Wpisy 3 738 819 – 3 738 918
30 stycznia 2020 21:52 → 30 stycznia 2020 22:19, 100 wpisów
Magda to w sobotę kopulacja
kto powiedzial 3 losowania temu, ze kasa zostanie wygrana na kupon ktory startuje z 4
Magda ty lepiej nie graj masz 144 punkty
Auuu..! No to zawyłem na pół etatu, na forum "multipasko"
bo nie wierzyłem, że dzisiejsza kumulacja, może przekroczyć 28 mln a tu ponad 29 Brawo!
p.s.
Po wylosowaniu przez Marię liczb w Lotto, mamy albo jedną wygraną, albo w Sobotę 35mln
bo nie wierzyłem, że dzisiejsza kumulacja, może przekroczyć 28 mln a tu ponad 29 Brawo!
p.s.
Po wylosowaniu przez Marię liczb w Lotto, mamy albo jedną wygraną, albo w Sobotę 35mln
Żeby w Mini była tylko 1 piątka, ale będzie więcej bo Forsami iArczinalik mieli podobne
Idę spać
3 738 791. Gosia__77 dziekuje,w realu niestety lipa wyszla po całosci w 1x multik 3/8, mini lotek 2x2/5 lotto 2/6 czyli we wszsystkim lipa po całosci, od jutra tylko mini lotek, szkoda kasy na inne gry, lub przestuj w grach trzeba zrobić,
4 czwartek, 14 tlusty czwartek, 45, koniec wojny, 49 wielki koniec
latwe numery szok
latwe numery szok
megamocny 20 lutego będzie tłusty czwartek....skoryguj swoje marzenia
ładnie się dzisiaj ułozyły liczby więc przy takiej ilosci grajacych mógla pasc 6niestety
5/5 bez plusa też miło i 3 x 3 w dużego jakby się na jednym skupiły byłaby 6
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Nieistety Bo bym grał dalej jakby była komulacja. Jak nie bedzie to trzeba bedzie grac w MINI aż do nastepnej takiej dużej od ok 10MLN
magdo dzięki w moim profilu a w twoim nieaktualne dane pietruszka staniała
Serw
Zakon Iluminatów został założony w 1 maja 1776 r. przez Adama Weishaupta. Nazwa iluminati znaczy oświecony. Ich celem jest ustanowienie nowego porządku świata, rządu światowego oraz:
- zniszczenie wszystkich istniejących rządów,
- likwidacja postaw patriotycznych,
- likwidacja własności prywatnej,
- likwidacja dziedziczenia własności,
- likwidacja rodziny jako podstawowej komórki ludzkiej,
- zniszczenie wszystkich religii, zwłaszcza chrześcijaństwa.
Te cele miały miejsce w XX w. i mają miejsce w XXI w.
- zniszczenie wszystkich istniejących rządów,
- likwidacja postaw patriotycznych,
- likwidacja własności prywatnej,
- likwidacja dziedziczenia własności,
- likwidacja rodziny jako podstawowej komórki ludzkiej,
- zniszczenie wszystkich religii, zwłaszcza chrześcijaństwa.
Te cele miały miejsce w XX w. i mają miejsce w XXI w.
najlepsze jest to ze w w jednym z ukladów które dzisiaj wysłałem w mini jest to ze poleciałem po 30tkach i zamiast 39 w realu dałem 38 tak na kuponie a trzeba było dac te39 i była by realna 3/5 moze by sie coś wrucilo za te wszystkie przegrane w multuika i mini a tak niema nic i trzeba bedzie zawiesic gre na jakiś czas i grać sporadycznie tylko
Arczi ktorejs nocy podawano na czacie właśnie te liczby.Mati24 zagrał systemem
1darek1 zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 876297 i wygrał(a) 750 zł
noi niekupie sobie smartfona nie trafiłem 6/6 w lotto
3 738 880. Sara0925 ja rozumie to ale ja niegram systemami, gram normalnie i uwarzam ze jesli mam trafić to trafie normalnie a nie systemem
3 738 880. Sara0925 ja rozumie to ale ja niegram systemami, gram normalnie i uwarzam ze jesli mam trafić to trafie normalnie a nie systemem
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
Arcziuważam że zamiast gracpowinieneś pójść do pani od polskiego
KUMULACJA LOTTO ROZBITA
Dopisano wygrane Ekstra Premii - odnotowano 1 x 100 000 zł
Ale co tam.. Żyje się daleji tak nic nie potrafię wybrać a samochód 10 lat kupuje
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 29 007 416,40 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 335 372,40 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej