Wpisy 373 805 – 373 904
2 lipca 2011 18:04 → 2 lipca 2011 19:19, 100 wpisów
no 10-cha drogą nie chodzi a jak jest 60 losowań w m-c to jest to trochę kasy
szkoda ze w moiim otoczeniu gdzie pracuje mało ludzi gra w MM. zawsze przy paru osobach koszta sa mniejsze.
No tak 60 losowan w m-cu .. robi swoje
No tak 60 losowan w m-cu .. robi swoje
Magda Gessle gotuje
saltosky dlaczego nie masz 2 i 14?
nic nie widziałam Waldi podaj jaką masz?

saltosky dlaczego nie masz 2 i 14?
nic nie widziałam Waldi podaj jaką masz?
gracie, i g.... z tego macie. Ja nie gram już i jestem radosny, potrafię się cieszyć innymi rzeczami, niż pieprzoną wygraną 4 zł albo 12 zł, którą i tam bym stracił grając nadal w MM albo lotto. Niech ktoś tutaj pokaże klasę i to jak skutecznie gra i wygrywa. Nikogo tutaj takiego nie ma, więc przegrywacie codziennie, dzień w dzień przegrana.
no tak Waldi
pogoda lipna(zostały 2 cyfry z tej czwórki pięćdziesiątek widzisz to)
pogoda lipna(zostały 2 cyfry z tej czwórki pięćdziesiątek widzisz to)

mag..
@ masz bez zmian ? Nie, luzik zmian ? Nie, luzik
nie chcę żebyś mi pokazywała, ok ? Znowu - jedno pytanie, można ?Waldi co tam pieczesz pochwal się
robalu tamta @ była na potrzeby
pisałam o tym na chat.. mam Twoją @

robalu tamta @ była na potrzeby
pisałam o tym na chat.. mam Twoją @
To, jak masz przekonanie, że nie jestem
jakąś ostatnią świnią - daj mi swój - jedno pytanie mam
jakąś ostatnią świnią - daj mi swój - jedno pytanie mam
Witam Was ciepło w sobotni zimny deszczowy wieczór . Proponuję coś na rozgrzewkę herbatka z dodatkiem rumu Dla Pań a Dla Panów grzane piwo z sokiem 
Dobry Wieczór Wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=NewAVkiAOCM&feature=related

Dobry Wieczór Wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=NewAVkiAOCM&feature=related

krzysiek2783
generalnie - na plusie jest tylko TS i
nieliczni z grających
i taka jest prawda...
Ale też - widziałem tu różne wskany
generalnie - na plusie jest tylko TS i
nieliczni z grających
i taka jest prawda...
Ale też - widziałem tu różne wskany

dla mnie to jest żałosne, mogło by być mniej w puli wygranych, ale o wiele większe prawdopodobieństwo wygranej, tak, że częściej, o wiele częściej ktoś by wygrywał, a wtedy dużo ludzi by grało, ale TS nauczył ludzi skąpstwa na 10mln zł w zwyż, bo inaczej się nie płaca grać. Już rzadko kto chce wygrać kilka tys zł, tylko miliony się liczą. Na *** komuś miliony! Co ferraro by się kupiło i willę i przed znajomymi na NK by się szpana odwalało nie. Żałosne kur.... Powalone to!
1/1 z maszyny --> 11
krzysiek jak w puli by bylo 10,000 to ludzi gralo by mniej. w ts juz wiedza co robia, poczytaj sobie o tym troche bo nawet nie pomyslales co piszesz
http://www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys
lila
Witaj skarbku
krysieńka Witaj
lila
Witaj skarbkukrysieńka Witaj

Czesc lila. Moze 11 bedzie plusem 

wielu ludzi rezygnuje z grania, bo ciągle nie trafiają, a jak już trafią to sporadycznie 2 zł, albo 4 zł ale ciągle narzekają, że się nie da wygrać milionów, więc nie chce im się grać. Czasami wejdą do kolektóry by zagrać. Jednak gdyby widzieli, że raz weszło 200zł, raz 1000zł, póżniej znowu 50zł, to by się im chciało. czytać nie chcę, wystarczy, że od wielu lat obserwują co ludzie piszą na tej stronie. Jedynie Viltom trafił - fuksem.
czekaj robalu
chlewka bo mi ryby przywieźli(zmówiłam) miały być sandacze a tu okonie ale jakie ..Waldiiiiiiiii ratunku ...sposób na szybkie skrobanko podaj plisssssssss
chlewka bo mi ryby przywieźli(zmówiłam) miały być sandacze a tu okonie ale jakie ..Waldiiiiiiiii ratunku ...sposób na szybkie skrobanko podaj plisssssssss
pociagamy za łepek o ogonek..pęka w nich mleczy czy coś tam ..łuska jest luźniejsza.. kurde ale tu to nie działa ..hallo hallo Waldik.. ratunku

tez tak mysle, ktos napisal ze z maszyny mial 11, wyslal 1\1

mam nadzieję,że tak będzie i stanie się jak kilka dni temu o 14 same oboki a o 22.15 3/3

do wody gorącej szybko włóż i wyłóz to ma być moment i szybko skrob

a ja czuję się do niczego jak papier toaletowy
a to wszystko przez ta pogodę....a czeka mnie pakowanie na wczasowy wyjazd

a to wszystko przez ta pogodę....a czeka mnie pakowanie na wczasowy wyjazd

co tam robalu

0/3 i 1/5