Wpisy 3 738 419 – 3 738 518
30 stycznia 2020 15:58 → 30 stycznia 2020 18:25, 100 wpisów
Losowanie z dnia 10.10.15 liczby w Lotto to 3,7,10,22,26,43....tak to widze a na tym kuponie to wygranej nie widzę archiwum losowań ....coś nie tak..
Dlatego polecam grać na zagraj ponownie , lub kreślić te same liczby z małą modyfikacja, bo wiadomo,że kupon jest odbierany w oddziale.
Mniejniszzero ten kupon co podałeś to jest samo Lotto bez Plusa..no chyba że piszesz o innym
Madzia prawie dałem się nabrać jak ten chłop co przechodził koło koparki.. Szedł chłop koło koparki I dał się nabrać
Tyle osób tu typuje w Lotto z Plusem na Multipasko wirtualnie 6/12 kilkanaście tysięcy zakładów systemów na 12 liczb I rzadko się komuś trafi 6/12...to pokazuje jak trudno jest trafić..
Panie Adminie, czy jest możliwość wykasowania załączonego zdjęcia lub tekstu? Tutaj nie warto publikować skanów i pisać na czacie.Nie warto czytać komentarzy, bowiem znakomita większość woli pisać o głupotach lub głupoty.Pisanie głupich komentarzy co niektórym wychodzi dobrze.Glupote opanowali do perfekcji.Nie wiem, czy ta przypadłość jest wrodzona czy nabyta z jakichś zdemoralizowanych portali.
polon zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 876206 i wygrał(a) 100 zł
Chyba wyślę jedne i te same numery na 28 losowań,niech się losują.
Magda , tak jest najlepiej.Forsami, na załączonym kuponie systemowym w Mini z 14.09.19 była tylko jedna trafna liczba.W kolejnych chyba też, a kupon był zawarty w P.
Mniejnizzero jak się tobie tu nie podoba to może tak sie nie udzielaj miło nam będzie
14.09 też był szczęśliwym dniem ( rocznica urodzin pewnego kapłana).Mewa, dziękuję za radę, jesteś bardzo miły.Zawsze marzyłem przebywać w towarzystwie tak kulturalnych ludzi, dlatego tutaj pozostane, a w szczególności ze względu na Twoją mądrość, obycie, kulturę i takt.Jestes ewenementem na skalę światową.Ot, żywy eksponat przykładowy dla studentów pewnej dziedziny.Wysokich wygranych.
Magda mini najtansze a na nim tniesz koszty?
W miejscowości Kartuzy padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Kraków padła wysoka wygrana w zdrapce HAPPY 7
Cześć u mnie w firmie inni dostali kurtki i pulowery firmowe co to ma być ? Mam iść do takiego Pana to też mi da.
Tak szanują pracownika, tylko nie mówicie im. Znaczy fajna firma ale też chcę dostać. Bo ja staram się w pracy bardzo.
magdo proszę.
dobra zajrze potem musze na jutro chate ogarnąć przyjeżdza domie laska turczynka bedzie bal i randka
K30,pisał, że szóstkę trafi ktoś w Chorzowie.Nie Walduś, nie jestem kolektorem, ale pracuje jako opiekun rejonu
Hejka! No od rana przetwory Teraz 3 garnki słoików siem wekuje. Konserwa lub kiełbaska słoikowa jak kto woli . Na wypadek W
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Popatrzcie jak często padają wygrane w Keno.Polecam Keno.Za 4 zł masz 2 zakłady a lotto za 3 lub 4 zł 1 zakład.
Turbo ty chyba poleciec miales gdzieś w jedną stronę tam gdzie nie ma internetu czyzbys się rozmyślil i wrócił
Mewa, gdybyś sie zajmował tylko gra ,miałbyś już coś wygrane.Chcesz skan na 7000 zł? Gum nie uzywam.Laska do faceta - masz gumę ? - Nie.- No to.. d...pa.
Mewa, odczep się raz na zawsze.Nie szukaj zaczepek, a żółta kartkę pokaż - wsadź sobie w zupe
Kogo to obchodzi mam nadzieję ze pasko was znowu usunie nie da się siedzieć jak tacy sa
Mewa, pisali kto ty jesteś.Wielu cię zidentyfikowalo.Juz z innego nicku cię usunęli.Jesli nie chcesz siedzieć na portalu, masz wybór.Mozg masz zamulony liczbami.Poczytaj jakąś książkę.
Witam
Jak wygrane