Wpisy 3 747 523 – 3 747 622
8 lutego 2020 00:14 → 8 lutego 2020 08:19, 100 wpisów
To Ty nawet nie wiesz jaka funkcje sprawuje nasz Wielki Patriota???
Zielona brukselka dla kundelka
Dobranoc
Dobranoc
3 747 522 <<< Typowe dla Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip i kaścianych beretów
Bedziesz po tej mapie podrozowal na zielona wyspe? Pewnie Donald Ci ja podsunal
Głupcówto znaczy kogo?,bo coś mi tu śmierdzi, jakobyś był z lepszej gliny ulepiony,może masz nazwę tych mędrców którzy Ciebie reprezentują?
Lenin wciąż żywy to może jaki patriotyczno podobny wyrób zapodam dla użytecznego............
https://www.youtube.com/watch?v=RLXBkTYdlKg
https://www.youtube.com/watch?v=RLXBkTYdlKg
nie jesteśmy?to znaczy kim ty jesteś?jeżeli uznajesz się za mądrego cwaniaczku Mateuszku,że tak powiem
wkurza mnie jedno,że ludzie którzy tu mieszkają szkalują innych,że niby są lepsi i mądrzejsi,w takim razie zastanawiające jest jaką nację reprezentują i co oni tu robią,jeżeli nie są Polakami i nie czują się Polakami.Jak wam się ta Polska nie podoba i współobywatele którzy tu mieszkają to co wy tu jeszcze robicie,wolna droga,świat jest wielki,możecie wypłynąć w morze marzeń tego świata
Broń mnie Boże od takich pacjentów. Jeszcze rok i właśnie wyjeżdżam na stałe
NAPAD NA KANTOR RZESZÓW
z tym Podkarpaciem Mateuszek to masz rację,obejrzyjcie film,gdy stróże prawa chronią bandziorów,a kują w kajdanki pokrzywdzonych,mało tego,twierdzą,że to byli funkcjonariusze,ale szopki
https://www.youtube.com/watch?v=e2P_4S6lTj8
z tym Podkarpaciem Mateuszek to masz rację,obejrzyjcie film,gdy stróże prawa chronią bandziorów,a kują w kajdanki pokrzywdzonych,mało tego,twierdzą,że to byli funkcjonariusze,ale szopki
https://www.youtube.com/watch?v=e2P_4S6lTj8
kto to jest ten MPFK?nie dość,że założył konto niecały miesiąc temu to wszystkich obraża i kpi ze wszystkich,mi się wydaję,że to jest ktoś z niedocenionej strony zaprzyjaźnionej,chyba wiecie o jakiej stronie piszę,w dodatku gościu jest tak niekumaty,że nie wie,że staje w obronie ludzi,którzy są w tej samej grupie,no jak nazwać taką inteligencję?ja bym nazwał jego skrót w ten sposób MPFK "Mało Pojętny Ferdek Kiepski"
mam nadzieję,że ten gościu dostanie nauczkę od porządnych multipaskowiczów i żeby już tu nie jątrzył i nie dokuczał innym,Pasko też tym gościem powinien się zająć,bo to jest zły człowiek
W miejscowości Toruń padła wysoka wygrana w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Gryfino padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka
W miejscowości Września padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Hejka z rana. Nowe pomysły na walkę z TS.
Pasko powinien się tymi dwoma zajac pożądanie wpis z fotka nie na strone
3 747 579. Mati24
3 747 579. Mati24
Dochodzę do wniosku, że gra w Keno i szybkie 600 jest o niebo lepsza od innych. Za chwilę wygrane w Szybkie 600.
Lewy, jesteś sfrustrowany grami? Spróbuj choć raz zagrać w Keno lub Szybkie 600.Przekonasz się, że łatwo zarobić zwłaszcza na pewnych liczbach, których ty nie wymienię.Co chwilę pada 5/6, 4/6 a dzisiaj już 2 razy 6/7 i raz 5/5.
Najlepiej nie zmieniać liczb.Po wygranych gdy kupon się kończy, znów nim grać na kilka losowań.
Jest taki MZ, który każdego dnia nie schodzi z 1000 do 1500 zł.z samej gry w Keno.Gra online i w kolekturach w szybkie600.
Z drugiej strony
pisanie czegokolwiek na tym czacie jest bezcelowe a tracenie czasu na czytanie tego bełkotu to masochizm
poziom pojmowania np. takiego wielonickowca jak bohdany żenująco słaby >> 3 747 590
więcej w tej ZIELONEJ GŁUPOCIE nie zamierzam uczestniczyć >> piszący tutaj w 90 % to podstawówka co najwyżej zawodówka więc jest jak jest >> STRATA CZASU <<
ZLIKWIDOWAŁBYM TEN CZAT JAK NAJSZYBCIEJ jest potwornie obciachowy.
Żegnam.
pisanie czegokolwiek na tym czacie jest bezcelowe a tracenie czasu na czytanie tego bełkotu to masochizm
poziom pojmowania np. takiego wielonickowca jak bohdany żenująco słaby >> 3 747 590
więcej w tej ZIELONEJ GŁUPOCIE nie zamierzam uczestniczyć >> piszący tutaj w 90 % to podstawówka co najwyżej zawodówka więc jest jak jest >> STRATA CZASU <<
ZLIKWIDOWAŁBYM TEN CZAT JAK NAJSZYBCIEJ jest potwornie obciachowy.
Żegnam.