Wpisy 3 720 719 – 3 720 818
10 stycznia 2020 16:13 → 10 stycznia 2020 18:22, 100 wpisów
Australia odmówiła pomocy WOŚP, a Jurek Owsiak wysłał już miliony zł na pomoc Australii
Nie draże już tego tematu.Kaczor001, Arczibalik73, Krzysztofc, głowy do góry.
3 720 705. KACZOR001 tak samo jest z cukrzyca ,cukrzyca nie boli, ale po cichu człowieka od srodka zabija , mozna ja przychamowac niby lekami, ale nie jest uleczalna niestety tez choc niby gdzies tam maja jakis lek ale w polsce jeszcze długo tego niebedzie i ludzie nadal beda umierac , we wszystko sie pompuje wielkie pieniadze ale nie w leki ktore mogły by pomoć człowiekow, biznes kraju to jest biznes kraju , nie dla psa kiełbasa, czyli inaxczej leki nie dla pacjentów liczy sie tylko kasa dla rzadu i nic pozatym,
3 720 716. KACZOR001 nie jesteś glupi wcale,to prawda co piszesz, niestety unas medycyna kuleje cały czas jeśli chodzi o rózne choroby, polska pompuje kase we wszystko oprócz tego co jest potrzebne i co ma jakies wartosci dla spoleczenstwa
np, zobaczcie jak wyglada pomoc ,dla zwyklego pacjenta chorego ,a jak wygladała pomoc ,dla jednogo z politykow obecnej partji rzadzacej,jaka jest róznica miedzy mna a tym panem,? dlaczego ja czy ktokolwiek musimy czekać na dana wizyte u lekarza czy na jakis zabieg miesiacami a politycy maja takie zabiegi o reki?
A... Na to nic nie poradziszto jak ty jedziesz po pijakua jak politykkażdy inaczej oceniany choć ta sama wódkę spozywaliscie
skończmy te smutne tematy chopaki skaczą TRZYMAJMY KCIUKI , A WSZYSTKIM ZDROWIA
dobra ale koniec juz o tych chorobach zacznijmy moze milsze tematy ,jak i co typujemy w gry na dzisiejszy wieczór, wszystkim zaś chorujacym zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia i duzo duzo zdrowia, Tobie KACZOR001 tak samo trzymaj sie ciepło i mniej choruj,
dostałem na firmowego @ że klient nie mógł się do mnie dodzwonić i prosi o kontakt - patrze jakiś dziwny numer , sprawdzam kierunkowy Urugwaj nie ze mną te numery Bruner
Cyferki do Mini Lotto na 10.01.2019
4,10,11,22,39
POWODZENIA!!!
4,10,11,22,39
POWODZENIA!!!
3 720 728. kedzior13 no niezle ja na meila tez dostaje takie nieraz wiadomosci, raz w to wszed łem sprawdziłem ale to byly ofery jakis dziewczyn, z kambodży, pozniej okazało sie ze to był tzw. atak hakerski, na konta meilowe oraz wysylanie tzw wirusów, po jakims czasie tez miałem problemy z kontem meilowym, teraz takich linkow juz nieotwieram jesli niwiem skond jedst i od kogo, odbieram wiadmosci tylko od lyudzi którym podalem do siebie konto meilowe, od znanych mi osób, inni nie maja wstepu,
przepraszam za błedy w niektórych wyrazach z dodatkowymi literkami, widze ze tu zawsze cos innego wejdzie niz to co bym chciał
Latające plemnikitaki system badamskosy i piony ale z przedstawiona tabela 80 liczb
waldek55 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870998 i wygrał(a) 500 zł
Skoro jest możliwość typowania przez FB, to pora odblokować aresztowanych Panie Adminie.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 871 000
Tu wychodzą jakieś cyrki. Nigdy nie zakładałem profilu na multipasko, nick baron jest mi obcy, mogę się logować bez hasła.
Nie przyjął się wynalazek.
Zniknęły >> łapki błazna <<
Zniknęły >> łapki błazna <<
Przerwa na
Znikam do jutra.
Biorę pod pachę i wyruszam w trasę.
Biorę pod pachę i wyruszam w trasę.
14041968 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 871003 i wygrał(a) 100 zł
troche zmodyfikowalem stronke
dodalem systemy - wlasciwie taki bajer jak ktos chce skrocony jest fajny bo mozna ustawiac przesilenie liczb np. na liczby pewne wspolczynnikiem rownomiernosci i powiekszac wygrane
dodalem systemy - wlasciwie taki bajer jak ktos chce skrocony jest fajny bo mozna ustawiac przesilenie liczb np. na liczby pewne wspolczynnikiem rownomiernosci i powiekszac wygrane
czatu i forum nie dodaje bo wlasciwie jest to zwiazane ze strata czasu na administrowanie
Na wieczór MM:25,36,43,45,53,58,61,64,71,73
2,3,8,11,15,18,19,20,21,23
2,3,8,11,15,18,19,20,21,23
Nigdy nie zakładałem konta na multipasko. Nick ' baron' jest mi obcy. Profil niby jest od 2007 r. To jakieś nieporozumienie.
Hey.. Ma ktoś ciekawe propozycje do ejacka nie gram w to wole multi i mini mam chrapke zagrać
Cześć
Waldus Podaj jeszcze raz liczby do EuroJackpot
Waldus Podaj jeszcze raz liczby do EuroJackpot