Wpisy 3 749 339 – 3 749 438
9 lutego 2020 22:07 → 9 lutego 2020 22:41, 100 wpisów
Arczibalik73 nawet nie odpowiadaj temu kolesiowi na zaczepki bo o to mu tylko chodzi
3 749 312. emerytka 46 nie niema
Turbo ten koleś nie mieszka w Warszawie to po pierwsze
Po drugie można go spotkać codziennie nad rzeką w małej miejscowości
3 749 338. MPFK
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
MPFK pies upodabnia się do właściciela.Zawzczep go przeciw wściekliźnie.Polecam lek.wet.Wojciecha G.
3 749 334. Turbo 2020-02-09 (22:05)
Gdy stałaś koło mslp w ZOO , nie potrafiłem was odróżnić, różnica była taka, że małpa była inteligentna.
A to ty byłeś tym szympansem,który się zalecał?
Gdy stałaś koło mslp w ZOO , nie potrafiłem was odróżnić, różnica była taka, że małpa była inteligentna.
A to ty byłeś tym szympansem,który się zalecał?
Po 3 szkoda słów na niego.
Arczibalik73 nie daj się sprowokować
Arczibalik73 nie daj się sprowokować
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Emerytka zalecał się do Ciebie szympans ?
Emerytka to jednak byłaś w ZOO ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 105 479,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Arczibalik73
jakaś nerwowa atmosfera na MP dziś , pewnie przez ten huragan
Mini Lotto - padło 2 x 105 479,30 zł
Brawo za 5/5 w Mini
3 749 334. Turbo w samo sedno strzał w 10
Tomi a zamówiłeś 62 ?
Arczibalik73 grałeś dziś w Mini ?
arczibalik73
Tak,tak.Tak samo jak twój niewysłany kupon 10/10.To też był strzał w dziesiątkę.
Tak,tak.Tak samo jak twój niewysłany kupon 10/10.To też był strzał w dziesiątkę.
Jeszcze raz te same zatypowalemw palę się nie mieści... Co oni losuja
3 749 358. MPFK jaki twoj arczibalik o czym ty mowisz, ja nie jestem czyjs, ,co ty za pierdoły tu piszesz, zastanów sie co wogule piszesz i do kogo, grubo sie zastanów nad swoim postepowaniem i tym co tutaj robisz i dokogo co pijesz
kedzior w twoim przypadku to chyba sobie mozesz pozwolic tys szefem
Zaraz to sprawdzę
Bo to są nicki z rynsztoka.Zablokowane,teraz wyłażą z tego brudu.
miałem sie nie udzielać bo i po co lepszy jest spokój żarciki no i ten wpis nie wymaga komentarza mpfk ma racje w wpisie odnosnie emerytki i kropka spadam w mapki jak komuś sie ze sobą tym co reprezentuje dobrze żyje nie che sie zarazić......
Sebastian arczibalik i turbo wasze wpisy pod adresem emerytki
zasługują na bany
zasługują na bany
Masz go w genach.To wszystko jest wynikiem błędu genetycznego.Chinczycy potrzebują eksponatu przykładowego.
Poczytajcie sobie wpisy Sebastiana turbo i arczibalika pod adresem Emerytki
i to coś śmie tutaj pouczać
i to coś śmie tutaj pouczać
3 749 406. krzys3355 witaj
3 749 416. MPFK od j e b a j s i e o d e m n i e
sebasrtian M tak grałem dzisiaj w mini lotka tylko , i niestety ale jak pamietam liczby tonic nie trafiłem,jutro moze tez zagram tylko w min lotka, ale jeszcze zobaczymy , co bedzie jutro dzisiaj w mini wyszły moje wysnione liczby, akle niestety nie pusciłem ich,
sebasrtian M tak grałem dzisiaj w mini lotka tylko , i niestety ale jak pamietam liczby tonic nie trafiłem,jutro moze tez zagram tylko w min lotka, ale jeszcze zobaczymy , co bedzie jutro dzisiaj w mini wyszły moje wysnione liczby, akle niestety nie pusciłem ich,
Strach wejść na czat , jak można było, kobietę - emerytkę_46 -tak potraktować , Sebastian-M powinieneś się wstydzić . Nie rozumiem co pisze arcziblaik73 , tyle tylko,że broni Sebastiana-M i robi bardzo dużo błędów. Turbo nie odstaje od nich.
arczibalik73, co to za słownictwo -- to zwykłe chamstwo i prostactwo !!!!!
Dobranoc
MPFK dobranoc
MPFK dobranoc
Zobacz Janeczka jak chwali arczibalik za chamstwo Turbo
3 749 370. arczibalik73 2020-02-09 (22:13) multik 7/7 i mini 5/5
3 749 334. Turbo
3 749 370. arczibalik73 2020-02-09 (22:13) multik 7/7 i mini 5/5
3 749 334. Turbo
3 749 407. MPFK ty zaslugujesz na usuniecie ze stronki , za podzeganie do nienawiśći, i prostakiem to chyba jesteś Ty ,jak cie prosze inteligentnie o spokój tu na czacie to niesłuchasz i nawołujesz do buntu na stronie przeciwko mnie i sebastianowi M, odczep sie od nas wkońcu i idz z tej strony jesli ci tu coś nie pasi, nikt tu cie niechce widać z tego co tu czytam, a chamstwo jest z waszej strony nie z mojej czy sebastiana,