Wpisy 3 720 192 – 3 720 291
9 stycznia 2020 21:53 → 9 stycznia 2020 23:59, 100 wpisów
Pasko można poprosić o kila nowych emotików ,np.o słonia z trąbą .
Tak foto zb na rumaku
Wio ijjjaaa
A są takie
Pasko trafiłem tu czyli na sucho 10 000 i juz przegrałem wszystko
Albo słoń od tyłu
Moim zdaniem łapki to był poroniony pomysł. Jest dobry ale na FB, chorej Interii i innych portali.
Banan pietruszka osa itp daj te emonikow
Pasko gdzieś widziałam taką emotkę -ruchomego banana co tańczył...ale fajny był.Taki banan by się tu przydał.
3 720 019. lorey 2020-01-09 (18:40) home by the sea
Witam!
a ja dziś stawiam na 23....moje
i 45,46...
5/10,,,,5/7....
po to...
Witam!
a ja dziś stawiam na 23....moje
i 45,46...
5/10,,,,5/7....
po to...
Magda jedz ze mną do Brazylii jak mię pewny pajak ugryzie to mój banan będzie stał bardzo długo przez kilka godzin
14041968 zagrał(a) za 18 zł w typowaniach keno na los. nr 870813 i wygrał(a) 900 zł
Idę spać
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
U mnie TS otwiera 2 salony z automatami do gry , to chyba trzeba kasy na takie punkty.
wiecie warto obstawic buka na 3 kursy w NCAA w koszykowke USA
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
ale juz 3 razy sie nacialem bo dodalem dwa zdarzenia i nie weszly o kilka punktow
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 331 233,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
W lotto 3/6 24 zł, w Keno za 4 wygrane 14 zł w MM 4/10 X 2 = 8 hmm + i - Wydane 18 zysk 46 wygrana 28 zł eh
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Wszyscy zaczęli grać skosami patent sprzedany nic lipa porażka dziś
3 720 227. Angierski
Popieram , tylko łapka w dół
Popieram , tylko łapka w dół
Angierski nowa metoda sprawdzam. Pozdrawiam Ciebie i nową Twoja stronę.
Angierski w keno inwestycja na próbę 4 zł wygrana 14 zł 10 do przodu a późniejsze losowania też wpadało 2/2
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
K30, tylko masochista gra liczbami podawanymi na czacie. Grać li tylko własnymi liczbami. Niech będzie 1, ale stały zaklad
lepiej było jak były dwie łapki, ale funkcja banowania za dawanie łapek w dół to lipa
Janeczka0409, ile ludzi, tyle charakterów. To samo jest z opinią. Opinia jak dziura w d..., każdy ja ma. Po co komu łapki???
Angierski, zauważ, że nasz naród jest bardzo podzielony - msciwy. Wszędzie, na każdym kroku szczycie jeden na drugiego. Niech ten portal będzie przyjazny, pomocny dla siebie, bazbadzmy się animozji na tym portalu. Powinniśmy stanowić rodzinę, a nie wrogo lapkowac. Po co to komu????
Napisałem coś pozytywnego, tekst nie został zaakceptowany. Miałem.infi, by przeredsgowac tekst. Były w nim podziękowania dla Admina. W Mini tylko 3 trafne, dalej po 2 i oboki.
jest zakaz pisania dużymi literami ... tzn. pojedyncze są możliwe, a nie że wszystkie.
Panie Adminie, wiem o tym. Napisałen coś, co teraz powtórzę. Ciekawe czy będzie blokada? Panie Adminie, gdzie Panu podesłać prezent za właściwa decyzję?
Już inaczej wygląda stronka bez lapek. Być może nie będzie już wrogości na tym portalu? Dość jej mamy na innych portalach. Usmiechajmy się do siebie więcej.
an75 zagrał(a) za 32 zł w typowaniach keno na los. nr 870831 i wygrał(a) 4000 zł
Co by tu napisać niemiłego zeby tak słodko nie było...
ZBYSZEK jest gupi
ZBYSZEK jest gupi
szkoda,że nie ma łapek w górę,bo Gonzadzę chciałem dać,a tu zonk
Gonzaga, wstyd mi za Ciebie
Strzesz nas Boże od ludzi sztucznie uśmiechających się i miłych,to już wolę żeby każdy był naturalny
Bogdan041, tu się zgodzę.Teraz,pisze się tak: - Z uwagi na to, że groźby są karalne, przesyłam Ci życzenia.
Wysokich wygranych, miłego dnia, wszystkiego najlepszego to da nieszczere.Taki, kto tymi pozdrowieniami częstuje, nie wiem czy do końca jest szczery? Cieszę się, że nie mam rodziny w pewnym województwie - nie ubliżając Dienkireicxowi i Zeromskirmu.MikolskowinRejoei też.
Sienkiewicz, Tej, Zeromski.Wkradly się błędy
Nie Tej a Rej.
Gdzie Jarosław, Kościuszko, Bem, Kazimierz Pułaski? - Oooo, dajcie k...I sercu pierś za wąska! - To proszę przyjąć mnie do narodowego polskiego wojska.- To chyba Kamil Baczyński??
Jarosław Gosiu jest na Nowogrodzkiej.