Wpisy 3 737 110 – 3 737 209
29 stycznia 2020 00:02 → 29 stycznia 2020 04:02, 100 wpisów
Arczi pokazać Ci kupon ?
3 737 109. Sebastian_M witaj
Arczi witaj
Mogę Ci pokazać mój kupon chcesz?
3 737 110. Sebastian_M co trafiłes bo ja dzisiaj w multika tylko 1/10 a w mini na 3 zakady nic, okej pokaz
Mogę Ci pokazać kupon ale pod warunkiem że nie będziesz zadawał pytań ok ?
3 737 115. Sebastian_M

3 737 117. Sebastian_M
Zaznaczam że te liczby są wymyślone przeze mnie w całości
I zobacz dziś nie było ani 50 - tek ani 60 -tek zauważyłeś ?
3 737 119. Sebastian_M rozumie
3 737 120. Sebastian_M no njniebyło
Czyli dziś można było typować 10 z 60 a nie z 80
A nawet gdyby ktoś zgadł to można było ominąć też jedności
Czyli 10 z 50
Bo byłą tylko jedna 4
3 737 123. Sebastian_M no tak a ja poleciałem po 50tkach i 60 tkach i tylko trafiłem 1/10
I to jest przykład że można wygrać
Ale łatwo nie jest
mi własnie wychodzi.iło to ze wyjda 50tki i60tki , a nie ine i niestety pudło nietrafiłem nic oprócz liczby 16 ltóra mi wpadla
Arczi szkoda
Ja dziś zagrałem w Lotto i miałem 2 liczby
W Mini 2/5 standard
W Mini 2/5 standard
Turbo
Gdzie tu widzisz Michała ?
Gdzie tu widzisz Michała ?
sebastian M spokojnie jutro tez jest dzień moze bedzie lepiej niema sie co martwić, niema to niema teraz trzeba sie skupić głownie na mini lotku
Tak Arczi musimy się skupić na Mini i walczyć jak lwy
Dziś nie było 5 w Mini
Arczi popatrz jak często chodzi liczba 10
Arczi popatrz jak często chodzi liczba 10
MPFK żeby przyniósł szczęście
sebastian M ja na 14 pusciłem 1x5/5 multik byłem niemalze pewnych tych liczb ze wyjda niestety tylko 1/5 mi weszło porazka zeby choć 3/5 było, a tu tylko 1/5, sebastian nie tylko liczba 10 jest czesto w mini ale jeszcze ine tez sa
Arczi moje ostatnio wchodzą .
Zagrałem 3 razy pod rząd na 14 i 3 x miałem 3/5
Zagrałem 3 razy pod rząd na 14 i 3 x miałem 3/5
szkoda ze zdałem już swoje
ale chyba info pod numerem ss było inne
ale chyba info pod numerem ss było inne
tylko nie zawsze one razem wchodza tak zeby mozna było ustrzelić cała ta 5/5
Turbo
Arczi ostatnio podaję tu na stronie moje Trzony
I ostatnio wchodzi z nich 3/5
I ostatnio wchodzi z nich 3/5
Uważam że to mało bo Trzon powinien wejść cały
Ale może do tego dojdziemy
Ale może do tego dojdziemy
3 737 143. Sebastian_M no ja dzisiaj 1 raz zagrałem w multika na 5/5 tak testowo bo dawno dawno nie grałem na takie małe uklady liczb, wiem ze nieraz podajesz tu tzw, trzony liczb ale ja niezawsze tu siedze na stronce i niewszydstko tez czytam co tu i kto pisze
MPFK Najpierw dobrze sprawdź a później oceniaj
Nigdy odwrotnie bo możesz się grubo pomylić
Nigdy odwrotnie bo możesz się grubo pomylić
Sebastian, nigdy nie wolno się sugerować propozycjami innych osób.Przewin czat wstecz.Pisal, że nie typować na lotto od 1 do 10 i żadnej 30-tki.Wlasnie wyszły.W Mini też aż 3
3 737 143. Sebastian_M to ze masz taka trafialnosc
Dziś nie podałem z pewnego powodu ale padło znowu 3/5 i wygrałem bo to puściłem
Arczi to jest chwilowe bo nic nie trwa wiecznie
Turbo kto tak pisał ?
Dziś na 14 byłem pewny 25 i 45
I popatrzcie weszły też wieczorem
I popatrzcie weszły też wieczorem
Turbo spokojnie.
Damy radę
Damy radę
3 737 157. Sebastian_M no tak to trwa chwilke zskond ja to znam, w ubieglym roku tak w multika chodzily 50 tki niewiem czy zauwazyłes wytypowałem sobie ich pare i nimi grałem okolo 30 miesiecy i niepowiem przynosiły zawsze mi jakies tam wygrane, jak kreslilem 10/10 swraz z innymi numerami, tez , sebastian ja na rano pewny byłem ze wejdzie 5,47,39, i jeszcze 2 inne ale wyszło tylko 39 i to złapałem ciagneło mnie jeszcze na pare innych liczb ale ich niewysłałem bo chciałem zagrac tylko na 5/5 i xzagrałem jak zobaczyłem co weszło to sie az zpieniłem, bo wyszły te liczby na ktore mnie ciagneło gdybym je polaczył z liczba 39 to by była kasa , no ale niezrobiłem tego pusciłem te liczby z 1 liczbami zamyslonymi w danej chwili i weszlo tylko te 39
Turbo ok
3 miesiace nie 30 miesiecy
Arczi szkoda.
Zawsze graj tymi o których pomyślisz.
Już nie raz tak miałeś i powinieneś to wiedzieć
Zawsze graj tymi o których pomyślisz.
Już nie raz tak miałeś i powinieneś to wiedzieć
Myślę że jutro w Mini jedna jednostka i wysokie
teraz tez 50 tki juz tak niewychodza czesto jak w ubiegłym roku, teraz wychodza pojedynczo i juz nie w takim ukladzie jak kiedys, niewiem czy zauważyłes ale w ubiegłym roku tez malo co wychodzily w multiku 70 były sporadycznie, i w róznych tez kombinacjach, tak tak tak gram tymi co 1 zamyśle , ale nieraz jest tak, ze wkradnie sie jakis chochlik i ci zamiesza w głowie, i wtedy kombinujesz co by tu jeszcze dodac dodatkowego i wtedy wychodza szopki, dopiero bo kombinujesz z liczbami,i potem wychodza własnie przegrane dlatego zawsze uwarzam ze trzeba to co zamyslisz tylko odrazu kreslic na kupon , isc go wysłac i zapomniec o tych liczbach, wtedy jest realnie ze cos wygrasz
Arczi i tak rób bo nie raz byś miał dużą wygrana a tak to marnujesz szansę
Słuchajcie coś Wam powiem.
Jak ktoś mi pomoże znaleźć mieszkanie w Warszawie do remontu to dam prowizję
Jak ktoś mi pomoże znaleźć mieszkanie w Warszawie do remontu to dam prowizję
3 737 175. Turbo mojim nieszczesliwym dniem w grach jest tylko poniedziałek, nie gram w tym dniu nigdy prawie poniewaz nigdy nic wtedy niemoge trafic, w inne dni jest troche lepiej juz choć ttez nie super
3 737 176. Sebastian_M tak wiem o tym nieraz kolo nosa przeszło mi kupe kasyi kilka wygranych , mysle ze to sie niedlugo i zmieni
3 737 176. Sebastian_M tak wiem o tym nieraz kolo nosa przeszło mi kupe kasyi kilka wygranych , mysle ze to sie niedlugo i zmieni
Arczi trzymam
Ok idę już spać .
Życzę Wam dobrej nocy
Ok idę już spać .
Życzę Wam dobrej nocy
3 737 179. Sebastian_M dzieki i nawzajem, ja tez lece zaraz spać bo juz dzisiaj rano musze jechac cos załatwić dla mamy, i niebedzie mnie do losowania do 14 tej, , dobranoc sebastian i trzymam za Cuiebie tez graj i wygrywaj
3 737 180. Turbo tak jestem jeszcze
czyli te podkreslone w lotto to były trafione tak i na nie taka kase trafialews tak dobrze rozumie
Wszystkie liczby , oprócz 22 mi wyszły.Piekna piątka w Lotto Plus , system 8.Mini system 10 , czworka
turbo ja jak tam na jakiś czas kresle kupon lotka to zawsze kresle 2 takie uwarzane przezemnie liczby tj 45,49, uwarzam je za szczesliwe liczby nieraz kiedys dawniej na nich trafiałem 4 a nawet i 5 w lotto ale tobyło bardzo dawno juz, temu
Podam liczby innymi kanalami Sebastianowi.On niech Ci wyśle na maila.
3 737 188. Turbo nie nieraz odbieram meile i jestem na faceboku, ostatnio cpoś min meil szwankował i nie zaczesto tam jestem ale jestem,
3 737 190. Turbo wez od sebastaiana domnie kontakt, i pisz śmiało tylko napis ze to jesteś Ty zebym wiedział z kim mam przyjemność ok
3 737 190. Turbo wez od sebastaiana domnie kontakt, i pisz śmiało tylko napis ze to jesteś Ty zebym wiedział z kim mam przyjemność ok
Jeśli osoba , której nie darze zaufaniem zapyta o pewniaka na Mini, podam jej 49.
3 737 193. Turbo dla tego tak napisałem bo duzo domnie osób wysyłało meile , i ja sie w koncu juz tam pogubiłem z tymi osobami kto jest i kim, a tez podejrzewam ze ktoś próbował mi sie włamać na meila, bo miałem tamn troche tez i bałaganu, do mini 49 nie no lepiej juz 94
3 737 193. Turbo zrobisz jak bedziesz uwazał, dobrej nocy
a teraz biore sie za przegladanie liczb co wyszło i co jutro moze wyjdzie w gry TS
Turbo spokojnie ja jeszcze nie ide spac jeszcze chwilke bede na czacie tylko musze cos jeszcze zrobić w realu
jesli chcesz to napisz mi do siebie namiary w kg u mnie ja sobie spisze i zaraz to skasuje, zeby nikt niemiał do tego dostepu
jest tu jeszcze ktos na czacie
czy juz wszyscy poszli spać
Dobre a gdzie takie banknoty mozna juz dostać jaki bank juz je rozpowszechnia
Arczi Banknot nie ma znaczenia. Znaczenie ma ile tych banknotów człowiek posiada