Wpisy 372 322 – 372 421
1 lipca 2011 22:49 → 1 lipca 2011 23:59, 100 wpisów

on tak zawsze ma 7/10z+ lub bez hi hi
i nie zobaczy

Jak ktoś mówi że wygrywa a nie przekłada dowodu to jest uznawany za mitomana 

Lestek jeszcze nie tak dawno mówiłeś zupełnie "coś" innego!!Szybko zmieniasz zdanie

mag.. wybacz moją wcześniejszą wypowiedź; zapomniałem pomyśleć nim napisałem 

mag..
luzik przecież Lestek
na końcu -
- to może to nie jest tak całkiem poważnie
A Ty - nie musisz pokazywać
luzik przecież Lestek
na końcu - - to może to nie jest tak całkiem poważnie
A Ty - nie musisz pokazywać

ja piję tatre właśnie ...angelika co za całus ....to dla wszystkich 

Ja już muszę iść oglądać moją ulubioną telewizje dobranoc wszystkim

mag.. dlaczego uważasz że zmieniłem zdanie? Jeśli ktoś codziennie jak mantrę powtarza że wygrał a nie pokazuje kuponu to najnormalniej ściemnia.
mag.. właśnie jestem utwierdzony w przekonaniu. Ja jak wygram powyżej 50zł to zawsze pokazuję kupon
Czasami jestem w tym nudny ale co tam...
Czasami jestem w tym nudny ale co tam...lestek potwierdzam
a jak następnym razem trafie 0/20 też dam skan bo to sztuka
a jak następnym razem trafie 0/20 też dam skan bo to sztuka

Nie będzie mówił 5 min. po losowaniu, że ma 9/10 bo najprawdopodobniej takiego wyniku może nie być ...a 7/10 jest bezpiecznie ściemniać

mag.. dalej nie rozumiem.
Zawsze uważałem, że jak ktoś mówi o wygranych a nie pokazuje kuponów to ściemnia. I dobrze wiesz o kim mówię
Zawsze uważałem, że jak ktoś mówi o wygranych a nie pokazuje kuponów to ściemnia. I dobrze wiesz o kim mówię

a mag.. Ty jeszcze korzystasz w ogóle z gg? bo od kilku dni nic nie odpisujesz...
Letek gg mi siadło w tamtym tyg. lista poszła się .... nie mam nic...
lestek zobacz jak się nakręcił temat ...teraz gość każdego dnia będzie sobie jaja robił a inni będą prowadzić zbędne dywagacje
Ja już raz byłem w Urzędzie Skarbowym się tłumaczyć więc teraz mam kwity 

Heh a to mój najlepszy wynik minionego tygodnia: http://tnij.org/mhz2
Przepraszam - nie chciałem wywoływać burzy - mam swoje zdanie...
Kiedyś spytałem PiotrekKalisz - po jego drugiej sporej wygranej / a przy pierwszej - Gościa "broniłem"/ - facet ma jaja
Kiedyś spytałem PiotrekKalisz - po jego drugiej sporej wygranej / a przy pierwszej - Gościa "broniłem"/ - facet ma jaja
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Bonus Multi Multi: 610 000 złotych
lestek musisz mi wyjaśnić swój sposób gry bo mnie szlag już trafi na te zeeeeeeerrrrooo
angelika miłych senków
angelika miłych senków
długi czas szukałem możliwości znalezienia antytypów i chyba ją znalazłem tyle że siedzi w podświadomości a świadomość uważa je za super typy
Pasko
czy istnieje możliwość wprowadzenia kary zbiorowej - niezależnie kto i ile osób pisze z jakiejś lokalizacji, żebyś po takich wpisach upubliczniał wszystkie nicki - podawał je do wiadomości i blokował użytkownika/ów na zawsze ?
- typowanie na żywo 122391 i 122392
czy istnieje możliwość wprowadzenia kary zbiorowej - niezależnie kto i ile osób pisze z jakiejś lokalizacji, żebyś po takich wpisach upubliczniał wszystkie nicki - podawał je do wiadomości i blokował użytkownika/ów na zawsze ?
- typowanie na żywo 122391 i 122392
nok66 ale to tajemnica całego sukcesu. Gram na plusa 1 max 2 zakłady. Więcej nie bo można majątek przegrać. Mam kilka własnych analiz
Pasko>>
I nie chodzi mi nawet o chamstwo, czy wulgarność - tylko o ce.l.o.w.e użycie podobnego nicka
Bo czym innym jest nie dawanie wiary w pewne wpisy, a czym innym taka podłość
I nie chodzi mi nawet o chamstwo, czy wulgarność - tylko o ce.l.o.w.e użycie podobnego nicka
Bo czym innym jest nie dawanie wiary w pewne wpisy, a czym innym taka podłość
właśnie te analizy bo ja zjechałem na boczny tor i nie wiem jak wybrnąć

powiedzcie

jestem geniuszem ....zapomniałem o przedrostku anty 

żeś narobił nok66 uważaj na takie słowa