Wpisy 3 737 940 – 3 738 039
29 stycznia 2020 22:39 → 29 stycznia 2020 23:59, 100 wpisów
2/5 W NMini ini
Forsami
Gosia
Amadeusz tylko 4/5 no i 3/5 przyznaję
Gdzie Ty bywales , gdy wojna się toczyła z powodu Twojej wygranej!
9/10 To jest inna bajka
Kto pisał że wygrałem 9/10 ?
Ktoś Was wprowadza w błąd
Kto wygrał lotto pewnie padną od 1-49 hehe
O co znowu wojna ?
Czy ja muszę tutaj cały czas być na stronie i jej pilnować jak mnie nie ma to zaraz wojna Jedna wojna druga wojna jakiejś wygłupy dogadywanie
Wirus atakuje wszyscy ujrzymy w ciągu roku
Nie lubię cofać Czata lubię przeczytać na bieżąco i odpowiedzieć na bieżąco a tak to szkoda czasu
Kasa niema już wartosci
Pozostał czysty sex dziewczyny bęnde dawać na całego każdemu czasu już niema
Chiny praktycznie przestaje istniec
Mnie dziś już 2 razy wirus atakował , ale mam na niego sposób

W komputerach też są wirusy ty i od tego są antywirusy
tak robert dobrze muwisz sex dziewczyny i do piachu miesiąc gura umrzemy wszyscy
Forsami jutro Wygrywamy 30000000 zł
A jak jest mało czasu to dziewczyny chętniej dają wtedy?
Oliwić smarować I jeszcze raz olywić jak nasi Dziadowie żyli po 200 lat z za pan brat
setka z pieprzem na czosnku wybija wszystko , nawet ludzi jak przedawkują
w piątek jestem umówiony na drinka z turczynką czas posmakowac czegoś innego na koniec
My młodzi My młodzi nam Oliwa nie zaszkodzi więc Oliwiimy
Sebastian mam zagrane na 10 losowań dawałem tu rano zdjęcie dwa razy.. nie wiem co Ty masz ale ja mam TO
Nic się nie martwię nie spadnie wam korona z głowy
zrobiłam sobie dziś w kuchni lodowiskopiruet zaliczonyłokieć boli ale była jazda
K30 ?
Jeśli ma Polskę zaatakować jeszcze gorszy wirus jaki nas niszczy , niech się wstrzyma do wyborów.
K30 Wziąłeś tego Krzysztofa w końcu tam do pracy do tej brody czy sam pracujesz?
A to szkoda gościa to się marnuje tam bym miał wszystko i pracę i dobre zarobki i dziewczyny wszystko czego mu potrzeba
A tu patrzy w ten monitor sztuka z tymi dziewczynami wystukuje banialuki po tygodniu Dziewczyna mówi mu by i następną zagaduje która chce telefon za 5000 zł i znowu po tygodniu mówi by i następną i następną ile tak można masakra
Forsami ja kiedyś jak Wdepnąłem w taką minę to nie dość że był smród to jeszcze cały byłem ufajdany
idę zajrzę do barku i profilaktycznie łyknę lekarstwo na wirusa
Tak to ja Właśnie wpadłem w taką minę talerzowo jak się przewróciłem to obok była druga mina talerzowa taka świeża i dlatego się cały ufaj dałem
Forsami to dostaniesz 15 milionów i też ci starczy człowieku zapłacisz do tego półtora 1000000 podatku dostanie ci 13 i pół miliona na przyjemności mało?
30 000 000
Forsami to ja ci dam w mojej puli jeszcze dwa miliony wystarczy ci?
Sebastian wygrywam jutro 30 Milionów jeszcze dogram w Lotto z Plusem jeden zakład zwieksze szanse...może mi te 30 Milionów wystarczy...
Forsami to zrobimy tak jak wygramy te 30000000 zł razem to dasz mi 29 milionów będzie dla mnie a 1000000 dla ciebie i to już nie będzie mało
Jutro trafi szóstkę jakiś niepelnosprytny.Tacy mają szczęście.Ktos pisał, że w Chorzowie.Wiem, to K30 pisał.

napewno ktoś wyprodukował tego wirusa nic nie dzieje się bez przyczyny może to lepiej niż by miało nas spalić słońce
Amadeusz tak czytam o waszej grupie czat i nie mogę uwierzyć ,że codziennie wygrywacie
To wy nie musicie pracować żyjecie z Lotto
To wy nie musicie pracować żyjecie z Lotto
Już jestem
Co dostaniesz ?
Ale fajny kotek
Amadeusz a nie 23 ?