Wpisy 3 724 694 – 3 724 793
15 stycznia 2020 22:18 → 16 stycznia 2020 09:08, 100 wpisów
Ja dziś na końcówki 7 trafiłam cztery z pięciu , skan w profilu
Bratu muszę dać więcej bo podał 3 pewniaki a ja sama wysłałam 2,4,9,22,25,26,29,33,39 to z dat urodzenia
Jedna zabrakla .. Jutro będzie lepiej
Witaj Gosia 77 już myślę które końcówki na jutro może czwórki będą ?
Biedroneczki są w kropeczki .W MM 10 zakładów z maszyny tylko 4 , w drugim 5 i plus z trzema
Tak myślisz że jutro tylko mieszanka będzie ?
Ale że według tego co maszyna wylosuje to swoje typy dac ?
Oki
Sara 0925 ale w mini to miałaś farta dzisiaj
ja niedawno trafilem 5/10 w mini szkoda ze nie wyslalem 350 zl ale bylby fart jakbym trafil
To jest stały kupon na który gramy ponownie.Byly na nim spodenki z plusem i jedna ósemka, oraz kilka 6 z plusem i same plusy.Rentiwny kupon
Nie zapomnę kuponu na którym też mieliśmy 4 trafne z dat urodzenia.Zamiast 22 Diabeł skusił dać 33.piatka przeszła koło nosa.Innym razem dałam 22 to wlazła 33
K 30 dziękuję za uczę się może jutro coś więcej się uda
Angierski ja dzisiaj na profilu zatypowałem i wpadła 5 w mini..nie zagrane
Wolimy grać w Keno online, tylko na własne.Moze nie własne bo wybierane z innych gier ( Australia, Hiszpania, Niemcy), jak ktoś już tutaj podawal.Ponpolnocy brat zagrał w Keno online na liczby , które były wylosowane w innych krajach.Wygral 500 zł na stawce.Polecialy pierwsze 3 losowania.
W Keno bardzo często brat wygrywał na liczby z EuroJackpot na 7 liczb
Jutro w MM gramy liczbami:
33,38,56,58,61,75,79
7,31,33,42,43,61
33,38,56,58,61,75,77
33,38,56,58,61,75,79
7,31,33,42,43,61
33,38,56,58,61,75,77
Sara a to jakieś stałe zestawy czy ot tak wymyślone teraz ?
11-to letni brat, gdy miał 7 lat podał na lotto 7 liczb.Zsgrane systemem.Padla piątka.
Biedronka, nie , nie wymyslone.One wynikają z innych tabel.Nie musisz nimi grać.Mozesz je obstawić.
To jest niesamowite co piszesz'
Biedronko, mam jeszcze czworo rodzeństwa.Liczby na Mini typujemy do gier w realu tylko z dat urodzenia rodzeństwa, plus od dziadków
5 rodzeństwa, rodzice i dziadkowie.Jest z czego typowac.Chlopak Łukasz, nigdy nie grał w Lotto.Zagral w B., trafił 5 w Mini na ul.Malachoeskiego.
To niesamowite że tak Wam dobrze idzie , ja w ubiegłym roku to może trzy razy wygrałam w keno. Raz W mini miałam czworke . . raz sześć z sześciu w Multi , ale gdybym to policzyla to w ciągu roku te pieniądze poszły na losowania
Dobranoc wszystkim do jutra
a ja przezucam sie na buka wplace z tysiaka i sobie troche pogram
Przerzucam
Taki malutki żart.
Był tu Arczi?
K 30 będę tego pilnować , dobranoc spać może jakieś fajne liczby się przysnia
Już prawie..."południe" a nie było tu Gonzagi.
Koniec buszowania.
Sara0925, na innym portalu masz 4/10 w Mini. Gonzaga pewnie w Morawicy albo w Pinczowie???
Gonzagi nie widać też na innych portalach. Wielu nie ma na czacie. Jarosławs, podoba mi się Twoje stwierdzenie na portalu. Sara, gratulacje dla Ciebie i rodzeństwa. Tam gdzie miłość, jest i szczęście
No a odnośnie wygranej realnej się przytulilo ładnie za 3/5 w mini
pomacham tylko i lecę do roboty , ostatnio dużo pracy tylko kłopoty z oczami , bo jakoś kasy nie widzę
Hej kędzior albo czas zmienić pracę lub okuliste ewentualnie podwyżki wprowadzic czy coś jakis straszak do sciagania dobra ide spac po noce jakieś takie pomysły
komu? patrzy sie na mapki, i zaleznie od ustawienia numeru przy 'scianie', albo sie go daje albo nie, jesli bylo zdarzenie to sie odpuszcza i odwrotnie