Wpisy 372 938 – 373 037
2 lipca 2011 12:10 → 2 lipca 2011 12:38, 100 wpisów
Ania do pracy na dzień,a ja w domku a tam remont jest to nawet tv nie moge oglądać

strongmeni mają być jutro to możę się przejde a i laskarki grają o mistrza polski
moze znajde w ofercie i obstawie..kurcze dawno nie grałam w mecza zadnego
juz typowane i uciekam 

baw sie ładnie na czacie oby dalej

baw sie ładnie na czacie oby dalej

Andro nie laskarki grają w hokeja na trawie a one są najlepsze i grają dziś i jutro o złote medale zdobędą mistrza polski

Gała

andro

andro

Gała koniecznie mi musisz coś podpowiedziec..bo ja wypadałam juz z tych meczków i nie wiem co obstawiac..a jak masz jakies pewne druzyny to obstawic warto

Andro jak się zaczną mecze to Ci pomogę
Andro a ja chciałbym ją zdjąć
Krysieńka
Andro a ja chciałbym ją zdjąć

Krysieńka

Krysienka To Pasko mi zaproponował dzis na stronce zeby taką zrobić

Adam jakich ulewach????

u nas tylko sobie leciutko pada ...a teraz małą przerwa w opoadach

u nas tylko sobie leciutko pada ...a teraz małą przerwa w opoadach

Andro jakby coś było wiadomo więcej na temat koszulek daj znać ...bo ja od wczoraj jakoś nie mam czasu do kompa usiaść
przygotowania do wyjazdu na wczasy...a tam też nie wiem jak będzie z kompem bo ja nie mam laptopa
przygotowania do wyjazdu na wczasy...a tam też nie wiem jak będzie z kompem bo ja nie mam laptopa
Tak nadałam ale tylko jeden na 3liczby...nie mam pomysłu na większą grupę cyferek
Krysienka..a to sobie odpoczniesz
a z koszulką .pomyslimy
..będe nosić logo na piersiach

a z koszulką .pomyslimy
..będe nosić logo na piersiach
tak wygram ale nie wiem kiedy
nie mam szczęścia do TS tylko do Policjantów
nie mam szczęścia do TS tylko do Policjantów
no dobra 2,6 twoje.... 13,40 andro.potrzebowałabym jeszcze jedną i wysłać na 4 kuponach te same
gała a u nas padało w czwartek ale tylko przez chwilkę burza była koło Wielenia do nas nie dotarła 

może u twojej babci bardziej padało...bo jak wiesz to Krzyż jest w takim trójkącie "bermudzkim",że jak wszędzie leje to nas bierze bokiem

Gała a kiedy ma sie to zmienić....abym mogła wygrać coś większego i kupić laptopa dla siebie????

.nio pewnie coś wskoczy