Wpisy 3 750 503 – 3 750 602
10 lutego 2020 22:44 → 10 lutego 2020 23:52, 100 wpisów
Nie zapomnij się umyć po ciężkim dniu, zwłaszcza wyparz sobie szczekaczke.
Użytkownik marek-m62 dodał nowy komentarz w temacie:
Szybkie 600 - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Szybkie 600 - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Lepiej wklejaj dalej małpeczki nicku
tudzież próbuj prowokować "religijnymi"
tudzież próbuj prowokować "religijnymi"
35,4,76,27,28,11,5,45,12,49
Dobrze muwicie trzeba umieć typować
Reszta
2/3
2/3
2/3
2/3
Dobrze muwicie trzeba umieć typować
Reszta
2/3
2/3
2/3
2/3
Jeszcze zapytam tam tez zbieraliście na jakiego niemotę?
pieniążki
pieniążki
pisalem popatrzcie ile wygranych jest na 7 z promocji i nie ma zadnej 7
w multi jest pewien myk o ktorym nie wiecie a ja wiem
w multi jest pewien myk o ktorym nie wiecie a ja wiem
MPFK , brawo i odradziłeś mi cyfrę -6 dziękuję .
487. status Mewa 2020-02-09 23:16:36home Kraina gór
hahahahaha gdzie ciebie chłopcze obraziłem chamski jesteś w stosunku do janeczki emerytki a pouczasz innych haha masz tupet takie testy jak do mnie to sobie mozesz pod knajpa do kolezane swoch nie do mnie i wiecej nie pisz do mnie nie zasmiecaj mi kg
hahahahaha gdzie ciebie chłopcze obraziłem chamski jesteś w stosunku do janeczki emerytki a pouczasz innych haha masz tupet takie testy jak do mnie to sobie mozesz pod knajpa do kolezane swoch nie do mnie i wiecej nie pisz do mnie nie zasmiecaj mi kg
takie teksty pisze kolega mewa do mnie az syczy z nienawisci nie tylko domnie ale do innych tez, ludzi, a myślałem ze to spoko gość jestale niech mu bedzie,
3 750 534. MPFK nixc sie niezaczyna, tylko nielubie takich chamów a gryks76 czy tzw mewa to pokazał jeszcze raz jakim jest naprawde człowiekiem nic ujać nic dodać
mewa jas twoje teksty ma głeboko w powazaniu
Miałem się tu nie udzielac apropo chamow wczoraj cham dal popis na czacie w stosunku do janeczki i emerytki hipokrta na dodatek co za kultura u mnie w kg pozycja
131. status arczibalik73 2020-02-09 22:53:06home multik 7/7 i mini 5/5
odpierdol sie odemnie kolego i mi nieublizaj bo wszystko co mi dotad wrzuciłes na kg opublikuje na czacie i wszyscy sie dowiedza kim naprawde jestes i jaka masz kulture osobista,inieobrazak mnie na czacie
131. status arczibalik73 2020-02-09 22:53:06home multik 7/7 i mini 5/5
odpierdol sie odemnie kolego i mi nieublizaj bo wszystko co mi dotad wrzuciłes na kg opublikuje na czacie i wszyscy sie dowiedza kim naprawde jestes i jaka masz kulture osobista,inieobrazak mnie na czacie
Okropny jest ten czat . Zdumiewającym jest fakt , ze ten, który obrażał--- arczibalik73-- jest oburzony tym ,że ktoś inny obraża . Jestem w szoku .
MPFK, jesteś większością. O Tobie mówił Sławomir Mrożek. 

Dlatego tego pasko ja i jacun między innymi nie zagladamy i nie będziemy niech tacy jak Arczibalik73 i Sebastian m i im podobni twoja strone reprezentuja my nie jesteśmy godni za starzy zbyt dorosli by z dziećmi i chamami się zadawać ostatni wpis możesz se arczi poplakac a i tak mądrzy wiedza co sobą reprezentujesz na zawsze czat
Janeczka0409, Ty możesz Arczibalik73 polubić.
Słownictwo -- arczibalika73--- rodem z rynsztoka . Wstyd .
Dobranoc , nic tu po mnie.
Dobranoc , nic tu po mnie.
Janeczka
Tutaj dzieją się jeszcze gorsze rzeczy
np. Napadnięty zrównywany jest z napadającym go
taka specyficzna sprawiedliwość.
Tutaj dzieją się jeszcze gorsze rzeczy
np. Napadnięty zrównywany jest z napadającym go
taka specyficzna sprawiedliwość.
Mewa, poczytaj Mrożka. Dobrej nocy
Janeczka0409, napisz do Zbigniewa mniejnizzero
Trzeba iść spać 

3 750 541. Mewa tak ci napisałem, to prawda zebys dał mi wreszcie spokój bo od kad tu jestem zawsze jezdisz po mnie jak po złym psie, ja kiedyś ci napisałem ze ja sie do twojej wiary niewtrącam, i ze jestem tolerancyjny, a ty mnie wyzywałes i .i kto tu uwaza sie za kulturalnego co? z sebastianem tez zawsze miałeś na pienku, zawsze ci cos w nim niepasowało, a kim ty jestes aby nas tu na stronce pouczać, gryks 76 o czym ty wogołe piszesz o jakim reprezentowaniu tu stronki,my nic tu nie reprezentujemy, my tu tylko bywamy i razem typujemy liczby z wiekszaścia reprezentować to sobie mmozesz w swojej miejscowości bary mleczne
NPFK ,
Aaa Arczibalik73 nie byłem i nie jestem twoim kolega ba nawet nie znajomym za żadne skarby czat na mp
Według tej "sprawiedliwości"
tutejszej >> Napadnięty Polak był tak samo winny jak napadający go Niemiec w 1939r
żenada
tutejszej >> Napadnięty Polak był tak samo winny jak napadający go Niemiec w 1939r
żenada
Cześć
Co robicie ?
Widzę
Panoramix
Straszne chamstwo , dlaczego ten człowiek tu jeszcze pisze - arczibalik .
Teraz zaskoczyłam o czym napisałeś-- sprawiedliwość -- MPFK . Ten czat to dno. --- my tu tylko bywamy --- i zamieniamy czat w rynsztok----, zapomniałeś dopisać.
Teraz zaskoczyłam o czym napisałeś-- sprawiedliwość -- MPFK . Ten czat to dno. --- my tu tylko bywamy --- i zamieniamy czat w rynsztok----, zapomniałeś dopisać.
Ok
--- my tu tylko bywamy --- i zamieniamy czat w rynsztok----, zapomniałeś dopisać -- arczibalik 73 .
3 750 558. Janeczka0409 prosiłem Cie przedtem abyś sie niewtracała do tego co Ciebie niedotyczy,i dała sobie spokój z komentarzami pod moim adresem, a Ty widze nic z tego nierozumisz , ja ci nie ubliżam w zaden sposób, wiec prosze nie odzywaj sie niepytana, i niekrytykuj mnie bo ja Ciebie nie krytykuje tu w zaden sposób i z rynsztoka to moze TY jesteś nie ja, wiec nieobrazaj mnie tu, piszesz ze tu nic po tobie no chyba masz racje, wstyd to kraść i z dupy spaść
Janeczka długo tu jesteś?
Od godziny .
Dobranoc.
Dobranoc.

3 750 546. K30 nic sie nie bedzie działo , ja nic niezamierzam tu robić złego i takiej pajaconerji tez tolerować jaka reprezentuje pseudo mewa , MPFK i janeczka kim jestescie aby mnie pouczać co?
i się zemnie wyśmiewać
i się zemnie wyśmiewać
Arczibalik73, patrz wyżej.
Janeczka gdybyś tu przebywała z nami dluzszy czas to byś wiedziała kto jest kim
Wystarczy ze poczytała wasze wczorajsze chamskie wpisy pod adresem Emerytki
Arczibalik73 jutro powinniśmy coś wygrać
Gdybym dziś zagrał systemem w Mini Lotto to miałbym przynajmniej trójkę lub nawet czwórkę bo były ładne liczby a tak to mam 2/5
Arczibalik73, ustąp według zasady. 

Jutro zagram w EP
3 750 578. MPFK 2020-02-10 (23:37)
Kto cię najpierw wsadzi na ....pę arczibaliku?
i czego zaczepiasz mnie co?
czy ja sie czepiam ciebie gdzieś, niechcesz tu z nami typować liczb wiec nieprzychodz tu wcale , jesli nieszanujesz tu ludzi i wszczynasz zadymy, my tu na czacie niepotrzebujemy ludzi którzy wprowadzaja zament na stronie, tu sa ludzie którzy razem typuja liczby i sie dogaduja, ze soba a takich jak WY nam tu niepotdrzeba iddzcie gdzie indziej, tam robić zadymy, i nienazywaj mnie dzieciakiem, bo ktos pomyśli ześmy bracia , sam jestes dziecinny, a piprzysz tu takie głupoty ze szkoda gadać, niewchodz tu i niesiej tu propagandy, a jesli juz tu jestes to uszanuj tu innych i dostosuj sie tu do panujacych warunków i naczej nic tu po tobie
Kto cię najpierw wsadzi na ....pę arczibaliku?
i czego zaczepiasz mnie co?
czy ja sie czepiam ciebie gdzieś, niechcesz tu z nami typować liczb wiec nieprzychodz tu wcale , jesli nieszanujesz tu ludzi i wszczynasz zadymy, my tu na czacie niepotrzebujemy ludzi którzy wprowadzaja zament na stronie, tu sa ludzie którzy razem typuja liczby i sie dogaduja, ze soba a takich jak WY nam tu niepotdrzeba iddzcie gdzie indziej, tam robić zadymy, i nienazywaj mnie dzieciakiem, bo ktos pomyśli ześmy bracia , sam jestes dziecinny, a piprzysz tu takie głupoty ze szkoda gadać, niewchodz tu i niesiej tu propagandy, a jesli juz tu jestes to uszanuj tu innych i dostosuj sie tu do panujacych warunków i naczej nic tu po tobie
3 750 579. mniejnizzero ok czytałem i widziałem niemnma sprawy dostosuje sie do tego
Arczibalik73, nie denerwuj się. Odpuść. Na tym polega mądrość. Śmiej się mu w
3 750 590. mniejnizzero dokladnie i to prawda
MPFK, cyrkowy klown
Dziś 13 i 31 było do przewidzenia
Czyżby jutro powtórka 41 ?
Możliwe lub 21
Zaraz usiądę i sprawdzę
A co z liczbą 18 ?