Wpisy 374 235 – 374 334
2 lipca 2011 21:18 → 2 lipca 2011 21:41, 100 wpisów
>>>lila panga jest ryba hodowlana, ale trzeba patrzec na etykietę skąd pochodzi, z Wietnamu - dobrze, ale z Chin bleeee gdyz hodowlana, ale karmiona wszystkimi nieczystościami, jakie są dookoła; to cos podobnego do Międzychodu gdzie po jabłkach, z których POMONA produkuje wino latają na co dzień szczury i siusiają; ale dość tu niestrawności jeszcze się ludzie nabędą
lila tak rzeczywiście byłem sprawa rusza z miejsca już są pewne namiary ale Dla dobra sprawy i osób zainteresowanych nie mogę tu podać danych.Tu nie chodzi tylko o mnie dlatego zmuszony byłem postawić sprawę jasno Teraz czekamy tylko na termin.
przypominam,żeby w mieszkaniu hodować maskotkę prosiaka,aby nie szukać pózniej zdrowej żywności u rolników

Siedzi hipopotam nad brzegiem rzeki i się kiwa,kiwa się dzień ,tydzień ,miesiąc ,aż pewnego razu przychodzi do niego jego synek i mówi
-tatusiu naprawił byś mi rowerek
a ten cały czas sie kiwając popatrzał na niego i mówi
-no tak teraz pewnie k.... rzucę wszystko i polecę naprawić ci rowerek
-tatusiu naprawił byś mi rowerek
a ten cały czas sie kiwając popatrzał na niego i mówi
-no tak teraz pewnie k.... rzucę wszystko i polecę naprawić ci rowerek
dresik z dziewczyną w kinie, przed nimi jakas para mówi : Romeo i Julia dwa proszę
na to dresik - hania i Robert też dwa
na to dresik - hania i Robert też dwa
Nic mi nie wiadomo na temat wagi kulek... i w sumie mi wszystko jedno ile ważą - mają wejść moje 

kto je waży przed losowaniem,czy podobnie jak bokserów przed walką?

pozytywka jak wejdzie to Ci powiem jak nie wejdzie to też Ci powiem

nie bo na nagusa wyskoczysz

na policji?
lila solową na grupie moje 75 nie mogę wkleic z telefonu

lila dzieki
nie pij nie pal tego czegoś bo nic nie kumam