a mam 146 - to byś durniu nie wypisywał tu tych swoich wszystkich idiotyzmów , od których normalnym ludziom nerwy już puszczają , jak ostatnio m.in. "cymbałowi" , który ci tu parę słów prawdy o twoich matactwach wyłożył...
Więc sio na swoją grządkę - w temacie o samych twoich licznych problemach , z pustą , ptasią głową na czele!
Gdybyś ty miał jedynie dwie ostatnie cyfry mojego IQ , a mam 146 - to byś durniu nie wypisywał tu tych swoich wszystkich idiotyzmów , od których normalnym ludziom nerwy już puszczają , jak ostatnio m.in. "cymbałowi" , który ci tu parę słów prawdy o twoich matactwach wyłożył...
Więc sio na swoją grządkę - w temacie o samych twoich licznych problemach , z pustą , ptasią głową na czele!
Każdy chętny do uczestnictwa w życiu tej strony powinien przejść taki test. Ci z IQ <100 nie powinni mieć możliwości pisania. Oni powinni oddać się lekturze zawartości forum i czatu. Pozdrawiam piszących.
To dobrze ze ci juz nerwy puszczaja bios nerwowy jak prawde sie pisze o tobie bo po co uzywac dwoch nikow,innymi sie nie zaslaniaj a twoje IQ to chyba suma liczb w poziomie podanych przez ciebie,co moze dzis w multi wylosuja.no to znikam bo juz wiem wszystko co chcialem wiedziec.
Do wpisu 37595. Po przeczytaniu tego wpisu stwierdzam, ze jego autor wybrał sobie jak najbardziej właściwy nick.
Najlepiej załóżcie sobie ELITARNY KLUB CYMBAŁÓW z IQ powyżej 140 i tam się wzajemnie adorujcie i podziwiajcie!:D
Nikt Wam tam nie zakłóci kontemplowania Waszej mądrości i samouwielbienia.
Najlepiej załóżcie sobie ELITARNY KLUB CYMBAŁÓW z IQ powyżej 140 i tam się wzajemnie adorujcie i podziwiajcie!:D
Nikt Wam tam nie zakłóci kontemplowania Waszej mądrości i samouwielbienia.
cymbał
każdy piszący na tym forum i próbujący pokonać rachunek prawdopodobieństwa zaświadcza sam o swoim IQ, i nie ma znaczenia jakimi słowami i jak poprawnie gramatycznie się wyraża
nie ma znaczenia jego poczucie humoru i nie ma znaczenia trafność jego typów
każdy kto pisze że jest w stanie pokonać 0,25 sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
każdy kto pisze że osiąga finansowe korzyści z gier lotto sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
każdy kto wierzy w to co piszą tacy debile sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
każdy piszący na tym forum i próbujący pokonać rachunek prawdopodobieństwa zaświadcza sam o swoim IQ, i nie ma znaczenia jakimi słowami i jak poprawnie gramatycznie się wyraża
nie ma znaczenia jego poczucie humoru i nie ma znaczenia trafność jego typów
każdy kto pisze że jest w stanie pokonać 0,25 sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
każdy kto pisze że osiąga finansowe korzyści z gier lotto sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
każdy kto wierzy w to co piszą tacy debile sam sobie wystawia świadectwo o poziomie swojego IQ
Witam. Ma Ktoś może jakąś metode na typowanie chociażby trójek w dużym lotku?
37597 - o tym, że wybrałem sobie właściwy nick wiem od dawna. Do Elitarnego Klubu Cymbałów chyba mnie nie przyjmą, bo moje IQ wynosi tylko 131. Zwisa mi, co napiszesz o/do mnie Ty lub ktoś inny. Ja po przeczytaniu Twojego wpisu stwierdzam, że Pani nadaje się na prezesa tego elitarnego klubu.
37598 - akuratnie nie chodzi mi o błędy gramatyczne/ortograficzne/stylistyczne
Błędy każdemu się zdarzają. Ponadto są na świecie jeszcze dyslektycy.
W gry liczbowe nie gram. Choć tracę dużo czasu na zajmowanie się liczbami/zdarzeniami sportowymi.
PS
Dlaczego nie podpisaliście się swoimi "starymi/znanymi" nickami?
37598 - akuratnie nie chodzi mi o błędy gramatyczne/ortograficzne/stylistyczne
Błędy każdemu się zdarzają. Ponadto są na świecie jeszcze dyslektycy.
W gry liczbowe nie gram. Choć tracę dużo czasu na zajmowanie się liczbami/zdarzeniami sportowymi.
PS
Dlaczego nie podpisaliście się swoimi "starymi/znanymi" nickami?
mam gdzieś błędy gramatyczne/ortograficzne/stylistyczne
interesuje mnie tylko prawda szczera prawda
a to co napisałam jest prawdą
interesuje mnie tylko prawda szczera prawda
a to co napisałam jest prawdą
witam!
[5]9,18,49,55,76
[5]2,6,21,66,77
[7]6,10,21,34,36,45,63
EL 13,16,18,26,40
DL 15,19,29,35,42,48
14,24,25,31,34,39
1,4,20,32,43,45
[5]9,18,49,55,76
[5]2,6,21,66,77
[7]6,10,21,34,36,45,63
EL 13,16,18,26,40
DL 15,19,29,35,42,48
14,24,25,31,34,39
1,4,20,32,43,45
WRRRR... mam kumpla, który kosztem 2-3 zakładów co losowanie (DL) raz na 1-2 tyg. wyjmuje trójkę- czwórkę, typuje "na wyczucie" czy mam go nazywać debilem?... proszę Państwa bez względu na wykształcenie i rzeczone IQ pewnych słów nie powinno się używać; tym bardziej w wąskim gronie użytkowników (stosunkowo), a brudy pierze się.... Pozdrawiam.
też czasami się dziwie jak czytam tu posty :P tu chodzi o grę, wymieniać poglądy, systemy, a nie się obrzucać błotem :P
Zmiana niku nic nie daje bo po charakterze i tresci wiadomo kto to pisze,ale trudno tacy to papierowi bochaterowie tego czata,.Takimi sie brzydze i sami daja swiadectwo o sobie jakimi sa tchurzami.
no tak... zadyma. Pewnie nie długo przyjdzie i na mnie kolej ujawnienia mojego IQ, to ja może od razu przyznam , że mam IQ na minusie, mimo to żyje i mam się dobrze.. i szkoda tylko, że co niektórzy, posiadający IQ na plusie, mimo, że żyją nie dobrze się zachowują - wylewając swoje frustracje na innych, to straszne...
Nie IQ w życiu najważniejsze! Ludzie ! Dajcie sobie spokój z ... piszcie o lotto.
Cymbał, odniosę się do tej części Twojego wpisu:
"Zwisa mi, co napiszesz o/do mnie Ty lub ktoś inny."
Odpowiadam: i vice versa...
Z tą różnicą, ze mi się nigdy żadna forma segregacji nie marzyła.
"Zwisa mi, co napiszesz o/do mnie Ty lub ktoś inny."
Odpowiadam: i vice versa...
Z tą różnicą, ze mi się nigdy żadna forma segregacji nie marzyła.
aa do wcześniejszych wpisów, co do map ML.. dziś powtórzyło się 9 liczb z wczoraj..
Cymbał z wpisu 37610 przeczytaj sobie jeszcze raz swój wpis 37595 . Tam IQ się liczyło, a tu już się nie liczy? Szybko zmieniasz zdanie.
heenry
inteligencja jest wazna jej wysoki iloraz odpowiada za zdolnosc do syntez
inteligencja jest wazna jej wysoki iloraz odpowiada za zdolnosc do syntez
heenry - w końcu ktoś mnie rozweselił swoim wpisem. Dzięki!
Tak wlm. - IQ jest ważne. Mało tego jest bardzo ważne. Wszystko wskazuje na to, że nie dość że jestem cymbał, to jeszcze mam sklerozę. A przy tej przypadłości podobno zapomina się. Nie wiem, czy to prawda.
Tak wlm. - IQ jest ważne. Mało tego jest bardzo ważne. Wszystko wskazuje na to, że nie dość że jestem cymbał, to jeszcze mam sklerozę. A przy tej przypadłości podobno zapomina się. Nie wiem, czy to prawda.
Tak cymbał , prawda. Szkoda tylko , ze po napisaniu treści wpisu 37595 nie zapomniałeś go ...zatwierdzić.:D
Wkurza mnie to wpisywanie tego nicka i hasła za każdym wpisem. Powinna być opcja "zapamiętaj" i spokój. Piszę do woli, klikam dodaj wpis i święto. Chyba nie ma tu takiej opcji?
W związku z powyższym na znak protestu przestaje wypisywać tu te ...
Wy nic nie stracicie, a ja zyskam nieco czasu.
Pozdrawiam piszących.
W związku z powyższym na znak protestu przestaje wypisywać tu te ...
Wy nic nie stracicie, a ja zyskam nieco czasu.
Pozdrawiam piszących.
CYMBAL bardzo sluszne stwierdzenie powinna byc opcja zapamietaj i koniec wpisujes tylko tresc,ile razy sie zdarzylo ze zaczolem od tresci na niku.Popierem i moze administrator wprowadzi udogodnienia.Pozdrawiam,bo dzis dobry chumorek mam bo 3 liczby z najwyzszej polki weszly,a to cieszy.
Witam. Ostatnio patrzę ile liczb ma np końcówkę 5 lub 2 lub 8 np 35,45,65 itd. To zawsze wylosowane są trzy liczby nie więcej choć nie powiem zdarza się ale rzadko 4 lub 5 takich liczb więc chcąc coś zarobić to trzeba grać 3 lub 4 liczbami bo przy większej ilości liczb to się robi już kombinacja alpejska. Nie wiem jak wy o tym myślicie.Wiadomo że totalizator i tak nie da nam tak łatwo wygrać i zawsze wyjdzie na swoje choć ostatnio 2 razy już padła 10 . Ale sądzę że koniec jak i początek roku miał być tylko zachętą aby dalej grać i próbować.
3/6 w DL i 3/5w ML,drobnica ale cieszy,poluję na 76 ale czy padnie w tym tygodniu?