Wpisy 3 745 976 – 3 746 075
6 lutego 2020 15:11 → 6 lutego 2020 18:12, 100 wpisów
Na 21:40:
1,4,9,10,33,47,49,a resztę sobie dospiewajcie.Za 6/6 stawka 10 też jest dużo kasy
1,4,9,10,33,47,49,a resztę sobie dospiewajcie.Za 6/6 stawka 10 też jest dużo kasy
Niech żyje Niezłomny Sędzia Paweł, o którym będą się uczyć przyszli prawnicy.Niech żyje Temida
Jeśli szukasz 20-tek do lotto, będą, gwarantuje , będzie ich 4 pod rząd, jak w Mini, ale nie dzisiaj.
Niech żyje Walduś.Dzisiaj w Jarosławiu zajadalem się przepysznymi pierogami.Zjadlem podwójną porcję.Po obiedzie odwiedziłem kolektury lotto.Niech żyje lotto i multipasko.Grasz , wygrywasz.To jest radość wygrywania
Walduś , chyba tych liczb nie wylosują bo mam aż 5 z Twoich w systemie na chybika na 11 liczb bez plusa.
nie ms tragedii przewidziane dobrze 5 na 16 przedzialo
23,27,52,56,72
23,27,52,56,72
32,2,35 megamocny, pozostałe tajemnica.Niech tam.Maz jeszcze 40, 37
Idzie wirus idzie
Już jest na granicy
Bo Kichawa głośno kaszle
No a Duda... Syczy
Już jest na granicy
Bo Kichawa głośno kaszle
No a Duda... Syczy
zaraz zrobie punktacje numerow na wieczor i 16 przedstawicieli bedzie
teraz beda sie zgadzac w innych miejscach
teraz beda sie zgadzac w innych miejscach
Trzeba uwzględniać już wylosowane... i nie patrzeć na oczekujące ciągi dziesiatek
Niech żyje słonina, wino, wieprzowina
Kiedyś ludzie tłusto jedli no i trochę pili
Ruszali się troche
Ale dłużej zyli
Kiedyś ludzie tłusto jedli no i trochę pili
Ruszali się troche
Ale dłużej zyli
Nic mnie tak nie podnieca
Jak Anki z Biedry kieca
Tylko że nosi spodnie
Może Jej wygodnie
Jak Anki z Biedry kieca
Tylko że nosi spodnie
Może Jej wygodnie
Marcin Z
Dotam, graj na Katowickiej
Brawo Gołdap
E... Wolę mieć fajna kobietę przy boku i skromnie dożyć 100 lat w zdrowiu...
Na Pochybel pazernemu TS-już sie nachapać niemogą,dość że graczy robią w Ci..ana Maxa,to jeszcze Kanty z Losowaniem.
Takiego dziadostwa i kantów to nie pamiętam od 20lat,Łape nawet na TS położyli Zło....je,Karwasz
macie ranking na wieczor, wyniki skokow, Dawid 5 znow na pudle
1,5,9,10,12,13,18,20,23,21,28,27,32,34,39,40,41,45,47,49,52,51,56,58,63,62,69,70,74,72,77,78
1,5,9,10,12,13,18,20,23,21,28,27,32,34,39,40,41,45,47,49,52,51,56,58,63,62,69,70,74,72,77,78
Znowu graczy TS wydyma ,już sie nachapac niemogą,zachłanność niezna granic
witam jak sprawdzić szybkie 600 z rana bo pokazuje sie keno do nr archiwalnych?
Andreaswszędzie qurwa kanciarstwo ja w ankietach brakuje mi 25 pkt czyli jedna krótka ankieta to nawet zwlekają qurwa i 100 wki pilnują żeby nie dać chory kraj miodem i mlekiem pły.... nie dla wszystkich qurwa
a tylko ogupianie w reklamach i radio pier...olą jakie to wygrane kosmiczne promocje nie z tej ziemi ostatnio grałem w świąteczną lotterie ts i qurwa nic jak zwyklezbóje pały
trafisz raz na rok pare stówek a przegrosz szkoda gadać i nerwów ile to kosztuje psiakrew
bombardują człowieka qur...stwem do głowy z tych gupawych reklam to powinni zakaza ć w ch.ja ma.
Dobrze mówisz takiego dzidostwa to nawet starzy gracze niepamiętają,Łupią na żywca ile się da po najmniejszej lini oporu.
Gdy losowania odbywały się ręcznie (sieroty), kupony były z adresami gracza - wspomnienia dziadków, nie było takiego KANCIARSTWA jak teraz. Bez przecieków trudniej jest wygrać, ale są się wygrać. Co do zdrapek, proszę popatrzeć gdzie padają główne wygrane. Odpowiedź nasuwa się sama. Warto kupić serię zdrapek za 5000 zł by wygrać 425 000 zł.
Przed chwilą padło 4 x 9/10 (12 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
W paczce masz tylko 15% gwarantowane,a kiedyś było 25%,mogą być ochłapy .Same wysokie wygrane padaja a człowiek zwrotu 2zł niemoże uświadczyć,Propaganda jak za Gebelsa
Gość kupił 10 zdrapek po 30 zł, po kolei, tak mu dała sprzedawczyni ze sklepu, w którym jest kolektura. Wszystkie były puste. Po nim gostek wziąl 2 kolejne, tez puste. Może 13-ta będzie szczęśliwa? Tym razem kupiłem dwie za 60 zł. Zgadnijcie ile wygralem?
Jak zwrot to sukces
Zdrapka tylko jedna bez napalania się jak szczerbaty na suchary.
Gdy były zdrapki znak zodiaku, prawie każda miałem wygrana. Raz miałem 50 000 zł. Jeszcze mogę kupić tysiące zdrapek, ale już nie kupię, wolę Keno i Szybkie 600.
Szybkie 600 nie żartuj wygrane podają pare sekund po losowaniu,czyli wiadomo ile przeznaczyli dla Ludu-ta gra to dopiero H..ia z Grzybnią,coś w stylu kaskady tylko plus że sam mozesz obstawiać.
miałeś 50 000zeta ,chyba przed nominacją?
Tabela wygranych jest pare sekund po losowaniu,sprawdż w żółtej Budzie
3 745 979. jaroslaws 2020-02-06 (15:16)
Niech żyje PiS, niech żyje Prawo i Sprawiedliwość.
przecierz ta partia niema nic wspólnego z prawem i sprawiedliwoscia to tylko jest nazwa i nic pozatym, niczym sie nie róznia od platwormy obywatelskiej ta sa tacy sami gnoje jak inni im niechodzi o dobra panstwowe tylko o stolki i kto jaka pozycje ina jakim szczeblu zajmuje
Niech żyje PiS, niech żyje Prawo i Sprawiedliwość.
przecierz ta partia niema nic wspólnego z prawem i sprawiedliwoscia to tylko jest nazwa i nic pozatym, niczym sie nie róznia od platwormy obywatelskiej ta sa tacy sami gnoje jak inni im niechodzi o dobra panstwowe tylko o stolki i kto jaka pozycje ina jakim szczeblu zajmuje
już sprawdziłem na stronce kanciarza lotto
i aż 6 zeta qurwa mam
Masterszef to grasz za free z odsetek
teraz dowbór gra z graczem o sejf
jest to wiarygodne czy też kantwycior?
te sejfy rmf?
raz puściłem to mnie dziennie bombardują po 7 razy żeby grać
Arczibalik73, w Polsce powinno być takie prawo jak w Chinach. Bez komentarza. Sąd skazał gostka za kradzież cukierka za 40 groszy. Facet chory na cukrzycę. Cukierek uratował mu życie. Czytaj na Interii .
nie odebrano to chyba se jaja robiom?
arczalbalik73-przeskoczyli PO,-5razy,a będzie jeszcze gorzej jak to wszystko J..nie,druga Grecja,Sprowadzili 100ton złota z Anglii to na razie dają rade.Ciekawi mnie tylko jedno 300mln ton na zwałach kopalnianych lezy,to skąd pieniądze są dla Górnictwa????????????
Nieznam nikogo kto wygrał w RMF lub Radiozet,takie to prawdziwe jak wysokie wygrane w Keno lub szybkie 600.
Andreas, mylisz się. Znam gościa, który wygrał w RMF 500 000 zł. Ja też wygrałem 30000 zł, minus podatek. Znam gościa, który 2 razy wygral w EuroJackpota prawie 2 miliony zł. Teraz jest w Niemczech.
Gostek z Jaworzna, opanował wszelkie gry. To zawodowy gracz. Gra w różnych miastach. Przeważnie w Sosnowcu i Dąbrowie Górniczej.
Osa gonisz mnie punkty
3 746 033. Andreas3864 dlatego nalezy grac na wszystkie liczby i kilkoma kuponami na raz wtedy zawsze sie cos i złapie i naczej ,moizemy sobie kreslić i wysyłac i zawsze bedzie albo ochłap albo nic, niewierzcie w te głupie reklamy którymi nas wszedzie poja, na kazdym kroku, reklama dzwignia Handlu a wedłu g mnie reklama dzwignia oszustwa
Megamocny, niektórzy uważają liczbę 13 jako pechowa. Nawet w szpitalach nie ma sal z nr 13 Dla mnie 13 jest liczba szczęśliwa, nawet jej odwrotnosc 31 i suma 4.Czworki też nie lubią w innych krajach. To liczba śmierci. 9 kojarzy się z torturami. Mnie z odwrotnoscia, czy z 6, kojarzy się z czymś innym bardzo miłym. We Włoszech piłkarze nie chcą grać z numerem 17. W Afganistanie nie lubią liczby 39.Ja nie wierzę w przesady. Kocham wszystkie liczby, zwłaszcza te, które są wylosowane. Wczoraj popełniłem kolejny kardynalny błąd bo grając systemem na 9, nie uwzględniłem liczby 13.Wlasnie jej zabrakło do pełnej piątki.
4, 13,9, 1,39,49 lubią się powtarzać z sąsiednimi.Grsjac nie myśl o przesadach. Pokochaj wszystkie liczby, przyciągaj je.
3 746 067. Mati24 ja nienawidze liczby 13 jestem przesadny ale gram liczba 13 pomimo ze jej nienawidze bo kilka razy mi kiedys tam w ukladach przyniosła szcześćie
Arczibalik73, tak jest z reklamami jak z promocjami. Reklama+promocja = oszust
wiec spokojnie mozna grac ta liczbe jej przesadnosc jest 2jaka
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Koziołek Mat..
po co piszesz pod moim adresem?
Napisałem żeś cieniutki dla mnie
więc nie pisz więcej do MPFK
Rozumiemy się?
po co piszesz pod moim adresem?
Napisałem żeś cieniutki dla mnie
więc nie pisz więcej do MPFK
Rozumiemy się?
Arczibalik73, liczby, które padły wczoraj w Mini były liczbami wymarzonymi.Pierwsza myśl zawsze jest lepsza. Chciałem skreślić 13, a skreslilem 14.Innym razem w Mini zamiast 22 dałem 33.Mialem.4 w Mini. Wpadła właśnie 22.Znowu w listopadzie zamiast 33 dałem 22.Wulosowano 33.