Wpisy 3 737 710 – 3 737 809
29 stycznia 2020 18:14 → 29 stycznia 2020 21:27, 100 wpisów
jaroslaws / / już spokojnie,popiszmy o graniu,jestem po twojej stronie.Wspieram ludzi z marginesu,taka moja praca
Emerytka46, nawet małpy w sasiednim ZOO nie padludza,a oddają.
O małpach w ZOo ,to już ktoś pisał.Jesteś z tej zablokowanej ekipy.
Magda chyba na prawdę wygrała cały dzień jej nie ma...
3 737 701. emerytka 46 to widziałem ten kupon w jednym z tych wpisów, ale sebastian dopytywał sie czy chce zobaczyć jego kupon, ale prosil bym niezadawał zadnych pytań wiec sie do tego dostosowałem, i nic niepytałem, to po 1, po 2 niewiedziałem ze to oto chodzi, akurat o ten kupon, po 3 niewiem z kiedy jest ten kupon bo sebestian zasłonił date z kiedy jest ten kupon, i niemoge stwierdzić ze jest to kupon z teraz na dniach bo niewidze tam daty wysłania tego kuponu. mógł to trafić w ubiegłym roku jeszcze niemówie że nie,
Seba trzonek umocnił...
Yraja , super masz profilowe - w załączeniu.Tak, jest ich niewielu,ale są tak sprytnie rozstawieni, że widać ich na każdym portalu

ale niedrzaze juz tego tematu dalej, trafił to trafił i oby wiecej trafiał kazdy kto tylko gra, ja nikomu niezazdroszcze zadnych wygranych, grajcie wszyscy i wygrywajcie jak najwiecej
Normalnie same jakieś klony tu..
jarosłaWKU/ no widzisz,jakie masz poczucie humoru,a wiesz kto prezesowi podaje trzeciego banana z czwartego rzędu?
3 737 714. emerytka 46 to teraz po takiej wygranej sebastiana mam nadzieję ze w końcu i przymiecie sebastiana do swojej tam spoleczności, i niebedziecie na niego patrzyć krzywym okiem i go próbować z tamtad wykurzyć jak dotad co?
arczibalik73
A pokazał jeszcze inny kupon? NIE.Więc proszę-nie kłam.
Chciał wszystkich zrobić w ci...,ale się nie udało,dzięki czujności.
A pokazał jeszcze inny kupon? NIE.Więc proszę-nie kłam.
Chciał wszystkich zrobić w ci...,ale się nie udało,dzięki czujności.
Trzeba być idiotą aby dać wiarę wygranej tego osobnika.
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
"z tamtad?" To znaczy skąd ?
3 737 724. emerytka 46 nie wiem czy pokazał czy nie bo niesledze tu cały czas czatu, bo mam tez inne zajecia a tu wchodze kiedy moge tylko, najczesciej jestem po pólnocy jak niemoge spać, ale tez i niezawsze,
Ludzie nie obciążeni balastem psychicznym, zawsze spia spokojnie
3 737 726. emerytka 46 2020-01-29 (18:29) Chorzów.
"z tamtad?" To znaczy skąd ? niechciałem tu podawać strony i robić wam reklamy, ale jak prosisz to juz odpowiadam ze strony typowanie parkami.
"z tamtad?" To znaczy skąd ? niechciałem tu podawać strony i robić wam reklamy, ale jak prosisz to juz odpowiadam ze strony typowanie parkami.
arczibalik73
Wiem o jaką stronkę chodzi.Tylko to słowo"ztamtad"mnie zastanowiło.
Wiem o jaką stronkę chodzi.Tylko to słowo"ztamtad"mnie zastanowiło.
3 737 733. jaroslaws oczywiscie ze tak, niema co drążyć tego tematu dalej, jesli faktycznoie je trafil to oki wielkie dla niego, a jesli to był tylko taki żart, to też fajnie
To nie żart,to robienie ludzi w ci....Tak robi od czasu,jak tylko się zarejestrował na Multipasko.
Jeżeli Korn go toleruje,to jego sprawa.Lodowaty,Emilian itd.
Jeżeli Korn go toleruje,to jego sprawa.Lodowaty,Emilian itd.
3 737 734. emerytka 46 ja ta stronke tez uwarzam za fajna i bardzo pomocna i tez polecam wielu osobom z niej korzystać jesli chcecie, uwarzam ze wszyscy wspólnymi silami mozemy rozbić nie jedna kumulacje tylko trzeba sie wzajemnie szanować i wspólpracować razem
a nie we wszystkich kto tam tylko wejdzie to widziec zaraz sebastiana, który chce niby rozwalić im strone,sebastian nigdy nikomu niechciał nić rozwalać tam, chciał być akceptowany tylko jak inni sa akceptowani,i móc sie tam udzielać oto chodziło chciał z wami tam wspólpracować tylko ale niestety zawsze mu to uniemozliwiano ale ok koniec tematu juz tego, sebastian to wporzadku jest gość, bynajmniej ja tak uwarzam,inni moga sie zemna niezgodzić ale to juz inna sprawa
3 737 739. lewy czyj?
3 737 739. lewy witaj
Arczibalik73, Ty powinieneś być ministrem sprawiedliwości.Jestes super gostek.Ta, która doszukuje się w każdym nicku Sebastiana ma coś z ......
jaroslaws
Z czym ? Tak jak ty ?
Z czym ? Tak jak ty ?
3 737 742. jaroslaws oj lepiej nie, bo jakbym był takim ministrem to bym tam odrazu zrobił porzadek z nieuczciwymi ludzmi, którzy wiele gadaja i mówia ze coś tam dla nas robia polaków,a jedyne co robia to tylko dla siebie ,a spoleczeństwo z tymi ich projektami niema nic wspólnego i nigdy nie bedzie miało ,dopóki beda sie tam nadał ze wszystkim sprzeczać i widzić w kazdym wroga , dopóki w rzadzie nie bedzie spokoju i przepychanek to nie bedzie w polsce spokoju, rzadzacy ustalaja takie ustawy aby nie były one dla nas dobre tylko dla nich ityle w tym temacie to tez sie stosuje na niektórych stronkach na necie ludzie ludziom sa wilkami
Emerytka46,nie ' z czym' a ' z kim'.Ostatnie pożegnanie na profilowym.
K30, to nie pierwsza Jego wygrana.Te gratulacje są przepełnione zazdrościa wielu
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 876 000
Dzisiaj tak zrobimy, że piątek w Mini będzie multum - od Krakowa, poprzez Wrocław, Wałbrzych , Świdnice, Opoczno, Łódź, na Warszawie skończywszy , a czwórka będzie płacić 399 zł.
Już 1 zakładzik mom na jutro lotto ciekawe czy może z tych cos ułożyć 34,45,14,25,02,05,07,08
Mewa, komisja w składzie tsjnym jak lista KRS, zatwierdza Twoje liczby jako potencjalne sprawczynie rozbicia kumulacji, z małymi zmianami.Podaje wg kolejności losowania:
47,14,8,34,25,2
Tylko nie podaj ich dalej.
47,14,8,34,25,2
Tylko nie podaj ich dalej.
sebastian M za wygrana we wczorajszym wieczornym losowaniu dobry nos i celne trafienie
Jarosław wykup sobie bilet w jedną stronę gdzie nie będzie dostępu do internetu żegnam cie
Panowie promocja dla Was https://allegro.pl/zobacz/dzial/zdrowie/za-1-zl
Kassista zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 876007 i wygrał(a) 1500 zł
Znalazłem w internecie tabelkę z pewniakami na lotto.Te zamazane są pewniaki, ale nie wiem jakie tam się kryja.Pomeze ktoś je odgadnąć? Mewa/???/, Ales podziękował za pewniaki.Ja zagram tymi liczbami.

3 737 748 <<< jarolaws
zastanowiłeś się co napisałeś?
Cyt. Te gratulacje są przepełnione zazdrością wielu.
Nieco dziwaczne
zastanowiłeś się co napisałeś?
Cyt. Te gratulacje są przepełnione zazdrością wielu.
Nieco dziwaczne
Ja też gratuluję Sebastianowi tak wysokich wygranych.Szczesciarz z Ciebie
MPFK, ja to składam serdeczne gratulacje.
2,12,22,32,42 ..................... 1/5 ..........
72,62,52,42,2 ..................... 0/5 ..........
4,14,24,34,74 ..................... 5/5 .......... 700 zł
74,64,54,44,4 ..................... 2/5 ..........
6,16,26,36,46 ..................... 1/5 ..........
76,66,56,46,6 ..................... 1/5 ..........
8,18,28,38,48 ..................... 3/5 .......... 4 zł
78,68,58,48,8 ..................... 2/5 ..........
10,20,30,40,50 .................... 1/5 PLUS ..... 14 zł
80,70,60,50,10 .................... 0/5 .
dzięki ci boże za te dary proszę o więcej
72,62,52,42,2 ..................... 0/5 ..........
4,14,24,34,74 ..................... 5/5 .......... 700 zł
74,64,54,44,4 ..................... 2/5 ..........
6,16,26,36,46 ..................... 1/5 ..........
76,66,56,46,6 ..................... 1/5 ..........
8,18,28,38,48 ..................... 3/5 .......... 4 zł
78,68,58,48,8 ..................... 2/5 ..........
10,20,30,40,50 .................... 1/5 PLUS ..... 14 zł
80,70,60,50,10 .................... 0/5 .
dzięki ci boże za te dary proszę o więcej
MPFK, pisz jaśniej , nie wiem o co chodzi.Moze nie pisz bo nie chce sobie robić śmietnika.
Może nie pokazuj bo Cię zezra
pokaze tylko ze nie trzeba typowac mapki srapki skosy ukosy inne bzdety
Lotto euro kumulacji i znowu kupa kasy pójdzie na zaklady
Jak są 3 liczby z dziesiątki zawsze jest kumulacja przypadek nie sadze
Teraz może dadzą 4 z jednej 10 hehe
Robert, w EuroJackpot zagram tymi samymi liczbami , które przeslal mi z chybika kolega z Finlandii
po losowaniu pokaze wam schemat jak to działa mapki typowania nic nie dadzą to my ustalamy co wylosują ale to po losowaniu by nie zapeszyc
Tylko ja w EuroJackpot gram systemem.Dodatkowe t(5,6,7,8)(1,4,9,10)
A główne to 50,47,4,42,33/26,43,1,13,32)
A główne to 50,47,4,42,33/26,43,1,13,32)
K30, a nie w Gdańsku u curki???
Gdańsk , Polanki
1darek1 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 876015 i wygrał(a) 250 zł
Koronawirus, który opanował Chiny można porównać do zarazy, jednego z jeźdźców apokalipsy.
Osa jesteś 

wszystkim zycze wysokich wygranych
w mojej kolekturze wczoraj tez koles trafił 9/10 w multiku własnie mi przekazał kolektor
w mojej kolekturze wczoraj tez koles trafił 9/10 w multiku własnie mi przekazał kolektor
Ten dzień zbliża lada chwila i koniec