Wpisy 3 721 925 – 3 722 024
12 stycznia 2020 11:56 → 12 stycznia 2020 13:52, 100 wpisów
jest moc, pieknie mozna wywrozyc, dowod moje 11 na pewniaku wczoraj, jedyny raz i od razu jest, cudow bedzie wiecej
witam po zainstalowaniu wtyczki facebooka otrzymałem wstępne dane analityczne (zbiorcze) odnośnie osób, które tutaj zaglądają. Czyli facebook nie udostępnia informacji o żadnym z Was, natomiast podaje dane procentowe zbiorcze odnośnie odwiedzających. Dane na podstawie ponad 30000 osób.
- Łączna ilość kobiet i mężczyzn praktycznie jest taka sama. 49,1% kobiety i 50,9% mężczyźni.
- Ilość odwiedzających w rozbiciu na wiek:
a) osoby poniżej 25 roku życia - 12,5%
b) osoby 25-34 lat - 19,1%
c) osoby 35-44 lat - 22,2%
d) osoby 45-54 lat - 16,2%
e) osoby 55-64 lat - 17,4%
f) osoby powyżej 65 lat - 12,6%
pozdrowienia
- Łączna ilość kobiet i mężczyzn praktycznie jest taka sama. 49,1% kobiety i 50,9% mężczyźni.
- Ilość odwiedzających w rozbiciu na wiek:
a) osoby poniżej 25 roku życia - 12,5%
b) osoby 25-34 lat - 19,1%
c) osoby 35-44 lat - 22,2%
d) osoby 45-54 lat - 16,2%
e) osoby 55-64 lat - 17,4%
f) osoby powyżej 65 lat - 12,6%
pozdrowienia
kase wygram i bede robil to co najbardziej lubie robic, czyli nic
to mowicie ze osoby po 45 klada laske juz powoli na wygrana a 65 latki nie chca sie jarac czarodziejem?
13,25,14,27,41,22,33,4,9
7,37,40,22,16,6,15,24,33
6,9,10,17,18,20,27,38,40
7,37,40,22,16,6,15,24,33
6,9,10,17,18,20,27,38,40
Orkiestra gra ale nawet Owsiak miał zastrzeżenia co do śledztwa na temat śmierci Adamowiczamoże żyje i ma się dobrze bo coś tu śmierdzioto wcale nie został zraniony nożem a paralizatorem a by było śmiesznie gość obok niego też oberwal i był w szpitalu kilka dni ale media nic nie wspomnialy
Cześć mój tata teraz lepiej się czuje po raku odbytu, ale trzeba dbać.
Co to za informacja ? tomi77
To dobrze teraz same choroby i lekarze do dupyjak źle trafisz to do mocnego ja trafiłem dobrze ale rodzinny prawie mnie wykończył bo wysoka gorączkę leczył prawie 2 tygodnie i straciłem słuch i mowenie chce wypominać 2017 roku
A bo na jaw wychodzą nowe fakty a raczej nagrania odnośnie śmierci Adamowiczadużo pytań i najważniejsze dlaczego brak zapisu z kamer a było ich tyleno i dlaczego gość bez etykiety wszedł na scenę bez kontroli
magdo ja ciebie lubię, proszę. tomi77 wybacz, że ci podrywam ale ja sam jestem i też chce z kimś być.
Hejka! Wczoraj 6/10 w MM ale szkoda ze bez+ bo bym miała. W Lotto tylko 2 traf . A Ep to Extra porażka
Tomeczku rozumiesz ?
magdo poznajmy się, chce aby tata widział moją dziewczyną, był na ślubie i mama.
A teraz dziewczyny na kasę idą, z Fotki to widać, a ja dobre serce i się nabieram. A ja się o ciebie zatroszczę, pracuje, co będziesz chciała. Kolmax magazyn.
Dostałem 900 zł i umowę zlecenie na pół roku. A jakiego masz Facebooka ? A co źle pisze ?
Seks nie jest najważniejszy.
Zmieniłem swoje postępowanie i inaczej mówię. Aha zresztą już od 2007 roku inaczej postępuje, coraz lepiej. Jak babcia zmarła. A bo miałem 100 godzin i jedną sobotę 6 godzin.
3 721 927. Forsami nie jest popularne zbytnio ja jak nieraz mowie o tej stronce znajomym którzy graja w gry to pytaja a co to za stronka ?to mowie ze jest to fajna strona o tematyce gier liczbowych i zawsze mówie zajrzyj a sie przekonasz, ja tam tez jestem i wielu znajomych typujemy tam liczby wymieniamy sie spostrzezeniami, oni robia oczy i mowia okej, jak to sie nazywa zapisze sobie, wiec podaje im stronke, jak brzmi
Ale mam 1 800. A popiszmy na Facebooku.
Witam! Podrzuccie z 5 zakladow na Mini, bo jakos nie mam koncepcji?
U mnie 2500 podatku zabierają bandyta i to żeby na dzoeci które choruja co rusz pomoz martusi kamilkowi ma taką chorobe lub na zwierzęta a idzie na byle co
No to kompa trza wyłączyc i koniec pracy weekend będę po losowaniu powodzenia
Kasia chyba nie warto sobie łamać głowy choć jest fajnaTo raczej do tanga nie będzie
Dzisiaj drugie i ostatnie podejście :
A więc : 11,15,20,26,59,70
stawka x 8
A więc : 11,15,20,26,59,70
stawka x 8
ja sie tylko obawiam jednego, ze gdy stronka jest połaczona z facebokiem to moze byc zagrozona od tamtej strony ,poniewaz na faceboka sa czesto przeprowadzane ataki hakerskie, hakerzy wlamuja sie na konta ludzi,wiem otym z tond ze niedawno pisała mi kuzynki córka ze ktos jej włamał sie na fejsa i na komurke poprzez sieć ja uwarzam ze tu tez moze tak sie stać, ja bymnm niechciał aby ktos postronny szafował moimi danymi osobowymi, mam nadzieje ze ADMIN dobrze zabezpiecza ta strone i dobrze chroni nasz dane nie udostepnia ich innym podmiotom,
Dzieki, Waldus, bede dzis w Wislicy w przybytku co zbudowal Nasz król Kazimierz Wielki, modly odprawie za zdrowie Wasze i nasze
strona polaczona z fecebokiem według mnie niejest dobrym rozwiazaniem, bo nigdy niewiadomo co moze sie stać, faceboka odwiedzaja tez i różne mety,i trzeba uważać, zawsze mówia tak , chcesz wiedziec o kims coźś to wejdż na fejsa tam poznasz kazdego osobiscie,to jest skarbnica wiedzy
Facebook został stworzony po to by uzyskać jak najwięcej informacji o każdym człowieku na całym świecie.Służby w każdym państwie mogą bez przeszkód prześwietlać każdego właściciela konta na FB ingerując w jego życie,potrzeby,problemy i zamierzenia...
służby w całej Europie czytają i kontrolują facebooka by wyeliminować choćby terroryzm.
W Polsce policja ABW słuzby specjalne a także biura detektywistyczne czy choćby złodzieje i oszuści także korzystają z tego że istnieje facebook...
W Polsce policja ABW słuzby specjalne a także biura detektywistyczne czy choćby złodzieje i oszuści także korzystają z tego że istnieje facebook...
magdo proszę.
Całe zło czyli : zabójstwa,zdrady,kradzieże oszustwa mają swoje początki właśnie na facebooku
Islandorka wole Magdę
Odradzam każdemu posiadanie konta na FB i polecam każdemu jak najszybciej skasować konto
Zb hu ci w d...
Osa
W końcu mam spokój, Madzia powidzenia
I co ciulu
Wyjdziesz za mnie osa
Cmoknij mnie wiesz gdzie
yraja zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 871473 i wygrał(a) 300 zł
Rynku z kotami spis stara baba
3 722 001. Telesfor dokladnie tak jak piszesz tak jest, dlatego tez i duzo ludzi likwiduje konta na facebboku lub wogole ich niezaklada bo chca miec troche prywatnosci,
Waldi walnij go
Zb koty mądrzejszy od ciebie
Waldus
Osa