Wpisy 3 729 881 – 3 729 980
22 stycznia 2020 14:05 → 22 stycznia 2020 15:36, 100 wpisów
Walduś jak ci poszło poranne typowanie?
A ja podawałem trzon i trafiłem 3 na 5 oczywiście zagrałem to
K30 nie miej pretensji do córki że wysłała kupon który jej dałeś albo który sama skreśliła
Ja dałem liczbę 40 a wpadła 39 i co mam zrobić takie życie trzeba czekać dalej
Cześć jak mam tacie pomóc w chorobie ?
Mój trzon był z lekka niedopracowany dlatego że każdy naciskał szybko trzon a to się tak nie da trzeba posiedzieć pomyśleć bo medytować wtedy jest trzon taki który zrobi wszystko nawet wejdzie
W Bydgoszczy teraz jest, a po raku odbytu to lekarz wyciął w Mszanowie. Pomódlmy się za niego, ja się modlę.
Megamocny ja ci mówię Ty to Zacznij od Bacha
A ja dużo robię w Kolmaxie, co brak pomagam, nawet innym.
Seb chyba przegrasz 2 miesiac, patrz jestem liderem pewniakow
A jeszcze czasem mówią, że źle. A wiecie staram się jak mogę, człowiek robi jak najlepiej może.
Megamocny ja z braku czasu wysyłam i też nie zawsze te liczby które mam cały czas nie zmieniam Bo nie mam czasu myśleć Nad liczbami Ale zobacz Ile jeszcze dni zostało Może wygram z tobą w tym miesiącu
dasz rade bylem wczoraj na psach
wiesz jak sie robi male dziewczynki?
wiesz jak sie robi male dziewczynki?
tak samo jak male deseczki, rznie sie z duze deseczki/ dziewczynki
I co tam robiles6?
Megamocny tam psiarni dowiedziałeś się jak to się robi?
Odpiszcie mi.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Krzysztof jesteśmy z Tobą
Krzysztof Grasz już w tym zespole piłkarskim?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Obraz nędzy i rozpaczy?
A ta dziewczyna napisała aby się odczepił, na video powiedziała mi żebym spier, potem zablokowała.
Przecież ludzie w Multi i już prawie nie grają więc skąd mają być wygrane?
A ja nie chciałem nic złego. 17 lat ona, pisałem o tacie, co lubię i gdzie pracuje.
Krzysztof Już ci mówiłem 10 razy ty jesteś w ogóle nie normalnym człowiekiem Prosiłem cię mówiłem i cały czas mówię Nie zabieraj znajomości wirtualnych tylko realne
Niereformowalnym miało być
Donosicielka zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 874094 i wygrał(a) 258 zł
Po co ty rozmawiasz z tymi dziewczynami przez internet powiedz ty mi jak taka znajomość to jest nic nie warta
Taka prawda że 90% szuka kasy. K30 ma rację
Krzysztof rozumiesz co do ciebie piszemy?
Odpisz
Odpisz
Tak rozumiem, ale wolę głupią a szczupłą niż grubą a mądrą.
Za 15 min fajrant i jade po koziołka wypije drinka za zdrowie taty Krzysztof c
nic nie idzie zagrałam 3/3 z plusem cht z wielką nadzieją że trafie i 1/3 tylko to są oszuści i mafie
Dotam i Gosia77, trzeba grać obokami z chybikow.Zapisujesz chybiki z online i walisz oboki.Zawsze coś wygrasz.
Waldus wiem slabo na wieczorne losowania będzie lepiej lub jutra 14.00
a teraz ja wam podam liczby do multi
14,16,64,66
33,37,43,47,
20,60
powodzenia
14,16,64,66
33,37,43,47,
20,60
powodzenia
Gosia77, patrz na skan chybikow.Nie grałam nimi , a obstawialam.Troche źle obstawilam bo mam 8.Wyszedl plus a zagrałam bez plusa.
wczoraj 42 poszlo na 24 to dzis 66 nie pojdzie na 6, leci na przemian
Niech zyje Forsami najlepszy czatowisz na multipasko
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych bo w Rankingu stron gier liczbowych musimy prowadzić
Każdy ma swój sposób gry.Na własne wygrywają inteligentni , a na chybił trafił ...
KUMULACJA W LOTTO Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 20 Milionów
Grajmy w lotto niech rośnie kumulacja jak drożdże karmimy lotto i nie próbujemy wygrać niech rośnie
Wczoraj zapisaliśmy 5 zestawów lotto na chybił trafił online.Wpadla tylko trójka w Lotto Plus.Z obstawionych po 4 w Lotto i 4 w Mini.Patrz profil.