Wpisy 3 731 995 – 3 732 094
24 stycznia 2020 10:06 → 24 stycznia 2020 11:41, 100 wpisów
Dotam, już otrzymałeś wczoraj żółta kartkę od Admina.Wiadomo za co.
Ale jak obiecałem tak będzie. Rozpiskę pokażę
Dotam ma żółtą kartkę ?
To jeszcze jedna i czerwona ?
To jeszcze jedna i czerwona ?
Sara0925 co po co?
Mnie on nie interesuje, ale jeśli krytykuje innych, niech zobaczy własne wcześniejsze wpisy.
Myślałem że pytasz po co chcę ujawnić rozpiskę do Lotto.
Wczoraj kolektorka pewnemu gościowi wysłała 2 razy ten sam zakład.Chciala go anulowac.Ten nie wyraził zgody.Tym sposobem ma 2 piątki.W kolekturze, w której już padła szóstka w Lotto Plus.
Sara0925 to super brawo dla gościa
Sara0925 chcę pokazać rozpiskę z dwóch powodów.
Po pierwsze obiecałem pokazać Forsami a po drugie może ktoś z niej skorzysta i wygra 6 w Lotto lub Lotto Plus
Po pierwsze obiecałem pokazać Forsami a po drugie może ktoś z niej skorzysta i wygra 6 w Lotto lub Lotto Plus
Ale odchodzimy od tematu
Teraz czas na Trzon
Teraz czas na Trzon
Skoro dajesz rozpiskę, to ja też dam na lotto:
3,
4,
16,
17,
25,
26,
31,
39,
47,
49,
3,
4,
16,
17,
25,
26,
31,
39,
47,
49,
a tą kartką to się tak przejąłem że dwie mleczne kanapki zjadłem, SZOK
Dotam.. To dobry styl masz
Kiedysz też grałem podobnie ale 6/10 trafiłem i słabo szlo
Kiedysz też grałem podobnie ale 6/10 trafiłem i słabo szlo
To jest
Trzon
8 35 38 55 78
Trzon
8 35 38 55 78
Tomi ja mam dobry pion i skos i Trzon
Słabo śledzę z uwagi na to, że jesteśmy skupieni na grze w Keno online.Jest produkcja pieniędzy, nie czytanie czyichś zaczepek
A o co Wy się kłócicie?
Graliście razem i teraz ktoś nie chce się podzielić kasą ?
Graliście razem i teraz ktoś nie chce się podzielić kasą ?
Też twierdzę że raz możesz mieć fuksa... Ale co kilka dni łapać coś grubego?
opowieści dziwnej treści i gdzie te 5 w mini i 6 w lotto wysłane w Radomiu itd.
Wojtt witaj
4/7 i taki obokale odpad wpadł... To mówi że z maszyny brać tylko
Ktoś zapomina że na stronce są gracze dobrze zorientowani i śledzą wpisy i sprawdzają z rzeczywistością jak jest i od lat grają dla tego trzeba a raczej wypada pisać prawdę realną bo tak wyjdzie się na bajkopisarza to i tak łagodne określenie, niestety na stronce dużo takich
"losowanie decydujące o doliczeniu PREMII" ... czy to faktycznie jakieś dodatkowe losowanie, czy tylko tak skomplikowali tutaj ten opis i chodzi o losowanie poprzedzające po prostu.
W miejscowości Radwanice padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wrocław padła wygrana 168 805,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 168 805,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Gniezno padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
coraz więcej gier widać zapotrzebowanie społeczeństwa, najwyraźniej zalegają niepotrzebne w portfelu pieniążki
ale niech każdy znajdzie grę dla siebie Keno się utrzymuje czyli jest zapotrzebowanie a jak z 600 czas pokarzę
no ja ne wiem nic na ten temat keno są przyzwoite a tu trudno mi się wypowiadać w sumie to jest nowość zobaczymy jak to się będzie rozkręcać
można spróbować w to zagrać choć wygrane nie są jakieś rewelacyjne
dobry zastrzyk finansowy ta główna wygrana 600 zł co tydzień przez rok było by na inne gry do grania
Mam pytanie , może do Pasko, czy jest jeszcze jakiś kraj z taką ilością gier?
Australijczycy ponieśli największe straty na hazardzie. Przeliczając wydatki na obywatela, wydali oni 1130 dolarów, a zaraz za nimi uplasowali się Singapurczycy.
Dlatego powinniśmy grać by Skarb Państwa powiększył zyski z gier hazardowych
Z kolei państwem, którego mieszkańcy stracili najwięcej pieniędzy są Stany Zjednoczone. Polacy znaleźli się poza pierwszą dziesiątką rankingu. Zobacz, pozostałe kraje, w których najwięcej wydaje się na hazard.
Australia strata: 20,3 miliardów dolarów, Wielka Brytania strata: 23,6 miliardy dolarów, Włochy straty: 23,9 miliardy dolarów
Tymek39 zagrał(a) za 30 zł w typowaniach keno na los. nr 874568 i wygrał(a) 1500 zł
Są spółdzielnie, które mają niesamowity zysk nie tylko z gier w Keno.Warto grać z mądrymi
z pewnością takich gier jeśli chodzi o TS skreślanie liczb jest dużo różnych
Żeby wygrać główną wygraną w szybkie 600
Wystarczy niegrać przez 60dni wrzucając tą kasę do skarbonki świnki np.
Wystarczy niegrać przez 60dni wrzucając tą kasę do skarbonki świnki np.
Wystarczy nie grać przez 60 dni, żeby wygrać główną wygraną. 260 losowań dziennie razy 2 zł = 520 zł. 31200 podzielić na 520 = 60 dni
każdy chcę być bogaty lub przynajmniej godnie żyć więc gra nawet jak nic nie wygrywa to wierzy że w końcu wpadnie fortuna a czy tak jest jak wiemy sito jest bezwzględne większość nigdy nic konkretnego nie wygra ale zawsze jest ale jakiś malutki procent wygrywa i tak się to kręci a miliony idą do skarbca mac kwaka
K30: to Ty musisz zdecydować czy wolisz 520 zł dziennie, czy 600 zł co tydzień
to się teraz nie dziwcie dziwnie czy czasem głupio czemu tama mała kumulacja w lotto nie mówię o tej obecnej ale ogólnie jest tyle gier że się już nie da we wszystkie grać jednocześnie graczom
Już pierwszego dnia gry będą pozytywne niespodzianki.Bedziemy grac w 600 liczbami z Ekstra Pensji, i na wylosowane i na te z chybił trafił.
Gdy wczoraj w Lotto lottomaty drukowały większość zakładów do 20, bylo wiadomo, że padną wyższe.Kto ma intuicję to gra liczbami z lotto w Mini.Warto było przepisać liczby z Lotto na Mini na system 6 i 7.