Wpisy 3 721 973 – 3 722 072
12 stycznia 2020 13:19 → 12 stycznia 2020 14:14, 100 wpisów
Zmieniłem swoje postępowanie i inaczej mówię. Aha zresztą już od 2007 roku inaczej postępuje, coraz lepiej. Jak babcia zmarła. A bo miałem 100 godzin i jedną sobotę 6 godzin.
3 721 927. Forsami nie jest popularne zbytnio ja jak nieraz mowie o tej stronce znajomym którzy graja w gry to pytaja a co to za stronka ?to mowie ze jest to fajna strona o tematyce gier liczbowych i zawsze mówie zajrzyj a sie przekonasz, ja tam tez jestem i wielu znajomych typujemy tam liczby wymieniamy sie spostrzezeniami, oni robia oczy i mowia okej, jak to sie nazywa zapisze sobie, wiec podaje im stronke, jak brzmi
Ale mam 1 800. A popiszmy na Facebooku.
Witam! Podrzuccie z 5 zakladow na Mini, bo jakos nie mam koncepcji?
U mnie 2500 podatku zabierają bandyta i to żeby na dzoeci które choruja co rusz pomoz martusi kamilkowi ma taką chorobe lub na zwierzęta a idzie na byle co
No to kompa trza wyłączyc i koniec pracy weekend będę po losowaniu powodzenia
Kasia chyba nie warto sobie łamać głowy choć jest fajnaTo raczej do tanga nie będzie
Dzisiaj drugie i ostatnie podejście :
A więc : 11,15,20,26,59,70
stawka x 8
A więc : 11,15,20,26,59,70
stawka x 8
ja sie tylko obawiam jednego, ze gdy stronka jest połaczona z facebokiem to moze byc zagrozona od tamtej strony ,poniewaz na faceboka sa czesto przeprowadzane ataki hakerskie, hakerzy wlamuja sie na konta ludzi,wiem otym z tond ze niedawno pisała mi kuzynki córka ze ktos jej włamał sie na fejsa i na komurke poprzez sieć ja uwarzam ze tu tez moze tak sie stać, ja bymnm niechciał aby ktos postronny szafował moimi danymi osobowymi, mam nadzieje ze ADMIN dobrze zabezpiecza ta strone i dobrze chroni nasz dane nie udostepnia ich innym podmiotom,
Dzieki, Waldus, bede dzis w Wislicy w przybytku co zbudowal Nasz król Kazimierz Wielki, modly odprawie za zdrowie Wasze i nasze
strona polaczona z fecebokiem według mnie niejest dobrym rozwiazaniem, bo nigdy niewiadomo co moze sie stać, faceboka odwiedzaja tez i różne mety,i trzeba uważać, zawsze mówia tak , chcesz wiedziec o kims coźś to wejdż na fejsa tam poznasz kazdego osobiscie,to jest skarbnica wiedzy
Facebook został stworzony po to by uzyskać jak najwięcej informacji o każdym człowieku na całym świecie.Służby w każdym państwie mogą bez przeszkód prześwietlać każdego właściciela konta na FB ingerując w jego życie,potrzeby,problemy i zamierzenia...
służby w całej Europie czytają i kontrolują facebooka by wyeliminować choćby terroryzm.
W Polsce policja ABW słuzby specjalne a także biura detektywistyczne czy choćby złodzieje i oszuści także korzystają z tego że istnieje facebook...
W Polsce policja ABW słuzby specjalne a także biura detektywistyczne czy choćby złodzieje i oszuści także korzystają z tego że istnieje facebook...
magdo proszę.
Całe zło czyli : zabójstwa,zdrady,kradzieże oszustwa mają swoje początki właśnie na facebooku
Islandorka wole Magdę
Odradzam każdemu posiadanie konta na FB i polecam każdemu jak najszybciej skasować konto
Zb hu ci w d...
Osa
W końcu mam spokój, Madzia powidzenia
I co ciulu
Wyjdziesz za mnie osa
Cmoknij mnie wiesz gdzie
yraja zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 871473 i wygrał(a) 300 zł
Rynku z kotami spis stara baba
3 722 001. Telesfor dokladnie tak jak piszesz tak jest, dlatego tez i duzo ludzi likwiduje konta na facebboku lub wogole ich niezaklada bo chca miec troche prywatnosci,
Waldi walnij go
Zb koty mądrzejszy od ciebie
Waldus
Osa
Islandorka masz gumkę jak tak to pożycz 1dno
Zb bez gumki nie umiesz a fuj
Zb pożyczę ci ale przekuta
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6257690
Wylosowany numer to: 6257690
W końcu se osła poszła Osa
Dopisano wyniki Multi Multi
11, 14, 17, 18, 24, 30, 34, 36, 45, 47, 54, 55, 61, 62, 69, 72, 74, 75, 76, 78
Plusem jest liczba: 54
11, 14, 17, 18, 24, 30, 34, 36, 45, 47, 54, 55, 61, 62, 69, 72, 74, 75, 76, 78
Plusem jest liczba: 54
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12473 zestawów od 1621 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 722 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 40 946 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- andrej - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 22 014 zł = 366,90 x koszt gry
- barbarita - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- Webster79 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 80 zł = 16,00 x koszt gry
- ŁUKASZ POSIEWKA - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- tygrys34ek - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 398 zł = 7,96 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,05,07,10,12,14,18,19,20,21
A JA 3/5
Zb ty osle
Wyjdziesz za mnie
Kto losuje w??
Znamy się kupę lat osa
Meg za to że nie dałeś z kart
Z 16 wprowadziłes mnie w blad
Zb całe szczęście że z daleka
Osa będę grzeczny
Zb sam w to nie wierzysz
arczibalik73: nie jest połączona, a jedynie może posłużyć do logowania na stronie. Działa to tak, że jeśli masz konto na facebooku to logujesz się tam, a facebook potwierdza mi jedynie, że Ty jesteś użytkownikiem poprawnie zalogowanym za pomocą danego adresu email ... czyli potwierdza tylko, że Ty faktycznie musisz być właścicielem tego konta.
Jeśli masz konto na facebooku i będą tam jakieś "wycieki danych", to będą ... i nieważne czy tutaj będziesz używasz tej funkcji czy nie. Jeśli zostawiłeś tam swoje dane, to jeśli wyciekną facebookowi to wyciekną. Ode mnie nie wyciekną tylko od facebooka, więc nie widzę zależności.
Jeśli masz konto na facebooku i będą tam jakieś "wycieki danych", to będą ... i nieważne czy tutaj będziesz używasz tej funkcji czy nie. Jeśli zostawiłeś tam swoje dane, to jeśli wyciekną facebookowi to wyciekną. Ode mnie nie wyciekną tylko od facebooka, więc nie widzę zależności.
Zb jesteś najbardziej posiniaczony na zielonej łące
Pasko osa mię nie chce
Jeśli ktoś boi się wycieku danych od facebooka to powinien skasować konto na facebooku to jedyna droga. Chociaż pewnie i tak gdzieś tam zapisali dane archiwalne.
Pasko zb mnie mobinguje
Meg ale chciałam
zbigniew g: bo to jedna Cię nie chce ... spokojnie znajdziesz 1000 co Cię nie chce
45 dzis to byl pewniak, nie mowie dlaczego szkoda ze na plus poszlo 54 a nie 45
Pasko
Pasko spoko
każdy z nas jest w stanie znaleźć setki osób, które by nas nie chciały
Cześć
Zbigniew Ty na siłę szukasz takich które Cię nie chcą?
Seb doszkol kolegę zb
No Pasko facet i też cię nie lubi zb
Osa jak doszkolę Zbigniewa to 90% kobiet będzie go chciało