Wpisy 3 752 209 – 3 752 308
12 lutego 2020 18:50 → 12 lutego 2020 19:58, 100 wpisów
3 752 147. Mati24 tak to jest prawda nie dawałem zycia i go nikomu nieodbieram tez, ale takich przestepców nie powinien świat nosić , życie za życie, kto kogo zabija niewinnego powinien tez byc zabity, wprowadzić prawdziwe prawo i sprawiedliwośc, zycie za życie, co prawda niema juz tzw. kary śmierci w naszym prawie, a szkoda bo opwiadam sie za tym aby te prawo wróciło, choć wiem ze nigdy niewróci, powiny byc zaostrzone tez kary dla ludzi targajacych sie na życie niewinnych ludzi, sprawiedliwość ma być sprawiedliwoscia a nie pseudo-sprawiedliwoscia,
Jeszcze dwa piwa i jutro urlop na rzadanie he he
wszyscy w spoleczeństwie jestesmy równi niema lepszych czy gorszych, wszyscy sa tacy sami, tylko ze jedni sa na stołkach u góry a inni na dole , ale kiedyś to sie zmieni jeszcze na lepsze mam nadzieje, moze ja juz tego niedozyje, ale wierze w to ze bedzie lepiej, tylko najpierw trzeba od stołków odsunąąć niektórych ludzi i zrobić porzadek, i dać norodowi wladzę a nie klakierom z opozycji
Lub kacowy urlop u lekarza
a ja nie pije alkoholu ,ale kolejke postwię, ma się ten gest.To kupisz to ciacho?gosia 77
Ja tez nie pije. Piwo to nie alkohol
Dioksyna MPFK, jak sam wiesz, jest trująca i wykorzystywana jako broń chemiczna, więc zabija. Ty ja skutecznie zastępujesz. Masz jej zbyt duzo w swoim organizmie. I dobrze bo jest rakotwórcza.
To majpan podaj jakieś liczby na mini. Bo jakoś nie udzielasz się w tym temacie,a mnie dawno nie było to nie śledziłem losowań.
zwłaszcza piwo 0%
dobra ale koniec politykowania z mojej strony juz, już nic na te tematy sie niewypowiadam, i prosze nic nie prowokować według mnie prezydentem polski ponownie bedzie obecny prezydent, i nikt i nic tego niezmieni, nawet pani kidawa Błońska,prezeydentem bedzie ten który bedzie miał wiekszość głosów a ja jestem przekonany otym ze obecny prezydent pozostanie na swoim stanowisku, poniewaz nadaje sie na głowe panstwa w porównaniu do innych startujacych
Występ, Frezjowa.
Te namolne wklejanie bredni
tak myślałem dioksyna że to twoja zagrywka
tak myślałem dioksyna że to twoja zagrywka
Wczoraj wygwizdany, w maju przegrany, a przyszłości???
skazany???
21 to już jest ciacho
wygwizdany prze bojówki kod dziękował Pani Kandydatka Błońska to pokazuje kim jest skoro to popiera
Dzieciaku wczoraj na ten przykład wlazło 8/11
i pamiętaj są ludzie którzy nie potrzebują kłamać
są lepszego sortu i tyle
i pamiętaj są ludzie którzy nie potrzebują kłamać
są lepszego sortu i tyle
Tak Arczi nie ma konkretnego Kandydata na Prezydenta Pan Andrzej Duda ponownie zostanie i dobrze bo nie ma nikogo konkretnego
Najlepsze jest to ,że ci będą spiepszali do znienawidzonego zgniłego świata zachodu. Oszczędności zajumane już tam są
wedlug mnie pani kidawa błońska powina być usunieta z rzadu za podrzeganie do nienawisci i oplówanie głowy panstwa, czyli prezydenta
sama tyle mówiła o nienawiść by tak nie robić że ona tak nie będzie a zrobiła to pokazuje jej zakłamanie
jackwar zatypował(a) za 80 zł w typowaniach keno na los. nr 879643 i trafił(a) 13016 zł
dziękowała za gwizdy za prowokacje osoba która ubiega się o stanowisko na Prezydenta Polski
słuchałem tej Pani jej wypowiedzi przekręcone słowa ja nie wiem nie mieli kogo wysunąć ja nie wiem chyba im nie zależy na wygraniu
rozmawiałem z sympatykami PO mówili mi że są rozczarowani tą kandydaturą ale będą ją popierać ale są rozżaleni
Cała śmieszna opozycja niema nic do zaoferowania prócz prowokacji szczucia
Program Program dajcie coś lepszego niż PIS nima nima tylko szczucie
To znaczy za porządki się w końcu wziąłeś. A od czego odkurzacz?
3 752 159. MPFK 2020-02-12 (18:33)
To prowokator
kto jest tu niby prowakotrem ?
To prowokator
kto jest tu niby prowakotrem ?
Chłopaki od donalda nie podniecać się proszę .Najlepsza w kradzeniu to była pani prezydent stolicy ale oddała
Cze Mati, cudak sądzi że jesteśmy klonem. Już Cię lubię bo on Cię nie lubi.
Tak jeszce dodam ze udaję się do kitchen po jakieś 4,,,5 tysi kalorii
głodnym
głodnym
Co tak nagle dyskusja zdechła-sami prowokatorzy
.....do kitchen jasna cholera toczę się wolno
ale za to wtrzącham bardzo szybko
ale za to wtrzącham bardzo szybko
3 752 139. Mulag ja też uważam ze,niepowiniśmy juz tego tematu poruszać, niech gość spoczywa w pokoju,mati 24 piszeze to niby sa bajki , wiec zapytam czy śmierć pana prezydenta Adamowicza była komuś potrzebna czy to też jest bajka?bo ja tak nieuwarzam , ale wiadomo kazdy z nas ma rózne zdanie na te temat, i kazdy ma tzw swoje racje, myslę i uwarzam ze powinniśmy sie tylko teraz pomodlić za tego pana bo my juz mu niepomożemy w niczym,a co zrobił i komu za zycia to bedzie rozliczone juz nie tu unas tylko tam u góry , nie nam oceniać innych za ich czyny
3 752 244. Mulag dokładnie tak i tak bedzie jak piszesz to jest wiecej pewne niz wygrana w totolotka
Mati24 Masz racje ,tyle lat dać się dymać ,jak się nie śmiać.Ale co za dużo to i śwnia nie zje.
PIS pozamiata w stajni,a my pozamiatamy pis,to m o ż e sanepid się odpi.....li
3 752 287. jecbleck44 dobre i tak pewnie i bedzie tylko kto tego dozyje i to zobaczy bo my juz pewnie nie, moze nasze wnuki
3 752 289. panoramix witaj
wy sie tu dobrze bawcie dalej a ja juz sie pomalutku oddale, narazie wszystkim
Arcz długowieczności życze
3 752 294. panoramix 2020-02-12 (19:41)
Arcz.... zapodaj cyferki na tak a w bagienko się nie pchaj
do bagna sie niepcham a co do cyferek to jeszcze nic niewiem ale napewno powtórzy sie 66 ponownie w multuiiku tak jak juz wczesniej wczoraj oniej pisałem, dzis powina byc juz 3 raz
Arcz.... zapodaj cyferki na tak a w bagienko się nie pchaj
do bagna sie niepcham a co do cyferek to jeszcze nic niewiem ale napewno powtórzy sie 66 ponownie w multuiiku tak jak juz wczesniej wczoraj oniej pisałem, dzis powina byc juz 3 raz

3 752 303. Mati24 2020-02-12 (19:55)
Pozdrawiamy i dziękujemy, że usunal Twoje wcześniejsze Nicki, a ten też usunie.
3 752 305. Mati24 zapewne tak