Wpisy 3 725 094 – 3 725 193
16 stycznia 2020 16:58 → 16 stycznia 2020 17:45, 100 wpisów
Myvictory za wczoraj 7/10 w Multi Multi z 21:40 a mi dziś uciekło 5/6 niezagrane I 120 poszło w PZU..to tak jakby do Urzędy Skarbowego jeden......j
No tak jak gram to nie wchodzi przestane to masz..babo placek ale mam na dziś Lotto z Plusem I Mini to dzisiaj wygram 13 Milionów I Będe Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Hola amigo
Nie wiem do końca o co chodzi z tym kamilem podwyżki chyba w mieszkaniach
Zmartwie cię sam się zdziwiłem zwolnił się do końca 2019 i wyjazd do Kielc może nowa praca lub kobieta
Nowa kobieta I czwarte bejbi I wieksze alymenty..I droższe zupy.. niech se mózg kupi na Targach Kieleckich
statystyki programy wykresy itp o dup. rozbic cza byc przewidulącuym przyszłosc i ja nim jestem przewiduje ze nic niewygram i to jest własnie jasnowidzenie
Poezja sport wyczynowy i praca przez klika lat przy gumie coś w nim pękło lub poprostu brak perspektyw w małym mieście
Myvictory jakby grał w Lotto z Plusem albo Mini to by dał rade ludzie bez ambicji aspiracji I marzeń tak kończą jemu się tylko jedno podoba śmie...ca Dzi..a..
Forsami widziałeś lub nie kilkanaście M2 ogrodzone parku ma być jak w Krakowie ileś milinów na zmiany parku
Forsami a ty w którym roku miałeś 000DDC
Polska, nie tylko Ty,ale każdy z Nas musi mieć nadzieję.Nadzieja umiera ostatnia.Polska, co się ma do wykresów i statystyk,masz rację.Tylko szczęście się liczy.
Zawsze powtarzałem szczęście i tyle reszta to dodatki których nie myślę krytykować
O to będziecie jak goryle w ZOO ide nakupie bananów..może zobacze te zwierzątka..
Będą zwierzęta strefy parku dla różnych ludzi widziałem projekt oddane w 2021
9,31,25.Forsami , wczoraj był darmowy pokaz zwierząt w Brukseli
Forsami to ciebie juz stary dziad 60 lat masz
60zl w zdrapce premia w multi 2xkosz ... 2 nocki i wrócę do żywych
Nie jeden 30/latek starzej wygląda nie stan ciała lecz stan umysłu
Zbigniew, nigdy nie mów, że ktoś jest stary dziad.Owszem, są w Brzeszczach
Brzeszczach mieszkasz
Mewa Witam widziałem rano że w nocy pisałeś 3/5 w Mini ładnie płacili
5 lat mu zostało i emerytura
Zbigniew, w Brzeszczach mieszkali dziadkowie.Wyproeadzili się do Szczyrku
Zazdroszczę oby ekipa się nie zmieniła bo będzie pracował dłużej
Więcej dostanie
Zbyszek a wiesz co to jest Pozoracja Pola Walki raz mam 60 raz 20 innym razem co by mnie nikt nie znalazł .. dziś mam wygrać w Lotto kumulacja 13 Milionów trzeba się zaszyć ale nie esperalem
5wiosen i emerytura spanie do 9 rano lub dłużej ciepłe kapcie listonosz pat kot z emeryturą w drzwiach co chcieć więcej 13
Forsami za 5 lat masz emeryturę a ja za kosmos
Forsami, jeśli padnie szóstka to tylko w Lotto Plus w Rzeszowie i Poznaniu
Aktor Henryk Talar 75 lat został ojcem ma 3 miesiecznego syna
I Pan z Familiady i Pan Tajner jakie młode piękne żony i nowe dzieci nowe życie będą mieć młoda kobieta da im dłuższe życie zazdroszczę i gratuluję
Ja miemam co z pieniędzmi robić to gram w Lotto z Plusem I nie tylko nawet z Minusem tyle mi zostało zabawa karnawał życia
Znam gostka, który w wieku 72 lat spłodził córkę.Nadzyczaj inteligentna z tytułem doktora.Wyobraz sobie, że jest bezpartyjna
Jeżeli partia której nie nawidze zrobi emeryte od 55 lat w szkodliwych a u kobiet 53 choc czy belfer ma szkodliwa prace ferie wakacje ale jeśli będę na nich głosował 11 lat i emerta
To forsami ile Ci zostało do emerytury odliczas juz
Nauczyciele to mają raj to prawda ferie wakacje itp a i obrońców swoich mają żyć nie umierać
Te same tekst ze tez się im jemu chce dobra do hm 21:40 lub 1 w nocy
a ile kasy za korepetycje
Gralem nimi 4 dni temu ,to znaczy 13,14,61,70,71 z plusem 3 zaklady
Myvictory nie zazdrość Tajnerowi bo potem zupy 900 a drugie dania 1200 tak się kończy taka przygoda..w tobie nadzieja że masz wlosy a nie wełne