Wpisy 3 747 602 – 3 747 701
8 lutego 2020 06:46 → 8 lutego 2020 11:28, 100 wpisów
Dochodzę do wniosku, że gra w Keno i szybkie 600 jest o niebo lepsza od innych. Za chwilę wygrane w Szybkie 600.
Lewy, jesteś sfrustrowany grami? Spróbuj choć raz zagrać w Keno lub Szybkie 600.Przekonasz się, że łatwo zarobić zwłaszcza na pewnych liczbach, których ty nie wymienię.Co chwilę pada 5/6, 4/6 a dzisiaj już 2 razy 6/7 i raz 5/5.
Najlepiej nie zmieniać liczb.Po wygranych gdy kupon się kończy, znów nim grać na kilka losowań.
Jest taki MZ, który każdego dnia nie schodzi z 1000 do 1500 zł.z samej gry w Keno.Gra online i w kolekturach w szybkie600.
Z drugiej strony
pisanie czegokolwiek na tym czacie jest bezcelowe a tracenie czasu na czytanie tego bełkotu to masochizm
poziom pojmowania np. takiego wielonickowca jak bohdany żenująco słaby >> 3 747 590
więcej w tej ZIELONEJ GŁUPOCIE nie zamierzam uczestniczyć >> piszący tutaj w 90 % to podstawówka co najwyżej zawodówka więc jest jak jest >> STRATA CZASU <<
ZLIKWIDOWAŁBYM TEN CZAT JAK NAJSZYBCIEJ jest potwornie obciachowy.
Żegnam.
pisanie czegokolwiek na tym czacie jest bezcelowe a tracenie czasu na czytanie tego bełkotu to masochizm
poziom pojmowania np. takiego wielonickowca jak bohdany żenująco słaby >> 3 747 590
więcej w tej ZIELONEJ GŁUPOCIE nie zamierzam uczestniczyć >> piszący tutaj w 90 % to podstawówka co najwyżej zawodówka więc jest jak jest >> STRATA CZASU <<
ZLIKWIDOWAŁBYM TEN CZAT JAK NAJSZYBCIEJ jest potwornie obciachowy.
Żegnam.
galik zatypował(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 878438 i trafił(a) 660 zł
MPFK, jakie masz zasługi dla tego portalu? Podałeś chociaż 1 pewniaka? Pozdrawiam wszystkich bez względu na wykształcenie.
Do porannej czytanie tych bzdur to porazka
Zluzujcie majty
Trochę szacunku
A jak się nie podoba to nie wchodzic na zielona
Są inne czaty i fora lotto
Zluzujcie majty
Trochę szacunku
A jak się nie podoba to nie wchodzic na zielona
Są inne czaty i fora lotto
MPFK Odnoszę wrażenie ,że te 90 % to istoty z innej planety . 3 747 622.
Dziekuję za maila .
Dziekuję za maila .
Sara , forum jest skarbnicą pewniaków .Widziałam,ze MPFK podawał pewniaki w temacie - Takie coś . Nie tylko On
Zakupy muszę zrobić
Zakupy muszę zrobić
Witam wszystkich
Anatidefob zatypował(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 878446 i trafił(a) 10000 zł
Zbigniew
W co dziś grasz ?
W co dziś grasz ?
Mało Pojętny Ferdek Kiepski przeczytałem te twoje wypociny,ale wiesz co,nie błaźnij się aż tak mocno,przynajmniej pisz prawidłowo nicki,wiem że to robisz celowo,no ale cóż jaki umysł taki nóż,masz zło w sobie ale nie przejmuj się,dużo jest takich jak ty,mam nadzieję że nie będziesz szkodzić innym,bo wtedy może spotkać cię kara,chyba wiesz o tym?
Jeśli trata czasu to pj kiego piszesz... Ja typuje trochę pogram na żywca i oktu każdy jest rownya wykształcenie... Czasem zwracam uwagę na bledyale liczy się tresc
Każdy ma jakiś sposób na orzniecue Toska... Ale niewielu udaje się go przechytrzyc
Tomi
Nam się uda ale trzeba na to czasu
Nam się uda ale trzeba na to czasu
prócz bogatych rodziców trza mieć jeszcze mózgjak prowadzisz samochódKusi mnie by zagrać jak ten gość puścić kilka mini i dopisać np po 3 liczby na Multi
Walduś piona
To ku przestrodze.. Moze macie już dorosłe dzieciale młodzi jeżdżą bez wyobraźni...

Kupione
ponad 50 lat miał nie daleko mnie tydzień temu około 15 stejWracając do krytyki Portalowiczow, Wy krytykujący bądźcie sprawiedliwi. Czy pewien portalowicz ma prawo obrażać tych, którzy ukończyli szkole podstawowa lub zawodowa? Z drugiej strony, ci właśnie pluja na Tuska, była premier, nawet poduwaja się do gróźb wieszania na drzewach. W załączeniu tekst wykształconej osoby, która grozi Pani Marszałek. Co do pewniakow, każdy ma swoją metodę gry i typowania. Pozdrawiam. Miłej lektury. 

Nie mogę sie doczekać roku 2024

Nie myl nigdy wykształcenia z wychowaniem.Zadna uczelnia nie nauczy Cię szacunku do innych ludzi i kultury osobistej.To wynosi się z domu.Szacunek należy się każdemu, taki sam sprzątaczce jak i prezesowi wielkiej firmy.Nigdy nie myl wykształcenia z inteligencja.Procz wyższego wykształcenia dobrze byłoby posiadać jakieś średnie wyobrażenie i co najmniej podstawowe wychowanie.Pozdrawiam.
Co do typowan - tak wspaniałych, celnych na maila, nie na portalu Janeczka049, uważam, że coś tu jest nie tak.Jesli nie podaje się pewniaków na czacie, uważam, że taki portalowicz nie powinien zabierać głosu.
Bogdan041, nie wiem o czym piszesz, i czy piszesz w imieniu własnym, czy też w imieniu: Bogdan, Bogdan04, Bogdan041? Nie wazne.Ja bym się nie bawiła w zgadywanie co do członków rodziny.Mozesz się zająć typowaniem???
slim61 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 878470 i trafił(a) 506 zł
piszę w imieniu własnym,chyba masz nick podany,a wymienianie innych nicków to jest już z Twojej strony złośliwość,nie bądź zła,Proszę
Zagrane,teraz trasa rowerowa nad Solina z rodzeństwem i kolegami
Jak tu takie klimaty to trzeba pisać tak..Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Cześć taka dziewczyna, chce zdjęcia i filmy za kasę.
Waldus ile tu już takich było popisali odeszli przyszli nowi I tak co jakiś czas...
jeśli wypijesz za duży słupy są niczym zapałkiA to chyba była zapala bo nie chciał się złamać
Kc która cię wzięła
Brzydki nie cierpie takich pierscionkow
a propos skarpetek na nogach kobiet czyżby Krzysztof C coś wiedział?
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
witam
los. 878480 - koszt: 60 zł, wygrana: 260 zł
los. 878479 - koszt: 60 zł, wygrana: 260 zł
los. 878479 - koszt: 60 zł, wygrana: 260 zł
12,56,59