Wpisy 3 730 686 – 3 730 785
23 stycznia 2020 12:02 → 23 stycznia 2020 13:19, 100 wpisów
Sebastian.. są na FB
Profesor to super
Gdzie to jest ?
Gdzie to jest ?
Walduś w dużym myślę,że będą 2-3 liczby od1-10 .....i ze dwie 30-ki.
Sebastian...na Facebooku są Play&win
W miejscowości Lubanie padła wygrana 400 000,00 zł w grze Ekstra Pensja
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
wlasnie slucham muzy na intuicje i w tym mini jest przynajmniej 3/5
forsami może teraz zróbmy losowanie lotto nie chce mi sie iść na 2 zmiane
3,12,33,42,55,62
masz 10/10 u mnie tylko nie zapomnij odpalic dzialki dla tworcy
Mewa może być...ale jeszcze nie zagrałem tego z zdjęcia a wolne mam do soboty
powtorzy sie 5 numerow z wczoraj i w innych miejsach niz wczoraj czyli z tych
69,29,40,50,58,67,65,60,46,48,34,53,78,41
69,29,40,50,58,67,65,60,46,48,34,53,78,41
Mega zobacz sobie moje,możesz przepisać...bo widzę ,że słabniesz co losowanie
Madzia widzisz moje foto na profilu Multipasko to zagram dzisiaj wygram w Lotto 20 Milionów
Forsami mogę Ci coś zagwarantować na 100% chcesz ?
Profesor patrzyłem tam ale słabo to widzę .Czekam na Twoje typy
Forsami mogę Ci zagwarantować to że jak dadzą Ci puścić ten kupon to wygrasz 6 w Lotto na 100%
Forsami jedno mi tylko przychodzi do głowy...ale nie mówię głośno....
Rozumiesz czy G rozumiesz ?
Madzia jak coś mnie zacznie..opiepszać to powiem tak.Ale oco chodzi dopiero wszedłem
Sebastian no punkt G..jest ważny jak się chce wygrać w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 20 Milionów
Madzia ostatnio był u mnie Batman Forewer w sutannie już mu miałem dać blankiet na Lotto I powiedzieć kreśl tu dziadu bo jak nie to nie będzie auta od bezdomnego I figa z makiem
Jak to kumulacjaMyślałem że już rozbita kumulacjaNo nie gram nawet jak padnie trudno mam inne problemy
Posłowie PiS I Koalicji jednym ryjem gadają i dali sobie po 1000 zł podwyżki za ciężką pracę
ooo tak cięka praca w kafejkach sejmowych ... yyy głosowanie a nie mam czasu majorka czeka kolega nacisnie oj cięzka praca te loty za kase bogatego panstwa narodu takie meczace a dam se nagrode na majorke starczy a japonia mi sie marzy
To żałosne że sami oszuści a Kaczynski siedzi i zawija je w srebrka a Morawieckiemu nos rośnie od kłamstwaSasin to już pewnie ma taki że Rychu spod budki się chowa
Sebastian typy po 14-tej to są typy z tej strony podam za godzinę
Obejrzyjcie sobie nieustawiane filmiki o tym jak ustawiane sa automaty do gier losowych i jak sfalszowanre sa pileczki. Podane sa bledy w losowaniach na zywo.
wybierając cyfry dajesz komputerowi dane które nakazuja mu nie celować w te cyfry ! jak nie wierzycie polecam filmiki z losowania