Wpisy 373 696 – 373 795
2 lipca 2011 17:00 → 2 lipca 2011 17:59, 100 wpisów
Mega szczęście!
Ja sobie typy wpisuję w pliku txt przed wypełnieniem kuponu i pech chciał że nie nadpisałem dziś rano numerów. Sprawdzałem wczorajsze typy. A że zawsze kupony sprawdzam w żółtej budzie przed wywaleniem to się ładnie zdziwiłem! Heh nie ma to jak być wqrwionym za nic nie trafienie i sie zdziwić w kolekturze
Ja sobie typy wpisuję w pliku txt przed wypełnieniem kuponu i pech chciał że nie nadpisałem dziś rano numerów. Sprawdzałem wczorajsze typy. A że zawsze kupony sprawdzam w żółtej budzie przed wywaleniem to się ładnie zdziwiłem! Heh nie ma to jak być wqrwionym za nic nie trafienie i sie zdziwić w kolekturze

frient7 faktycznie nie ma daty, spieszyłem się bo pani i tak dziwnie patrzyła na mnie jak poprosiłem na chwilę kupon... Musisz mi wierzyć na słowo. Masz sobotnią kumulację etc. Pośpiech!
frient7 no bo sprawdziłem tylko w pliku txt typy... nic tam nie miałem. Gdybym tylko polegał na tym pliku z wczorajszymi typami i wyrzucił kupon, byłbym w plecy.
Mam 3 pliki w komputerze. mm.txt lotto.txt mini.txt i tak wpisuję typy, później te typy wrzucam na stronie w tester... Jeśli coś jest to zaznaczam na kuponie.
Mam 3 pliki w komputerze. mm.txt lotto.txt mini.txt i tak wpisuję typy, później te typy wrzucam na stronie w tester... Jeśli coś jest to zaznaczam na kuponie.
Dziś nie nadpisałem rano pliku więc miałem typy z wczoraj i je sprawdzałem 

no uśmiech od ucha do ucha, fajny fuks Andro a byłem załamany losowankiem 

ja teraz słucham muza MP3 i to
przy kompie
jeszcze obliczę matematyki lotto

a wy!!
przy kompiejeszcze obliczę matematyki lotto

a wy!!
andro

nie jestem kobitkiem , nie umiem piecze ciasto
tylko kobitki wie jak wszystko

tylko kobitki wie jak wszystko

dobra juz wychodze i jeszcze zaglądam inne www link

krzysio a ty skad wiesz ze jak kobitka złapie w roczke to zaraz rosnie

jasiu przegania ulewę ... 
niema czasu na glupoty

niema czasu na glupoty

a ostatnio na sucho to mam 4/4 a jak wyśle to nic nie chce mi wpaść,mam chyba jakiegoś pecha
no może ale zawsze jak na sucho to wchodzi a ja normalnie to nie