Wpisy 3 747 402 – 3 747 501
7 lutego 2020 22:40 → 7 lutego 2020 23:59, 100 wpisów
narazie najszczesliwsze miejsca w pewniakach to 8 i 20 , zawsze tam wchodzi
Zbyszek
To Ty Zbigniew ?
To Ty Zbigniew ?
Jarosław
Pasko Komu weekend to weekend jutro druga zmiana niedziela I poniedziałek noce a od wtorku do piątku wolne
Tomi ja mam jeden zakład w Lotto z Plusem to wystarczy by mieć 6 Milionów + Milion w Plusie I stado pelikanów w plantacji kukurydzy
Forsami nawet jak wygrasz 3/6 w Lotto ?
Sebastian 3 w Lotto to nie jest wygrana przy moim nakładzie finansowym 40 złotych rozumiesz to czy ..czekolada rozumiesz
Forsami ja też mam nakład 40 zł i czekam na minimum 6/6 w Lotto
Forsami mamy cierpliwość to wygramy
K30 to co dajemy na jutro ?
jaroslaws brak potwierdzenia w stałych typowaniachnie zaliczamy trafień
Panie Bogdan041 - substytucie admina , dziękuję za pouczenie.
Trzon na jutro
1,4,32,52,72
1,4,32,52,72
78 i 36 to sa miejsca co jeszcze nie skusily, ktoras przetrwac moze
Megamocny gonisz mnie powolutku
Mam ulubione kolekturę, w której zawsze coś wpadnie.Dzisiaj nie działały lscza w wielu kolrkturach.
Seb twoj blad jest taki ze dajesz numery nie zwiazane ani z rankiem ani z wieczorem
to sie nie moze udac
to sie nie moze udac
Mega ja niestety nie mam czasu na szukanie liczb w typowaniach.
Skupiam się raczej na grze w realu i tu jest kasa
Skupiam się raczej na grze w realu i tu jest kasa
Megamocny , weź się wypchaj z tymi czarami.Jak jesteś taki wróż to podaj już dzisiaj chociaż 4 na lotto na jutro.
jakie czary musi byc kontynuacja ranka wiec 26 czy 30 44 czy 49 itd
Megamocny, czy z moich danych technicznych możesz mi podać liczby na jutrzejsze losowania? Może od daty urodzenia? 29.02.1989 .187.86.but 46, koszula 46, 22/15, mieszkam pod numerem 13.nr rej.4325, PESEL 89022912070
Lotto
10.11.28.24.45
Masz ze skos pion daje poziom ale tylko 5 szt szóstej nie widze
10.11.28.24.45
Masz ze skos pion daje poziom ale tylko 5 szt szóstej nie widze
Powyższy pesel jest nie prawidłowy ale figuruje w krd
Pańskie zadłużenie to miliony
Pańskie zadłużenie to miliony
Jarosławekjak chcesz żeby było to wiarygodne co podajesz,to musi to być potwierdzone w stałych zestawach,inaczej kicha,rozumiesz? i nie musisz zaraz obrażać bo to świadczy o twojej kulturze
Z moich liczb na nie , weszły jednak 2.Bogdan041, dobrze napisałeś Jarosławs, ale skoro piszesz o kulturze, zachowaj również kulturę słowa pisanego. Pozdrawiam.
Bogdan041, na świeżo mam w pamięci Twoje niedzielne foto. Ono też jest świadectwem kultury.
następny,czy to ten sam tylko przeszedł na inny nick,wiem że powinienem napisać "Twojej"ale jednak po obrażeniu mnie ten człowiek na to nie zasługuje
Wojtt, rzuć kamieniem w Tarnów / szkoła muzyczna/, jeśli w branzoeca nie trafisz to cud.
Bogdan041, brzydze się kapowaniem, choć bez niego policja miałaby słabe wyniki. Wiem, że z tego procederu ( TW, OZ i Agenci) czerpią zyski.
Wojtt, masz blisko do Józefa M. On Posiada dużą wiedzę o POkemonach w swoim środowisku.
pokaż mi to zdjęcie bo nie wiem o które Ci chodzi,tyle ich nawrzucałem że się gubię
Niebędzie mnie do jutra do 12:00
Sąsiedzi zaprosili na bimber
Dobranoc wszystkim
Sąsiedzi zaprosili na bimber
Dobranoc wszystkim