Wpisy 3 734 884 – 3 734 983
26 stycznia 2020 15:19 → 26 stycznia 2020 16:33, 100 wpisów
Najlepszy ministrant jest w Warszawie, rodem z Krakowa.Drugi z B., teraz ma własną firmę na godziny.Bez pewniaków 250 do 300 za godzinę razy 5 to już 1500, lepszy interes niż na grach hazardowych i podatku nie trzeba odprowadzać.
Ale wiecie jak z tatą gram to fajnie, kupię mu na PKO BP Ekstraklasę i inne, aha byłem z nim to 4/5 w Keno, a kiedyś 5/5, było w zakładach i aż krzyknąłem.
Ale żeby tata tylko wyzdrowiał. Módlmy się.
A agencja. Fuj
6,19,39...na wszystkie jedności nastki i trzydziestkito znak że wieczór musi dawać obficie

No i bardzo dobrze.
Ja maturę zdałem za 5, a za 4 język polski. Z matematyką bylo ciężko i te koroetycje z Panią. zgrabna nawet, ale starsza i mężatka. Syna też ma.
jak bedziesz organizowal zbiorke kasy na wykonanie wlasnej wazektomii to chetnie sie doloze jeden taki na 39 mln w zupelnosci wystarczy
Angielskidobre... Jak w automatachz banku na kredyt... Się przelewalotylko ze trochę pograles... A w banku pusto
tomi77 9 minut na automatach tu sie wiecej wygrywa bo raz przyznajmniej jestes na plusie wiec mozesz wyplacic
po ilus dniach sie resetuje licznik czyli jak wejde zalozmy za 4 dni
to tez cos wygram - bo oni licza na to ze albo chce wygrac wiecej albo chce sie odegrac
a ja poprostu wyplacam kase i po kilku dniach znowu wygrywam i jestem u nich na plusie
to tez cos wygram - bo oni licza na to ze albo chce wygrac wiecej albo chce sie odegrac
a ja poprostu wyplacam kase i po kilku dniach znowu wygrywam i jestem u nich na plusie
johno zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 875157 i wygrał(a) 302 zł
Wątroba , mózg, wszelkie podroby i szynka dla ubogich - kaszanka, to dobra żywność na powiększenie cholesterolu.Zawsly i miażdżyca - zapewnione
a tam jackpoty sa po 700 tys i ktos co jakis czas zgarnia grajac po 2, 5 zlotych
Mulag ja sobie wygram w Lotto kumulacja 27 Milionów I przyjde do Ciebie pośmiać się jak prasujesz
Mulag no co..jak Ci szkoda 4 złotych to ja Cię nie żałuje a kto mnie żałuje..
Mulag z takim mysleniem ...to ..wiadomo weź kredyt sprzedaj auto działke postaw wszystko na jedną karte...odmień swój los..
Mulag ktoś ma apetyt na nowe auto a wybory tuż tuż to wszystko ma sens...rozumiesz oczym pisze... a tu 27 w puli.. I inne zdarzenia...przypadek
nie jednego kręgosłup boli od tego grania gimnastykują się jak to zwinąć
Forsami ty masz szansę przekażesz swoje liczby potomnym w końcu ktoś wygra podobno do piątego pokolenia na pewno się wygra
Mulag jestem tego zdania że niech sobie każdy urobi mi nikt nic nie daje..pracuje świątek piątek I niedziela jak dzisiaj. A nie każdy ma żyłke do gier liczbowych..tak że miotła łopata kilof I młot I do roboty tymi recami se urobić bo manna z nieba nie leci jednym leciała a wybrzydzali I nie chcieli...
To trzeba komuś przekazać nie mówię już teraz ale w niedalekiej przyszłości
Mulag a u Ciebie ktoś Ci przekazał te geny..do grania..sam opowiadałeś że pod koniec dni przyszła wygrana chyba w Duży Lotek...
Forsami to ja przegralem pewniaka za 200zł wczoraj w stsie a szansa byla 1.55
to pomysl jaka szansa zeby wygrac w buka 250 tys z 2 zł
to pomysl jaka szansa zeby wygrac w buka 250 tys z 2 zł
Mulag to przekaże na ręce kołhoźnika kilof młot łopate I miotłe..od tego zaczynają się marzenia o Milionach trzeba najpierw życie poznać I szacunek do Ludzi i a nie obrośnie taki w piórka I całe życie..nie nie nie nie nie nie ma...
Trzeba było zagrać dziś byś był bogatym człowiekiem los ci dał takie szczęście raz na jedno życie przeważnie