Wpisy 3 729 939 – 3 730 038
22 stycznia 2020 14:58 → 22 stycznia 2020 16:16, 100 wpisów
Waldus wiem slabo na wieczorne losowania będzie lepiej lub jutra 14.00
a teraz ja wam podam liczby do multi
14,16,64,66
33,37,43,47,
20,60
powodzenia
14,16,64,66
33,37,43,47,
20,60
powodzenia
Gosia77, patrz na skan chybikow.Nie grałam nimi , a obstawialam.Troche źle obstawilam bo mam 8.Wyszedl plus a zagrałam bez plusa.
wczoraj 42 poszlo na 24 to dzis 66 nie pojdzie na 6, leci na przemian
Niech zyje Forsami najlepszy czatowisz na multipasko
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych bo w Rankingu stron gier liczbowych musimy prowadzić
Każdy ma swój sposób gry.Na własne wygrywają inteligentni , a na chybił trafił ...
KUMULACJA W LOTTO Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 20 Milionów
Grajmy w lotto niech rośnie kumulacja jak drożdże karmimy lotto i nie próbujemy wygrać niech rośnie
Wczoraj zapisaliśmy 5 zestawów lotto na chybił trafił online.Wpadla tylko trójka w Lotto Plus.Z obstawionych po 4 w Lotto i 4 w Mini.Patrz profil.
Mulag, nie tylko lotto , a Skarb Państwa.Przrgrane pieniądze nie idą na marne.
Kto wymyślił taki Biznes jak gry liczbowe ten miał głowe do interesu lepsze to niż złoto platyna diamenty I ropa naftowa
Nie musze ale z tego jest największy biznes ile ludzi gra I topi a budżet państwa ręce zaciera sejfy pękają w szwach
K30 Ty Jesteś w Holandii taak..bo widziałem takiego fajnego mema na FB...Jedź do Holandii będziesz spał na euro.... euro palecie
3 730 009. Forsami 2020-01-22 (15:47) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Dobreee grzybów nie ale trawke palić tak
Też mnie to dziwi
Dobreee grzybów nie ale trawke palić tak
Też mnie to dziwi
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w 20 Milionów 20 Milionów 20 Milionów 20 Milionów
'' 20 Milionów
'' 20 Milionów
Gosia niegram w Ej...kup se klej eja ejaa nima kleja za drogie I galaktyka nie do osiągnięcia...
Gosia no tak 20 Milionów w Lotto to ochłapy na chusteczki do... nosa
Forsami ostatnia wygrana lotto to 2016 Rok a odkąd jes Ej huż miałam więcej wygranych w tej grze
Cześć
Kto pisal6ze paliwo muszę kupić A w Gry nie muszę grać?