Wpisy 3 748 314 – 3 748 413
8 lutego 2020 22:45 → 9 lutego 2020 09:14, 100 wpisów
ale kasy też razy tyle.. na posadzkach przemysłowych to I po więcej ale ciężko
No tak ,ale juz wycofalismy sie z tych przemyslowych ,teraz robimy anchydrytowe
Czyli plynne posadzki,przyjezdza gruszka lub kilka i wlewa beton do naszej maszyny,a nasza podaje nam wezami,robota szybka naprawde
Kilkaset metrow mozna wylac za dniowke,tylko nie raz trzeba poswiecic dzien na przygotowanie
Wlasnie bardzo czesto teraz w Rzeszowie to robimy w nowym budownictwie
Wojtt to Ty całymi dniami poza domem...to kiedy pieniądze wydajesz.. o graniu nie wspomne
Przewaznie wolne,ale za kazdym razem jestem w domu tylko ,ze pozno
Cześć
Dobrze
Teraz pilnujemy
K30 jesteś ?
750 tylkośmiech na saliJarosław to za ile Ty grasz na losowanie?
Tomi co 750 ?
No to sobie porozmawialiśmy
Dobrej nocy
Cześć jesteśmy na imrezce w oss
Właśnie dzwoniła córka i dała mi do zrozumienia że popełniamy błąd podając tu liczby
Córka grała z profila
3,6,8,10,13
Jej chłopak się zaśmiał i zagrał liczbami obok
2,5,7,9,11
Czyli wniosek jeden lotto nas podgląda
Właśnie dzwoniła córka i dała mi do zrozumienia że popełniamy błąd podając tu liczby
Córka grała z profila
3,6,8,10,13
Jej chłopak się zaśmiał i zagrał liczbami obok
2,5,7,9,11
Czyli wniosek jeden lotto nas podgląda
Od jutra koniec podawania liczb tylko o dziewczynach i sexie będziemy rozmawiać
Czemu nie ma rangingu w Extra Premii?a w Extra Pensji jest,Pasko zrób poprawkę
Wieczorem będzie mocno wiało i lało.
Wojtt, nie wycieraj sobie swojej zdradzieckiej Donaldem.Twoje komentarze są żałosne.To tanie narzekactwo i bezsensowne malkontenctwo, to wyjątkowo żałosna maniera wśród krytyków tego co dobre.Polska potrzebuje coraz mniej błaznów , chórzystów, potskiwaczy i klakierów.Blogoslawionej Niedzieli 

Teraz najgorsza pogoda jest w Wielkiej Brytanii gdzie pada/leje, grzmi i mocno wieje.
Zadanie niewykonalne, bo przed tym sądem staje się po... śmierci.
Przerwa na
3 748 395. MPFK 2020-02-09 (06:44)
To jeszcze ten czat istnieje?
żenada
Mam takie wrażenie że ten nick miał nick wcześniej majpan pan i fafi do niego mati chcą tylko ta stronę zniszczyc czyzby tak nudno u korna ze tu demolka musi byc takie ma maja nydne życie ble
To jeszcze ten czat istnieje?
żenada
Mam takie wrażenie że ten nick miał nick wcześniej majpan pan i fafi do niego mati chcą tylko ta stronę zniszczyc czyzby tak nudno u korna ze tu demolka musi byc takie ma maja nydne życie ble
Pogoda na wyspach obrzydliwa.Ludzie hlupieja hurtowo , madrzeja detalicznie.Tajlandia.

Mewa to ten Gryks76, tak twierdzą zacni portaloeicze m.in.Doktor2p i Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością.
Szybkie 600 od losowania 2380-2385
22,23,25,28,29,32
14,17,25,26,28,31
22,23,25,28,29,32
14,17,25,26,28,31