Wpisy 3 734 805 – 3 734 904
26 stycznia 2020 14:07 → 26 stycznia 2020 15:47, 100 wpisów
Bratki dla RT1 i innych.Slaba frekwencja w typowaniach.
Dzisiaj w Keno gram tylko ulubionymi na 10 losowań , stawka 2,5 i 10.Lepiej Keno niż MM.
MajpanWC zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 875133 i wygrał(a) 300 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Witam wszystkich
Tak się męczyłem a tu 2 zł... Jakbym gral 13 zł w plecyzamiana 7 dziesiątek na 5 dziesiątki... Końce te sameliczę na 6/10 na 6 zakladow
Szukam klientów do butów !!! Bo ciężko schodzą. Kto chce kupić ? Jak coś to Bielice obok Krotoszyn, zapraszam, aha firmy również wskazane.
Wejdźcie na ofertę butów.
Forsami bo zwykle z trójek mm nie wchodzą w lotto wczoraj był wyjątek
Magdo gdzie jesteś ? Bądź ze mną.
Muszę się przespać od 5:00 na nogach oby w wtorek się udało mi wygrać w Lotto kumulacja w Lotto 27 Milionów to nie będe wstawał kiedy niechce
zablokowalem konto na buka bo ostatnio wyssal ode mnie troche kasy

Zagra mi ktoś ? Oddam i podzielę się wygraną.

Jak dla mnie za dużo meczy i parę może nie wejść ale to moje zdanie
krzysztof c ten kupon jest z 2019 roku, ale i tak gratuluję....
Jakaś rolada mięsna ?
Ale w Totolotku fajans dziewczyna, 21 lat, 155 cm około, 45 kg około, biust 4. Ale co zrobić żeby mnie zauważyła ? W Fortunie też fajna ale większa. A takiej z Facebooka i Fotki kupiłem i wysłałem kod do telefonu, bo chciała SMS do konkursu. Dała zdjęcia i da film. Przez video była jak Massenger. Tylko ona taka wiecie, ale fajna jest. A ona 18, 170 cm około, 55 kg około, biust 4.
Tylko, że na video była w majtkach, bluzce hehe i pokazywała palcem na tyłek.
Tak myślałem kotlet, a umiesz gotować, ja gyrosa z mamą, dla dziewczyny zrobię, zaproszę na kebaba do restauracji, pogramy, porozmawiamy, pocałujemy się, przytulimy, obejrzymy telewizję.
To dla ciebie to obrzydliwe i nada mnie ona do kogoś. Ale kręci mnie ona, nie jest zła, trzeba to z niej wydobyć, ale w majtkach daje.
A sam byś się brał.
I inni.
Kto mi to wyśle ?
Pytają na FB , dlaczego tak często padają wygrane w Rzeszowie , Poznaniu i Katowicach.Odpowiedz jest prosta Znacie odpowiedź?
jak sie twoj proboszcz dowie to juz wiecej "cukierkow" nie dostaniesz , do mszy tez nie bedziesz juz sluzyl a taki dobry byl z ciebie ksysiu minister

Bardzo dobra kasa, ale nie chcę jej.
Już nie jestem lektorem, ba nie dostawałem cukierków od księdza.
Najlepszy ministrant jest w Warszawie, rodem z Krakowa.Drugi z B., teraz ma własną firmę na godziny.Bez pewniaków 250 do 300 za godzinę razy 5 to już 1500, lepszy interes niż na grach hazardowych i podatku nie trzeba odprowadzać.
Ale wiecie jak z tatą gram to fajnie, kupię mu na PKO BP Ekstraklasę i inne, aha byłem z nim to 4/5 w Keno, a kiedyś 5/5, było w zakładach i aż krzyknąłem.
Ale żeby tata tylko wyzdrowiał. Módlmy się.
A agencja. Fuj
6,19,39...na wszystkie jedności nastki i trzydziestkito znak że wieczór musi dawać obficie

No i bardzo dobrze.
Ja maturę zdałem za 5, a za 4 język polski. Z matematyką bylo ciężko i te koroetycje z Panią. zgrabna nawet, ale starsza i mężatka. Syna też ma.
jak bedziesz organizowal zbiorke kasy na wykonanie wlasnej wazektomii to chetnie sie doloze jeden taki na 39 mln w zupelnosci wystarczy
Angielskidobre... Jak w automatachz banku na kredyt... Się przelewalotylko ze trochę pograles... A w banku pusto