Wpisy 373 196 – 373 295
2 lipca 2011 13:23 → 2 lipca 2011 13:51, 100 wpisów
dariusz rozumiem ze mas syna to fajnie a co planujesz jeszcze miec corke
deki72

krokodyla do pilnowania domu a szczurka bo puszczę go rano z klatki a ona się boi szczurka i nie wyjdzie z domu 

stać mnie na dużą rodzinkę milan1980.Jak mieć to już coś a nie siedzieć tylko z kobitką lub sam.
Kobiecie się nie odmawia niczego chyba ze karty kredytowej to co innego
na 14:00 -49-
Do herbatki proponuje sernik lub lodowca a murzynka na koniec dam
Do herbatki

Dobrze ja znikam załatwiać to co rozpoczołem rano.Pozdrawiam czat.3-cie się pa

>>>lila-krupnik /czysta/ i nektar bananowy /przebój 2010 r/ i sok ananasowy chłodzą się; i czekają na obiad ???? więc co ??? siedzę przykuty jakąś nagłą infekcją; szlak mnie trafia, bo miałem właśnie zaliczać inne szlaki - te wokół Morskiego Oka /20 tys. dziennie odwiedza/, jak
-Wrota Chałubińskiego
-Dolinka pod Mnichem
-Szpiglasowa przełęcz
-Świstowa Czuba
-Dolina Pięciu Stawów i pomieszkać w schronisku nad Morskim okiem /wspaniała,niesamowita atmosfera/
Rysy, Krywń i część słowacką koniec sierpnia lub początek września
-Wrota Chałubińskiego
-Dolinka pod Mnichem
-Szpiglasowa przełęcz
-Świstowa Czuba
-Dolina Pięciu Stawów i pomieszkać w schronisku nad Morskim okiem /wspaniała,niesamowita atmosfera/
Rysy, Krywń i część słowacką koniec sierpnia lub początek września
>>>lila ja sobie doskonale radzę w kuchni tylko chciałem coś z innych pomysłów
Witam wszystkich. Mam pytanie, wczoraj byłem w sklepie przy kasie i przede mną facet kupuje alkohol, sprzedawczyni mówi dowód poproszę, facet daje, a ona odpowiada że ''alkohol sprzedajemy od 20 lat''. Chciałem się dowiedzieć czy to prawda czy ściema sprzedawczyni. ? 

bet5.....pełnoletność się ma od 18 roku życia,sprzedawczyni się chyba coś pomyliło

>>>bet5 - pozdro,ona miała rację, po prostu sprzedaje już 20 lat, czyli od 20 lat