Wpisy 375 035 – 375 134
3 lipca 2011 10:59 → 3 lipca 2011 12:37, 100 wpisów
Jocia myślisz,że po raz drugi???
kosmaty 66

kosmaty 66

andro

Taaaam deszcz... popada i przestanie 
znacie >>deszczową piosenkę<< ?
http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME
miłego dnia
wszystkim

znacie >>deszczową piosenkę<< ?
http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME
miłego dnia
wszystkim
kochani czy możecie wypowiedzieć się na takie coś....moje liczby ze snu i intuicji....4,32,43,62,64....

dzisiaj mam niestety mało czasu na przebywanie w waszym towarzystwie
musze zrobić obiadek i zacząć pomalutku szykować pakowanie na wyjazd...normalnie odechciewa mi sie jechać.....

musze zrobić obiadek i zacząć pomalutku szykować pakowanie na wyjazd...normalnie odechciewa mi sie jechać.....
ach krysienka odpoczniesz sobie,,opalisz sie ładnie i wrócisz jak nowo nardzona

krysienka ten wyjazd ma dobre strony,np.spotkasz ryszarda który oprowadzi cie po sklepach......................monopolowych

andruś no nie wiem czy będę opalona....pogoda chyba będzie w kratkę

kosmaty ale niestety nie jadę do Częstochowy...mój kierunek to Kostrzyca koło Karpacza

jednak wyślę:
1,9,23,40,66,78,80 x 10
Krysieńka
udanego urlopu
1,9,23,40,66,78,80 x 10
Krysieńka

udanego urlopuKryśieńka,kosmaty ma rację możesz mnie spotkać

Rysiu bardzo bym się cieszyła gdybym kogoś spotkała ze stronki a jeśli to byłbyś ty no to super

Krysieńka uważaj na MISIE,chodzą leśnymi drogami

jociu jeśli tak to je wyślę...a może coś do tej trójki te dwie 32,64 co podałam czy jakieś inne?????
Kosmaty moje to kotlina Kłodzka
Krysieńka jedzie Kotlina Jeleniogórska około 120 km
Krysieńka jedzie Kotlina Jeleniogórska około 120 km
Krysieńka w orginale

2?????
Krysieńka nie przebierańce

Witam wszystkich w ten deszczowy dzień. U mnie leje od rana. Dzisiaj mam 8 z maszyny 3.16.36.38.39.43.51.69 i coś takiego wyszło. 

deki ma blisko,krysieńka Go spotka

możliwe że spotkam dekiego...ale nie wiem czy będę wiedziała ze to właśnie on

Krysieńka niech chodzi z czerwoną różą

Deki?????????
Robal

andromeda
ryszardz12
znikam
idę na lekcje anglikańskiego
muszę się nauczyć, bo
usłyszałem takie słowa
>>łicz łicz is łicz<< i za cholerę nie wiem, co mówiło
wysokich
ryszardz12
znikam
idę na lekcje anglikańskiego
muszę się nauczyć, bo
usłyszałem takie słowa
>>łicz łicz is łicz<< i za cholerę nie wiem, co mówiło
wysokich
Kryśieńka jak będziesz na miejscu,polecam wjechać do CZECH
i zwiedzić SKALNE MIASTO jest cudowne,warto

i zwiedzić SKALNE MIASTO jest cudowne,warto

Witam na chwileczkę

Krysieńko gołabek stuka w okno wpuść biedaka bo już cały mokry
do wieczorka

Krysieńko gołabek stuka w okno wpuść biedaka bo już cały mokry

do wieczorka

Rysiu mamy takie plany...nawet do Liberca do parku wodnego i jeszcze inne...przydałby się ktoś kto zna Śnieżkęi okolice

odpowiednik dla SKALNEGO MIASTA to u nas Góry Stołowe wraz
ze SZCZELIŃCEM

ze SZCZELIŃCEM

Krysieńka,szlakiem dojdziesz na Snieżkę

Bella

krysieńko..może lepiej nic nie zmieniaj..bo wiesz jak jest potem ................
no to spadam do 14

Krysieńka jeszcze raz,udanego urlopu

kosmaty jednak wyślę i o 16 jestem u Ciebie z 

dla wiwatu
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 z +

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 z +

a dlaczego miałąbym nie dojść szlakiem na Śnieżkę????...uwielbiam łazić po górach....jeszcze się pojawię wieczorkiem....
Krysieńka dlatego posałem szlakiem,nie trzeba nikogo ze znajomością terenu

http://dtypy.com/forum/viewtopic.php?p=183224 

no to ja zmykam ...miłej niedzieli życzę,wysokich wygranych o 14tej

....
do wieczorka

....do wieczorka

Dzien dobry.. .

Post Lotto to wielka ściema i oszustwo?
Multi Multi to oszustwo jak i Duży Lotek. Komputer po zamknięciu dostępu analizuje wedle programu amerykańskiej firmy G-Tech najkorzystniejsze pod względem finansowym dla Totalizatora rozwiązanie przy zachowaniu parametrów takich jak losowość ,ciąg liczb etc. Przyjęte rozwiązanie dla multi multi to 30% na wypłaty w dyżym lotku jest inaczej ponieważ regulamin gry zatwierdzony przez MF daje 50% na wypłaty dla grających a 50% trafia do Totalizatora chociaż tak długo jak się da robi kumulację,
W Muli Multi można teoretycznie wygrać nieograniczoną ilość pieniędzy w praktyce program ustawiony jest na wypłatę 30% wpływów z wygranych .
Samo losowanie to już tylko technika
o sprawie wiedziało przynajmniej 3 oficerów CBŚ i v-ce szef CBŚ.
Te maszyny sprawdzał już w USA doktor Derwiszyński z Wojskowej Akademi Technicznej, który zajmuje się min probobalistyką czyli nauką o rachunku prawdopodobieństwa. Wszystko jest ok. Wszystko rozbija się o to ,że gra stworzona notabene przez jednego z Polaków ,który w latach 70 wyemigrował do USA jest po prosu genialna. Daje nieograniczone możliwości generowania "dowolnych układów" przy założeniu celu jakim jest 30% wypłat i zachowaniu parametrów rachunku prawdopodobieństwa.
może kiedyś napisze więcej ale nawt ludzie z CBS choć mieli wszystko pokazane jak na dłoni i kto z kim tak byli za słabi ponioeważ kto inny pociąga za sznurki.
Jedyne rozwiązanie to wyciąganie ręczne przez "sierotkę" kulek ale wtedy Muli multi musiałby zniknąć nie tylko u nas ale w 80 krajach świata, a w dużego lotka byłoby kilka szóstek co losowanie.
TO JEST PRWADA JA O TYM WIEM OD DAWNA !
Multi Multi to oszustwo jak i Duży Lotek. Komputer po zamknięciu dostępu analizuje wedle programu amerykańskiej firmy G-Tech najkorzystniejsze pod względem finansowym dla Totalizatora rozwiązanie przy zachowaniu parametrów takich jak losowość ,ciąg liczb etc. Przyjęte rozwiązanie dla multi multi to 30% na wypłaty w dyżym lotku jest inaczej ponieważ regulamin gry zatwierdzony przez MF daje 50% na wypłaty dla grających a 50% trafia do Totalizatora chociaż tak długo jak się da robi kumulację,
W Muli Multi można teoretycznie wygrać nieograniczoną ilość pieniędzy w praktyce program ustawiony jest na wypłatę 30% wpływów z wygranych .
Samo losowanie to już tylko technika
o sprawie wiedziało przynajmniej 3 oficerów CBŚ i v-ce szef CBŚ.
Te maszyny sprawdzał już w USA doktor Derwiszyński z Wojskowej Akademi Technicznej, który zajmuje się min probobalistyką czyli nauką o rachunku prawdopodobieństwa. Wszystko jest ok. Wszystko rozbija się o to ,że gra stworzona notabene przez jednego z Polaków ,który w latach 70 wyemigrował do USA jest po prosu genialna. Daje nieograniczone możliwości generowania "dowolnych układów" przy założeniu celu jakim jest 30% wypłat i zachowaniu parametrów rachunku prawdopodobieństwa.
może kiedyś napisze więcej ale nawt ludzie z CBS choć mieli wszystko pokazane jak na dłoni i kto z kim tak byli za słabi ponioeważ kto inny pociąga za sznurki.
Jedyne rozwiązanie to wyciąganie ręczne przez "sierotkę" kulek ale wtedy Muli multi musiałby zniknąć nie tylko u nas ale w 80 krajach świata, a w dużego lotka byłoby kilka szóstek co losowanie.
TO JEST PRWADA JA O TYM WIEM OD DAWNA !

wygranej..specjalnej-wakacyjnej