Wpisy 3 752 011 – 3 752 110
12 lutego 2020 16:54 → 12 lutego 2020 18:09, 100 wpisów
O demokracji decyduje większość. Jaka ona jest, celnie powiedział Mrożek.
to jest jego opinia była już większość PO i cięcie wszystkiego bezrobocie wyprzedaż majaku czy słowa Polska to nienormalność to chyba teraz lekko lepiej jest czyli społeczeństwo mądrzejsze trochę jest
głupie czy oszukiwane bo to jest różnica większość jest po porostu oszukiwana
MPFK, cieszę się, że uswietniles czat swoją obecnością. Miło Cię widzieć i czytać Twoje komentarze. Byłby bardziej interesujący gdybyś pokazał swój miły pyszczek z podbródkiem blondynki o niebieskich oczkach, która chcąc coś powiedzieć wydaje tylko kwi kwi kwi.
....021 tak trafiłeś w sedno tak brzmią twoje komentarze : wydaje tylko kwi kwi kwi:
Im bardziej se się wysilasz tym bardziej się pogrążasz ....024 - poziom inteligencji równy parapetu
Czy od wygranych w Szybkie 600 pobierany jest podatek, w jakiej wysokości i czy odprowadza go Totalizator Sportowy, czy wygrywający?
Tak. Od wygranych wyższych niż 2280 zł pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Jest on potrącany automatycznie przy wypłacie wygranej.
Tak. Od wygranych wyższych niż 2280 zł pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Jest on potrącany automatycznie przy wypłacie wygranej.
Dzięki tak myślałem,piszą że premia to niespodzianka dla graczaale nie ma wzmianki o podatku od premii.Zabiorą 338
Wojtt, ukłony dla elektoratu Hunów.' A na drzewach, zamiast liści, będą wisiec. .' Faszyści z ND ?????
Ma typ zacięcie misja jakaś żeby przeczesywać rożne fora i szukać wstawek o wygranych innych osób jak swoje
podpalenie biuro poselskie Beaty Kempy. Mieściło się one w kamienicy, w której mieszkały rodziny z dziećmi wstyd to jest nienawiść
19 października 2010 r. do biura PiS w Łodzi wtargnął Ryszard Cyba. Krzycząc, że chce zabić Jarosława Kaczyńskiego, zastrzelił Marka Rosiaka i ranił nożem Pawła Kowalskiego. Cyba, który w latach 2004-2006 był członkiem PO, odsiaduje dożywocie.
co do śmierci Pana Adamowicza zginął prze chorą osobę a nie politycznie to jest zakłamywanie faktów
A słynna farma trolli w ratuszu pana B męczennika sami sieja mowę nienawiści a oskarżają innych.w latach 30 pewien niespełniony malarza tak samo czynił wiadomo jak skończył
a od buraka to co kto sieje bardziej zdecydowanie opozycja nie mówię że cała
niech przestawi opozycja propozycję dla Polski dla ludzi chętnie się zapoznam a nie ataki na obecny rząd co to za alternatywa niech pokażą program lub niech sobie dadzą spokój
Podobno gdzieś zgnineła lodówka na wino cygarniczka i coś tam jeszcze nie widać analogi
Mulag, to tylko prostacy tak usprawiedliwiają zabójcę prezydenta.On nie był i nie jest głupi.Poyrafil organizować napady na banki, by uprawiać hazard za zrabowane pieniądze i wyjeżdżać pod palmy.To co popieracie jest szczujnia jaka była prowadzona na osobę prezydenta Adamowicza, teraz jest kontynuowana na osobę Marszałka Senatu.
ja wiem jak było śmierć mojej mamy i zmniejszony zasiłek pogrzebowy drastycznie z 6 tyś coś na 4 tyś pierwszy rząd który okradł zmarłych
wiem jak w tyłek dostałem za tamten czas nikt mi kitów nie wciśnie
o nie obecnych źle się nie mówi Ale Pan Adamowicz święty nie był ale nie będę pisał
3 752 052. Mulag prawda z chęcia tez poczytam taki program, co z pania gronkiewicz waltz i inny mi złodziejami z PO, dlaczego ich nie rozliczaja co?
poprzedniczka wydał na rydwan ile tyś już nie pamiętam 100 tyś muszę sprawdzić
Ludzie zycie sobie odbierali,bo ich z mieszkan nieslusznie wyrzucali
i śmierć w niewyjaśnionych okolicznościach jednej z Pań co się tym zajmowała
Co tu pisać była maskara za PO teraz jest może nie idealnie są błędy ale nigdy powrotu takiej opozycji nigdy
praworządność sędziów za komuny jeszcze co wyroki wydawali czy ty w to naprawdę wierzysz
cały rzad jest do wymiany, i z po i pis i nnych ugrupować, według mnie tego co śledze w tym syfie na wiejskiej, tu sa potrzebni ludzie którzy dbaja o społoczeństwo i sprawiedliwie zarzadzaja a nie złodziejstwo na złodziejstwie jedzie i złodziejem pogania, dlaczego w sejmie sie niezniesie baru z alkoholem dla posłów co? wszyscy co tam siedza z partji PO powinni być rozliczeni za swoje poprzednie lata w których wczesniej rzadzili, powinni tez odpowiedzieć za ta niby katastrofe smoleńska jak to określaja,
argumenty argumenty szkoda się produkować kto dostał po tyłku ja dostałem to nigdy powrotu tych ludzi nie chcę
każdy ma prawo wierzyć w co chcę ja wiem jak było nawet zmarłym godny pochówek zabrali oj oj nigdy tego się nie zapomni czy słowa Polska to nienormalność to przekreśla w moich oczach i milionów Polaków takich ludzi
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko I NIC TEGO NIE ZMIENI
nie ma moim zdaniem prawicy lewicy są ludzie kochający Polskę i ludzi tu mieszkających i tacy co nie kochają Polski i tu ludzi mieszkających i im szkodzą
3 752 052. Mulag opozycja to jeden wielki szajs który już dawno powinien zostać rozliczony za to co za swoich rzadów wczesniejszych dokonał, i za to co piszesz, nigdy wiecej opozycji jako partji rzadzacej,
Mulag, a co wiesz o prokuratorze , który oskarżył Tomasza K? A co wiesz o prokuratorze, który oskarżył Marchwickich a zabójca byl inny sprawca ? A co powiesz o prokuratorze Stasiu, który skazywał za strajki na Podkarpaciu? A co wreszcie powiesz o prokuratorze, który oskarżył człowieka na wniosek ' mściwy książę kościoła'? Może mało? A dlaczego prokurator we Wrocławiu umorzył sprawę pobicia ze skutkiem dmiertrlnym Józefa M.? Wrzuć w google ' tato go zmiksowal' i oceń sam.
i zrobią wszystko by było w tym kraju źle czyli bida bezrobocie i brak perspektyw i słowa mrozimy gospodarkę tak wielki ekonomista części opozycji mówił nic się nie opłaca nic się nie da
Nie będę się produkował i do wszystkiego odnosił bo ty też się nie odnosisz do tego co ja napisałem
Mulag, Twoje i moje wnuki będą dlugo spłacać długi zaciągnięte na obietnice wyborcze.
Arczi miałem w Multi Multi 5/10 I co nie dowiary nie wiarygodne wręcz 5 oboków.. Arczi zobacz sobie te liczby miałem na 14:00 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Mati 24 dziękuje ci tylko że pisaliśmy normalnie a ty pisałeś swoje ale bez wyzwisk tak może wyglądać rozmowa chociaż się różnimy ale już mi się nie chcę o polityce bo to dla m,nie już męczące i bolesne doświadczenie
A dlaczego sędzia Juszczyszyn nie odpowiadała za jazdę po alkoholu wobec prawa powinniśmy być wszyscy równi
Mulag, rozumiem .Możemy się różnić , ale musimy się szanować.Pozdrawiam.
3 752 087. Mati24 wszyscy sedziowie powinii byc odwołani z tamtych lat, na emeryture wonn, a przyjać młodych ludzi o normalnych pogladach,strych szuji, ich czas juz sie skończył czas na zmiany, i na lepszych nowych sedziów ktorzy sa niezalezni od róznych partji, którzy beda należycie osadzać zgodnie ze swoim sumieniem i przysiega która złozyli.a dziadkom z sadów podziekować i wyslac ich na emeryture i jeszcze zminiejszyc im te emerytury do takich jakie maja zwykli ludzi np do 700zł
oj tęskni się starej władzy do korytka to pobiegli do brukseli .A Sikorski jaki poważny w tych swoich przemówieniach u Sowy był bardziej na luzie
wymiar sprawiedliwość jest do dużej zmiany wiedzą to w opozycji nawet Pan Rokita zaskoczył w telewizji TVN Panią redaktor szok bo Pan Rokita nie jest za PIS był długo w PO to też dużo mówi chwalił wręcz reformę PIS i powiedział że PO też chciało zmian ale nie widziało jak do tego się wsiąść
Sprawdź sobie najpierw jakie są koszta trzymania takich rezerw poza granicami
Doktor2p, sędzia Paweł nigdy nie jeździł pod wpływem alkoholu.Brednie głoszone przez TVPodlosc.
3 752 096. Forsami witaj to bardzo fajnie ze udało CI sie trafić cokolwiek tak widziałem te liczby i czytałem