Wpisy 3 724 665 – 3 724 764
15 stycznia 2020 22:00 → 15 stycznia 2020 23:29, 100 wpisów
Gryks
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Hehe, nie zamierzam osttnio straszna posucha z wygranymi, no i to dopiera pierwsza wygrana w mini w tym roku, a gram od 01, dzień w dzień...
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
armageddon303 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 872382 i wygrał(a) 250 zł
K30.
No , i fajnie, że nie ma piątki w Mini.Zaraz liczę ile będzie za 4 /9
Ja dziś na końcówki 7 trafiłam cztery z pięciu , skan w profilu
Bratu muszę dać więcej bo podał 3 pewniaki a ja sama wysłałam 2,4,9,22,25,26,29,33,39 to z dat urodzenia
Jedna zabrakla .. Jutro będzie lepiej
Witaj Gosia 77 już myślę które końcówki na jutro może czwórki będą ?
Biedroneczki są w kropeczki .W MM 10 zakładów z maszyny tylko 4 , w drugim 5 i plus z trzema
Tak myślisz że jutro tylko mieszanka będzie ?
Ale że według tego co maszyna wylosuje to swoje typy dac ?
Oki
Sara 0925 ale w mini to miałaś farta dzisiaj
ja niedawno trafilem 5/10 w mini szkoda ze nie wyslalem 350 zl ale bylby fart jakbym trafil
To jest stały kupon na który gramy ponownie.Byly na nim spodenki z plusem i jedna ósemka, oraz kilka 6 z plusem i same plusy.Rentiwny kupon
Nie zapomnę kuponu na którym też mieliśmy 4 trafne z dat urodzenia.Zamiast 22 Diabeł skusił dać 33.piatka przeszła koło nosa.Innym razem dałam 22 to wlazła 33
K 30 dziękuję za uczę się może jutro coś więcej się uda
Angierski ja dzisiaj na profilu zatypowałem i wpadła 5 w mini..nie zagrane
Wolimy grać w Keno online, tylko na własne.Moze nie własne bo wybierane z innych gier ( Australia, Hiszpania, Niemcy), jak ktoś już tutaj podawal.Ponpolnocy brat zagrał w Keno online na liczby , które były wylosowane w innych krajach.Wygral 500 zł na stawce.Polecialy pierwsze 3 losowania.
W Keno bardzo często brat wygrywał na liczby z EuroJackpot na 7 liczb
Jutro w MM gramy liczbami:
33,38,56,58,61,75,79
7,31,33,42,43,61
33,38,56,58,61,75,77
33,38,56,58,61,75,79
7,31,33,42,43,61
33,38,56,58,61,75,77
Sara a to jakieś stałe zestawy czy ot tak wymyślone teraz ?
11-to letni brat, gdy miał 7 lat podał na lotto 7 liczb.Zsgrane systemem.Padla piątka.
Biedronka, nie , nie wymyslone.One wynikają z innych tabel.Nie musisz nimi grać.Mozesz je obstawić.
To jest niesamowite co piszesz'
Biedronko, mam jeszcze czworo rodzeństwa.Liczby na Mini typujemy do gier w realu tylko z dat urodzenia rodzeństwa, plus od dziadków
5 rodzeństwa, rodzice i dziadkowie.Jest z czego typowac.Chlopak Łukasz, nigdy nie grał w Lotto.Zagral w B., trafił 5 w Mini na ul.Malachoeskiego.
To niesamowite że tak Wam dobrze idzie , ja w ubiegłym roku to może trzy razy wygrałam w keno. Raz W mini miałam czworke . . raz sześć z sześciu w Multi , ale gdybym to policzyla to w ciągu roku te pieniądze poszły na losowania
Dobranoc wszystkim do jutra
a ja przezucam sie na buka wplace z tysiaka i sobie troche pogram
Przerzucam
Taki malutki żart.
Był tu Arczi?
K 30 będę tego pilnować , dobranoc spać może jakieś fajne liczby się przysnia