Wpisy 373 773 – 373 872
2 lipca 2011 17:43 → 2 lipca 2011 19:10, 100 wpisów
jasiu przegania ulewę ... 
niema czasu na glupoty

niema czasu na glupoty

a ostatnio na sucho to mam 4/4 a jak wyśle to nic nie chce mi wpaść,mam chyba jakiegoś pecha
no może ale zawsze jak na sucho to wchodzi a ja normalnie to nie
chciałbym poznać metodę gry mag bo z tego co sie chwali to dużo wygrywa małymi stawkami
Chwalić się każdy może.
Moze gra na trójki?? maja pewniaka mozna z jednym pewniakiem zrobic kilka zakładów
Picasso zgadza sie i dlatego dobrze obstawic min. 2 pewniaki. i puscic pare zakładów. najgorsze jest to ze trzeba by było z min. 4 takie zakłady puscic. a 10-cha droga nie chodzi jak sie wtopi
czesc Electric

czesc Electric

no 10-cha drogą nie chodzi a jak jest 60 losowań w m-c to jest to trochę kasy
szkoda ze w moiim otoczeniu gdzie pracuje mało ludzi gra w MM. zawsze przy paru osobach koszta sa mniejsze.
No tak 60 losowan w m-cu .. robi swoje
No tak 60 losowan w m-cu .. robi swoje
Magda Gessle gotuje
saltosky dlaczego nie masz 2 i 14?
nic nie widziałam Waldi podaj jaką masz?

saltosky dlaczego nie masz 2 i 14?
nic nie widziałam Waldi podaj jaką masz?
gracie, i g.... z tego macie. Ja nie gram już i jestem radosny, potrafię się cieszyć innymi rzeczami, niż pieprzoną wygraną 4 zł albo 12 zł, którą i tam bym stracił grając nadal w MM albo lotto. Niech ktoś tutaj pokaże klasę i to jak skutecznie gra i wygrywa. Nikogo tutaj takiego nie ma, więc przegrywacie codziennie, dzień w dzień przegrana.
no tak Waldi
pogoda lipna(zostały 2 cyfry z tej czwórki pięćdziesiątek widzisz to)
pogoda lipna(zostały 2 cyfry z tej czwórki pięćdziesiątek widzisz to)

mag..
@ masz bez zmian ? Nie, luzik zmian ? Nie, luzik
nie chcę żebyś mi pokazywała, ok ? Znowu - jedno pytanie, można ?Waldi co tam pieczesz pochwal się
robalu tamta @ była na potrzeby
pisałam o tym na chat.. mam Twoją @

robalu tamta @ była na potrzeby
pisałam o tym na chat.. mam Twoją @
To, jak masz przekonanie, że nie jestem
jakąś ostatnią świnią - daj mi swój - jedno pytanie mam
jakąś ostatnią świnią - daj mi swój - jedno pytanie mam
Witam Was ciepło w sobotni zimny deszczowy wieczór . Proponuję coś na rozgrzewkę herbatka z dodatkiem rumu Dla Pań a Dla Panów grzane piwo z sokiem 
Dobry Wieczór Wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=NewAVkiAOCM&feature=related

Dobry Wieczór Wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=NewAVkiAOCM&feature=related

krzysiek2783
generalnie - na plusie jest tylko TS i
nieliczni z grających
i taka jest prawda...
Ale też - widziałem tu różne wskany
generalnie - na plusie jest tylko TS i
nieliczni z grających
i taka jest prawda...
Ale też - widziałem tu różne wskany

dla mnie to jest żałosne, mogło by być mniej w puli wygranych, ale o wiele większe prawdopodobieństwo wygranej, tak, że częściej, o wiele częściej ktoś by wygrywał, a wtedy dużo ludzi by grało, ale TS nauczył ludzi skąpstwa na 10mln zł w zwyż, bo inaczej się nie płaca grać. Już rzadko kto chce wygrać kilka tys zł, tylko miliony się liczą. Na *** komuś miliony! Co ferraro by się kupiło i willę i przed znajomymi na NK by się szpana odwalało nie. Żałosne kur.... Powalone to!
1/1 z maszyny --> 11
krzysiek jak w puli by bylo 10,000 to ludzi gralo by mniej. w ts juz wiedza co robia, poczytaj sobie o tym troche bo nawet nie pomyslales co piszesz
http://www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys
lila
Witaj skarbku
krysieńka Witaj
lila
Witaj skarbkukrysieńka Witaj

Czesc lila. Moze 11 bedzie plusem 

co tam robalu