Wpisy 372 354 – 372 453
1 lipca 2011 23:07 → 2 lipca 2011 00:15, 100 wpisów
mag.. właśnie jestem utwierdzony w przekonaniu. Ja jak wygram powyżej 50zł to zawsze pokazuję kupon
Czasami jestem w tym nudny ale co tam...
Czasami jestem w tym nudny ale co tam...lestek potwierdzam
a jak następnym razem trafie 0/20 też dam skan bo to sztuka
a jak następnym razem trafie 0/20 też dam skan bo to sztuka

Nie będzie mówił 5 min. po losowaniu, że ma 9/10 bo najprawdopodobniej takiego wyniku może nie być ...a 7/10 jest bezpiecznie ściemniać

mag.. dalej nie rozumiem.
Zawsze uważałem, że jak ktoś mówi o wygranych a nie pokazuje kuponów to ściemnia. I dobrze wiesz o kim mówię
Zawsze uważałem, że jak ktoś mówi o wygranych a nie pokazuje kuponów to ściemnia. I dobrze wiesz o kim mówię

a mag.. Ty jeszcze korzystasz w ogóle z gg? bo od kilku dni nic nie odpisujesz...
Letek gg mi siadło w tamtym tyg. lista poszła się .... nie mam nic...
lestek zobacz jak się nakręcił temat ...teraz gość każdego dnia będzie sobie jaja robił a inni będą prowadzić zbędne dywagacje
Ja już raz byłem w Urzędzie Skarbowym się tłumaczyć więc teraz mam kwity 

Heh a to mój najlepszy wynik minionego tygodnia: http://tnij.org/mhz2
Przepraszam - nie chciałem wywoływać burzy - mam swoje zdanie...
Kiedyś spytałem PiotrekKalisz - po jego drugiej sporej wygranej / a przy pierwszej - Gościa "broniłem"/ - facet ma jaja
Kiedyś spytałem PiotrekKalisz - po jego drugiej sporej wygranej / a przy pierwszej - Gościa "broniłem"/ - facet ma jaja
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 610 000 złotych
lestek musisz mi wyjaśnić swój sposób gry bo mnie szlag już trafi na te zeeeeeeerrrrooo
angelika miłych senków
angelika miłych senków
długi czas szukałem możliwości znalezienia antytypów i chyba ją znalazłem tyle że siedzi w podświadomości a świadomość uważa je za super typy
Pasko
czy istnieje możliwość wprowadzenia kary zbiorowej - niezależnie kto i ile osób pisze z jakiejś lokalizacji, żebyś po takich wpisach upubliczniał wszystkie nicki - podawał je do wiadomości i blokował użytkownika/ów na zawsze ?
- typowanie na żywo 122391 i 122392
czy istnieje możliwość wprowadzenia kary zbiorowej - niezależnie kto i ile osób pisze z jakiejś lokalizacji, żebyś po takich wpisach upubliczniał wszystkie nicki - podawał je do wiadomości i blokował użytkownika/ów na zawsze ?
- typowanie na żywo 122391 i 122392
nok66 ale to tajemnica całego sukcesu. Gram na plusa 1 max 2 zakłady. Więcej nie bo można majątek przegrać. Mam kilka własnych analiz
Pasko>>
I nie chodzi mi nawet o chamstwo, czy wulgarność - tylko o ce.l.o.w.e użycie podobnego nicka
Bo czym innym jest nie dawanie wiary w pewne wpisy, a czym innym taka podłość
I nie chodzi mi nawet o chamstwo, czy wulgarność - tylko o ce.l.o.w.e użycie podobnego nicka
Bo czym innym jest nie dawanie wiary w pewne wpisy, a czym innym taka podłość
właśnie te analizy bo ja zjechałem na boczny tor i nie wiem jak wybrnąć
nok66 ja jestem z natury bardzo pomocny i ofiarowałbym Ci wszystko co mam ale nie używam Windowsa i to by Ci po prostu nie ruszyło
Robal_36 powiedz wprost, co i kto konkretnie napisał. Bo ja w tych wiadomościach nie widzę nic gorszącego...
Typy na żywo jest poza moim zasięgiem. Jest to księga gości serwisu ksiegi.emix.net.pl Jest tu wciąż tylko z powodu protestów jak chciałem usuwać.
>>>nok66- bez obrazy, ale tatra to 192 piwo według rankingu smakoszy, to napój koloru słomkowego o smaku piwa, natomiast z kija to schłodzony napój koloru słomkowego o smaku piwa, po prostu za mało piwa w piwie; to piwo tyle warte co z lidla czy z aldiego te po 1,29 i 1,49
Lestek
teraz to żartujesz, tak ?
Nie jest to wulgarne i nie jest to podszywanie się pod innego użytkownika ?
teraz to żartujesz, tak ?
Nie jest to wulgarne i nie jest to podszywanie się pod innego użytkownika ?
Robal_36 ale ja cały czas nie wiem o co chodzi. Nie znam sytuacji a ciągle ktoś coś o tym pisze...
>>>masz rację to dla mnie też nie za bardzo, ale kobiety chwalą, podobnie jak warkę
lestek nie w tym sensie dla mnie szkoda a da się to opisać słowami ( znowu bzdury piszę )
Lestek
Załóżmy ,że za chwilę napiszę kilka brzydkich słów do kogoś z twojego miasta jako Lesztek - byłbyś zadowolony ?
Załóżmy ,że za chwilę napiszę kilka brzydkich słów do kogoś z twojego miasta jako Lesztek - byłbyś zadowolony ?
robal nie wiem jak inni ale ja widzę kto pisze
a tutaj widzę że przybywa czepialskich
przecież sam powinieneś wiedzieć kto ma interes w podszywaniu się pod ciebie
a nie Pasko
a tutaj widzę że przybywa czepialskich
przecież sam powinieneś wiedzieć kto ma interes w podszywaniu się pod ciebie
a nie Pasko
panie Pasko dzięks za swoją opinię ale mi zależy na zdaniu pana robala
Ostatnio pracowałem przy projekcie tworzenia portalu dla angielskiej uczelni. I tam jak student się rejestruje to ma do wyboru tytuł (Pan, Pani), imię, nazwisko i płeć. I ja się pytam, że skoro ktoś wybierze Pan, to wiadomo, że płeć już jest wiadomo. A oni, że nie, bo są u nich przypadki, że student zmienił płeć i np. każe się tytułować Pani, a w dowodzie ma płeć mężczyzna i takie tam ... 

ja teraz poczytam poprzednie , 
dobranoc

dobranoc

lestek smacznych snów
jednak jak ci się uda to postaraj się mi skrótowo wyjaśnić o co w tym chodzi
może uda się zrobić makra do exela
jednak jak ci się uda to postaraj się mi skrótowo wyjaśnić o co w tym chodzi
może uda się zrobić makra do exela
Panie/Pani hewka 14
w pewnych wypadkach, po samym nicku - trudno powiedzieć, prawda ?
A moim zdaniem proszę się zbytnio nie przejmować - ja tu nie rządzę
w pewnych wypadkach, po samym nicku - trudno powiedzieć, prawda ?
A moim zdaniem proszę się zbytnio nie przejmować - ja tu nie rządzę
Pasko
czyli jednym słowem - tam może być totalna roz***ucha - to zależy od tamtego admina ? tak ?
czyli jednym słowem - tam może być totalna roz***ucha - to zależy od tamtego admina ? tak ?
krzysio744
myślę że wiesz za co
myślę że wiesz za co

żeś narobił nok66 uważaj na takie słowa