Wpisy 3 723 451 – 3 723 550
14 stycznia 2020 14:16 → 14 stycznia 2020 16:41, 100 wpisów
cóż jak ktoś ma pecha to i palca w złamie lub też się musi w jakiś sposób podbudować pikne co zrobić trza sie typnac dobrac liczby
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
tomi a może typnac lotkami powiesic na tarczy kupon i rzucac dajmy na to 8 lu 10 razy
Nie... Jednak koncenie są takie glupieale trza lukac każde losowanie i odzielac parzyste i nieparzyste
Cześć napiszcie mi jak mam pomóc tacie po raku odbytu ? Co kupić, zrobić ? Bo jestem bezradny, jakbym miał związane ręce. A tata żeby coś prędzej powiedział to nie. A miał papier przy tyłku i ile razy do łazienki chodził.
W ręce Boga składam życie. Pomogę się do Boga.
niby jakieś liczby mam lecz gdy na nie patrze ino przychodzi mi myśl taka szału nie ma czterech liter nie urywa
Po tym zabiegu można pracować po 3 tygodniach. Ważna jest dieta. Tato otrzymał podczas wypusu wszystko.
Ptaku
http://e-play.pl/totalizator-sportowy-oglasza-wielki-przetarg-to-moze-byc-rewolucja/
Ale szok mam 2 zl
Ok
Loczek
To zawsze wpada
Gdzie fruwasz myszo
Pa
Tak ale ciekawe jaki stadium. Aha ale teraz lepiej jest. A kolega mówił, uspokoił mnie, że jego babcia to cały rządek rak i wycięty, sztuczny dali i żyje już 12 lat, a szefowej babcia to miała 1.5 jelita wycięte i żyła 20 lat. Bo bałem się, choć człowieczek taki jeszcze jest. Jak się dowiedziałem o tym to jak grom z jasnego nieba, że nie będziemy grać w zakłady i oglądać Ekstraklasy. A taty kolega z pracy też, ale miał na środku jelita, to mu złączyli. Pomódlcie się. A muszę poszukać dziewczyny, a wujek że muszę kiedy jechać na seks. A nigdy mnie nie wziął, a mi przygaduje czy już robiłem.
Wiem mój wywód jak zwykle prawie, jak blog.
Wybaczcie
Pracuje teraz po 4 godziny, aha dostałem umowę zlecenie do końca czerwca. Mam tam reputację.
Mało pracy teraz jest. Ale szefowa aby dalej pracował.
Tylko nie mówcie jej.
krzysztof c stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Max,na 6 liczb trzeba grac,bo na 10tki,9tki wchodzą tylko 3 liczby Karwasz
Multi na 14tą
MM-5,19,28,29,56,72,na 21:40
Przed chwilą padło 10 x 7/7 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
krasnalek zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 872031 i wygrał(a) 506 zł
kenofan zagrał(a) za 40 zł w typowaniach keno na los. nr 872031 i wygrał(a) 2680 zł
Kenofan
Dzisiaj padnie szóstka online i na Podlasiu W Legnicy w Lotto Plus
Waldus, zastap 11 liczbami 22 lub 33
szóstka dzisiaj padnie w Stargardzie na ul.Czarneckiego,bo tam dzisiaj wysyłam
Mewa, Ty nie z Legnicy
Szostka padnie w Dupsku. Tam padła zdrapka prawie pół miliona
Waldus oglądaj jutro losowanie lotto,powiedzą,że w Stargardzie to będziemy pili.
Wszystko wskazuje na to, że Waldus ustrzeli szóstkę. 11 i 12 padną. To Jego Dzień Imienin
Pewien Gostek kiedyś trafił szóstkę w Lotto. To bardzo fajny Facet z K. W sobotę zezarl Go rak
Inny w P. trafił w MM 13000 zł. Nawet nie pobrał tego bo się zachkal na śmierć. Kasę wzięła rodzina. Nie pije się gdy się trafia takie kwoty
Waldus, miło mi.
Nick ku pamięci mniejnizzero
Jego imię to Zbigniew