Wpisy 372 996 – 373 095
2 lipca 2011 12:27 → 2 lipca 2011 12:58, 100 wpisów
Andro jakby coś było wiadomo więcej na temat koszulek daj znać ...bo ja od wczoraj jakoś nie mam czasu do kompa usiaść
przygotowania do wyjazdu na wczasy...a tam też nie wiem jak będzie z kompem bo ja nie mam laptopa
przygotowania do wyjazdu na wczasy...a tam też nie wiem jak będzie z kompem bo ja nie mam laptopa
Tak nadałam ale tylko jeden na 3liczby...nie mam pomysłu na większą grupę cyferek
Krysienka..a to sobie odpoczniesz
a z koszulką .pomyslimy
..będe nosić logo na piersiach

a z koszulką .pomyslimy
..będe nosić logo na piersiach
tak wygram ale nie wiem kiedy
nie mam szczęścia do TS tylko do Policjantów
nie mam szczęścia do TS tylko do Policjantów
no dobra 2,6 twoje.... 13,40 andro.potrzebowałabym jeszcze jedną i wysłać na 4 kuponach te same
gała a u nas padało w czwartek ale tylko przez chwilkę burza była koło Wielenia do nas nie dotarła 

może u twojej babci bardziej padało...bo jak wiesz to Krzyż jest w takim trójkącie "bermudzkim",że jak wszędzie leje to nas bierze bokiem

Gała a kiedy ma sie to zmienić....abym mogła wygrać coś większego i kupić laptopa dla siebie????
gała ale przez prawie 2 tygodnie nie będę miałą dostępu do neta...chyba że kumpel weźmie ze sobą swój laptop
jeszcze nie wiem jak to będzie
jeszcze nie wiem jak to będzie
andro jestem tak spłukana że nie mogę już nawet na raty nic wziąść przez jeszcze rok

krysienka...a moze masz cos niepotrzebnego w domu co jest nowe a nie potrzebne..sprzedaj na alegro

lilka na razie podam na kilka dni i jeśli mogę prosić ciebie to zapisuj je za mnie

Gała jeszcze lepiej...lubie wyzwania...to mnie tylko nakręci a nie zniechęci

Krysia to moze cos starego...ja miałam raz 20 torebek....hehe sprzedałąm 5 na alegro
lilka jutro wieczorem albo pojutrze rano zapodam typ i na jak długo

andro jak mam coś co mi nie potrzebne do wydaję znajomej która daje takiej biednej rodzinie na wieś
lilka w naszej dziurze nic nie ma
a na razie nie mam czasu nawet wyjechać do Poznania czy Piły

a na razie nie mam czasu nawet wyjechać do Poznania czy Piły