Wpisy 3 751 007 – 3 751 106
11 lutego 2020 14:29 → 11 lutego 2020 16:09, 100 wpisów
Hazard, alkoholizm , nikotynizm, oprócz najstarszego zawodu świata to zysk dla....
W Jastrzębiu padła wygrana w szybkie 600.Daeno nie było wygranych w Żorach i Wodzisławiu Slaskim.
Tomi77, każdy zna ten zawód.Np.willa na godziny.Dzisiaj do kontenera z odzieżą PCK wrzuciłam ładna odzież.Wy też nie wrzucajcie szmat.

Gratulujemy wygranej w wysokości 3.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 11.02.2020 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 11.02.2020.
mizeria
mizeria
miesiąc temu do kontenera PCK wrzuciłem parę krawatów , głowy bym nie dał ale ostatnio widziałem prezesa w podobnym
panoramix wytypował(a) 7/10
3 751 022. Sara0925 2020-02-11 (14:41) Polska
Sara te ubrania z kontenerów jest mielone i sprzedawane firmom jako czyściwo po 1 zl za kilo
Sara te ubrania z kontenerów jest mielone i sprzedawane firmom jako czyściwo po 1 zl za kilo
Gramy w Lotto. 

A jednak 6 wpadło.
A by było śmieszno.. U mnie przyjechał samochód i sortował na miejscujak przyjadą raz jeszcze zrobię fotę... Smutne to

Ja się nie wstydzę.. Jak dobra ciekawa kurtka kupuje z sekend... Szopa
Arczibalik73, to dewiza Twojej prześwietnej Kolezanki
3 751 034. mniejnizzero o jakiej mojej kolezance piszesz niby bo nierozumie
Na 21:40 w MM, a nawet w Lotto zagram tymi liczbami:
8,10,23,28,29,51,64,66,70
Arczibalik73, mówię o Iwonie
.
8,10,23,28,29,51,64,66,70
Arczibalik73, mówię o Iwonie
.
Do wieczora. Pora na trasę rowerową.
3 751 036. mniejnizzero no tak teraz rozumie
przedchwila w jednej ze stacji radiowych przekazali,że odchodzacy ze stanowiska Grzegorz schetyna z klubu PO zabrał ze soba lodówke na wino i papierośnice,wczesniej były prezydent komorowski żyrandol i kilka obrazów, co to sie juz dzieje niestac ich na sprzety domowe
normalnie cyrk na kółkach, co ci tam na wiejskiej sa tacy biedni ui tak mało zarabiaja
3 751 041. Myvictory witaj
3 751 039. arczibalik73 2020-02-11 (15:17) multik 7/7 i mini 5/5
.
Arczi a Cimoszewicz wytargał nawet futryne z lesniczówki
.
Arczi a Cimoszewicz wytargał nawet futryne z lesniczówki
3 751 044. Myvictory tak tak wiem no niedługo jeszcze zaczna zrywać podłogi w sejmie zeby miec coś na pamiatke kiedy beda odchodzić
3 751 045. jacunn o preosze i kogo to spo lłeczeństwo wybiera samr oszołomy
https://poranny.pl/wlodzimierz-cimoszewicz-opuscil-lesniczowke-i-wybuchla-afera-na-cala-polske-pojawily-sie-oskarzenia-o-zdewastowanym-budynku/ar/c1-14016223
Arczi tu masz link
Arczi tu masz link
3 751 048. K30
qdobra lece coś zjeść
3 751 050. jacunn dzieki za linka
qdobra lece coś zjeść
3 751 050. jacunn dzieki za linka
to jest nic z połączeniem z faktami nie wiem kogo tu brakuje ? Stalin czy Hitlera
3 751 050. jacunn no niezle ale to prawdopodobnie było jego sam, w to zainwestował iwiec zabrał to co byłe jego i tak jak pisze to duzo na tym stracił to co wczesniej tam zainwestował bo spólka lasy panstwowe wymówily mu umowe przedwczesnie, ale spokojnie z PIS sobie to wyremontuja
Czytając komentarze na Interii, FB, a nawet tutaj, mam wrażenie, że trwa mecz Mądrzy :Idioci. Póki co wygrywają ci drudzy z wynikiem 42:58.
Nic nie było i nie będzie Forsami piszę to ze smutkiem ale nic Ts nie da łupi nas i tyle i tak będzie tylko robota lub praca jak co dla kogo i tyle
Widzę że dużo młodych agresywnych pewnych siebie nowych graczy jest na stronce ze swoimi wizjami na granie życie
Chcesz mieć to cacko? Możesz go mieć za jedyne 8 zl, pod warunkiem, że zagrasz w Lotto tymi liczbami :
3,8,10,14,18,22,23,26,35,38,39,44,47

3,8,10,14,18,22,23,26,35,38,39,44,47

ja ma wszystko gram dla rozrywki bo to fajna zabawa nic mi nie potrzeba jedynie zdrowie którego kupić się nie da
Myvictory, dzisiaj jest wspaniała atmosfera na czacie. Oby jej ktoś nie zepsuł.
Myvictory to akurat prawda nawet jak wygrasz musisz wpłacić do Banku a potem bank krach ciach I pieniądze w piach I dalej czekolada z tego nie ma się nic ostatnia sytuacja z bankiem to świetnie obrazuje
3 751 061. mniejnizzero to cacko jest fajne i ladne ale ostatnio widziałem na alegro ze bardzo dużo ludzi którzy kupili to cacko sie go che pozbyć,czyzby było cos nie tak z tym autkiem,czy moze coś nowszego i tańszego chca kupić mi sie tez to autko podoba ale tylko moge pomarzyć sobie
to chyba wynika z tego że tak mi się wydaje może się mylę na 100 że ktoś chcę tu być autorytetem kimś więcej i to przez to
Cześć wróciłem z pracy. A na mój pierwszy samochód jaki mi radzicie ? Bo zbieram.
Ale co zrobić wygrasz np w Lotto kumulacja 7 Milionów I co pieniądze trzymać w domu tyle kasy..Bank niepewny w domu strach to wygrać robi się bez sensu
350 zł podatku z 3500 to moim zdaniem zbyt wiele. 

Arczi... auto to tylko środek transportu skarbonka bez dna...kto ma ten wie...że same wydatki fajnie jeszcze jak tylko się paliwo leje I na tym się kończy
dla banku to tylko cyfry jak się okaże że brak realnych kwot to jest problem jeszcze spróbuje do swojego największego jak i tam brak realnych to cyferki się zmniejszą
Mniej niż 0 Chr_ka jest fajnaale jak zobaczyłem ile chcą A polo 1, 0 3 cycki 95 kucyfakt ma wszystko ale 82000?dobry zart
Myvictory no niestety...jak masz w Banku kredyt to CI nie podarują a jak z twoimi pieniędzmi zrobią wała to już jest ok...
Które z ww liczb wybrać na Lotto, system 7???
do tych mniejszych jest to zabezpieczenie ten Fundusz do większych trzeba zapomnieć
3 751 072. Myvictory ja tu niechce być zadnym autorytetem, na stronce a mi sie marzy autko mercedes jestem fanem tego producenta juz od dziecka,i od dziecka korensponduje z firma mercedes-benz w stuttgarcie, skad czesto dostaje katalogi mercedesów których niema tu nawet w polskich salonach,
nie wiem ale ktoś mi mówi jakaś myśl chyba że to jest mój wymysł ale ty nie masz prawka czy się mylę
Z prawem wygrywasz a potem ktoś się bawi za twoje na wyspach Bahama a potem Ci powie nie nie nie nie nie ma pieniędzy idź sobie zarobić tymi rencami
Widzę, że nikt nie chce podać liczb z mojego zestawu. Pozostaje zagrać systemem na 12 z kolegą.
3 751 079. Forsami witaj tak to prawda to skarbonka bez dna a jeszcze taki mercuć to juz bajka
Ja mam Renault Kadjar i jestem zadowolony.
Myślę, że zmienię go po dzisiejszym losowaniu, pod warunkiem, że zostaną wylosowane liczby :
3,14,18,22,23,24,37,38,47
3,14,18,22,23,24,37,38,47
ja mam Poloneza bo tak mnie zainspirował były Premier Pan Pawlak
Myvictory tak I nie bogatych jest wilelu dorobili się mając własne firmy wysokie stanowiska. Np taki menedżer.... bo setupmen to już nie
Myvictory, zostań zawodowym politykiem, będziesz miał miliony od milionów podatników i graczy w Lotto.
3 751 090. mniejnizzero o którym zestawie mówisz liczb bo kilka tu róznych zestawów opublikowałes i podaj konkretnie o którym piszesz czestawie zaraz cos wybierzemy i jesli to ma byc system
Kadjar...? przemilczenie stac mnie ale jakoś do mnie nie przemawia.. To już bym Karoqa wybral

Myvictory też miałem poloneza ale dostał zeza oddałem na złom I teraz za niego 400 mom nie mylić z EMDE MOM
Arczibalik73, patrz wpis 061