Wpisy 3 737 190 – 3 737 289
29 stycznia 2020 01:07 → 29 stycznia 2020 10:38, 100 wpisów
Podam liczby innymi kanalami Sebastianowi.On niech Ci wyśle na maila.
3 737 188. Turbo nie nieraz odbieram meile i jestem na faceboku, ostatnio cpoś min meil szwankował i nie zaczesto tam jestem ale jestem,
3 737 190. Turbo wez od sebastaiana domnie kontakt, i pisz śmiało tylko napis ze to jesteś Ty zebym wiedział z kim mam przyjemność ok
3 737 190. Turbo wez od sebastaiana domnie kontakt, i pisz śmiało tylko napis ze to jesteś Ty zebym wiedział z kim mam przyjemność ok
Jeśli osoba , której nie darze zaufaniem zapyta o pewniaka na Mini, podam jej 49.
3 737 193. Turbo dla tego tak napisałem bo duzo domnie osób wysyłało meile , i ja sie w koncu juz tam pogubiłem z tymi osobami kto jest i kim, a tez podejrzewam ze ktoś próbował mi sie włamać na meila, bo miałem tamn troche tez i bałaganu, do mini 49 nie no lepiej juz 94
3 737 193. Turbo zrobisz jak bedziesz uwazał, dobrej nocy
a teraz biore sie za przegladanie liczb co wyszło i co jutro moze wyjdzie w gry TS
Turbo spokojnie ja jeszcze nie ide spac jeszcze chwilke bede na czacie tylko musze cos jeszcze zrobić w realu
jesli chcesz to napisz mi do siebie namiary w kg u mnie ja sobie spisze i zaraz to skasuje, zeby nikt niemiał do tego dostepu
jest tu jeszcze ktos na czacie
czy juz wszyscy poszli spać
Dobre a gdzie takie banknoty mozna juz dostać jaki bank juz je rozpowszechnia
Arczi Banknot nie ma znaczenia. Znaczenie ma ile tych banknotów człowiek posiada
Bogdan. Oddałeś tą reklamą jeszcze jedno ważne przesłanie, że to mąż musi iść do pracy
i polecieliJedtem za wzrostem kumulacji do 40 milionów i rozbicia kumulacji EuroJackpot'a w Polsce w 2020 r.
Kto jest za ,by dzisiaj w Mini wylosowano:
16,39,30,9,4 ?
Kto jest za ,by w czwartek nie wylosowano w Lotto liczb:
43,36,31,26,47,6
9,27,47,31,38,17 ?
16,39,30,9,4 ?
Kto jest za ,by w czwartek nie wylosowano w Lotto liczb:
43,36,31,26,47,6
9,27,47,31,38,17 ?
Mniej niż 50, ale zawsze coś

Sebastianie M
Sprawdziłem otóż wczoraj ani na godz 14:00 ani na 21:40 nie było takiego info pod numerami ss
na kuponach
Jaki wniosek?
Sprawdziłem otóż wczoraj ani na godz 14:00 ani na 21:40 nie było takiego info pod numerami ss
na kuponach
Jaki wniosek?
obuziara zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 875827 i wygrał(a) 602 zł
MPFK,sprawdzaj własne kupony,nie cudze.POzdrowienia z Oczyszczalni Ścieków

Walduś, powiem tak:
- Wielu bawi się w kontrolerów, sprawdzają wszystkich, tylko nie siebie
- Wielu bawi się w kontrolerów, sprawdzają wszystkich, tylko nie siebie
jaroslaws
Spokojnie nie podniecaj się tak jak nie ma czym.
W oczyszczalni capi?
Spokojnie nie podniecaj się tak jak nie ma czym.
W oczyszczalni capi?
Dusia, to zagraj w centrum, ale nie na Podgórnej a w Inmedio.
MPFK , stare przysłowie mówi:
- Q to nie zawód a charakter.Milego dzionka
- Q to nie zawód a charakter.Milego dzionka
Waldus na drugim kuponie chyba może puściłem przez pomyłke jutro jeszcze zagram ten co nie zagrany...

Jak trafię coś większego kupię uzywke Countrymena Minitylko kiedy
miałbyś 10/10 byłem pewny na 33 ty dałeś 31 jeszcze raz sebastian m za 9/10
https://www.youtube.com/watch?v=2tGBYm0BGB8&list=RDMM2tGBYm0BGB8&start_radio=1
dotam
Ale masz dobrą pamięć.Islandorka wczoraj o tym krotko nadmieniła.
Ale masz dobrą pamięć.Islandorka wczoraj o tym krotko nadmieniła.