Wpisy 3 719 419 – 3 719 518
8 stycznia 2020 22:27 → 8 stycznia 2020 23:54, 100 wpisów
Oceniane są wpisy nie osoby
--Pasko a jak się przywitałam to poleciała łapka w dól
--Pasko a jak się przywitałam to poleciała łapka w dól
Aya, bo ktoś smartfona do góry nogami trzyma
wirtuozxyz zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870559 i wygrał(a) 3000 zł
Czy źle oceniony i skazany portalowicz przez Sąd Kapturowy ma szansę odwołania się???
Dobry wieczór
3 719 411. Pasko 2020-01-08 (22:21) Rzeszów
0 0
Oceniane są wpisy, nie osoby. Więc dany wpis musi zostać mocno znegowany za co autor tego wpisu może dostać blokade.
Osoby też są oceniane i zanegowane, nie tylko poprzez łapki i często niesprawiedliwie banowane, jak zauważyłam .
Dobranoc
3 719 411. Pasko 2020-01-08 (22:21) Rzeszów
0 0
Oceniane są wpisy, nie osoby. Więc dany wpis musi zostać mocno znegowany za co autor tego wpisu może dostać blokade.
Osoby też są oceniane i zanegowane, nie tylko poprzez łapki i często niesprawiedliwie banowane, jak zauważyłam .
Dobranoc
oczywiście tak. Przede wszystkim gdyby doszło do takiej sytuacji, to na pewno zostanie ona przeanalizowana. Może się okazać że skończy się to odblokowaniem, a zablokowani zostaną Ci, którzy dawali łapki w dół. Ogólnie oczywiście jeśli ktoś by nadużywał tą funkcjonalność np. dając każdemu wpisowi łapkę w dół, to również został by zablokowany. Trzon czata powinien być zdrowy. Ostatnio na facebooku dołączyłem do grupy "lotto gramy i wygrywamy", która liczy sobie 5000 członków i jak zobaczyłem jakie tam wpisy są oddawane, komentowane, itd. to byłem pod dużym wrażeniem.
w zasadzie zero hejtu, dużo merytorycznych wpisów, fajnego poczucia humoru, itd. no tutaj jest co nadrabiać.
a może skoro nie podobają się tak te łapki w dół, to zostawić tylko w górę ... aby była możliwość wyróżniania wpisów.
według mnie lapki w dol nie oznaczaja odrazu hejt
nie kazdy musi sie zgadzac czyli zgoda albo nie zgoda, a nie ze ktos zle napisze to ja mu daje lapke w dol bo go nie lubie
wedlug mnie dla mnie to lubie lub nielubie tresci ale to nie oznacza ze kogos nie lubie ze chcialbym go zbanowac
nie kazdy musi sie zgadzac czyli zgoda albo nie zgoda, a nie ze ktos zle napisze to ja mu daje lapke w dol bo go nie lubie
wedlug mnie dla mnie to lubie lub nielubie tresci ale to nie oznacza ze kogos nie lubie ze chcialbym go zbanowac
no bo jak bedziemy tu łapkami się zajmować a nie typowaniem to jest
Jak już wracamy do meritum-to informuję Społeczeństwo,że mi dziś sypnęło:
Pewniak>58-
>4/10 + 2x5/10 + 6/10
Pewniak>58-
>4/10 + 2x5/10 + 6/10
Pasko dopóki jesteś...mógłbyś dodać kilka fajnych emotikow ,najlepiej ruchomych .Dla mnie poproszę bezludną wyspę,palmę .
k30 jestes?
Gonzaga dzięki.Pasko mógłbyś też dorzucić słonia na szczęscie.
PASKO proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
PASKO proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Mąż siedzi przy komputerze. Wchodzi żona:
- No puść mnie, chociaż na dziesięć minut, muszę coś sprawdzić w Internecie! Słyszysz? - tarmosi go. - Dawaj mi myszkę, no dawaj!
- Żesz psia krew! - wrzeszczy na to mąż. - Czy ja ci wyrywam gąbkę z ręki, jak zmywasz gary!?
- No puść mnie, chociaż na dziesięć minut, muszę coś sprawdzić w Internecie! Słyszysz? - tarmosi go. - Dawaj mi myszkę, no dawaj!
- Żesz psia krew! - wrzeszczy na to mąż. - Czy ja ci wyrywam gąbkę z ręki, jak zmywasz gary!?
Witajcie
Słonia ale z trąbą do góry
Pasko już dwie osoby chcą słonia,nie możesz nam odmówić.Jagawisia ale ten słoń to ma mieć trąbę do góry nie?
Dopiero wróciłem do domu
3 osoby chcą słonia ja Magda i Jagawisia
Oj Dziewczyny-jakie Wy jesteście przewidywalne
...ciągły popyt na ...trąbę
...ciągły popyt na ...trąbę
Gonzaga przewidziałeś że ktoś tu będzie chciał słonia z trąbą ?
Najpierw chciały tylko słonia.
Później żeby ten słoń miał trąbę do góry
A teraz żeby ta jego trąba była długa
Później żeby ten słoń miał trąbę do góry
A teraz żeby ta jego trąba była długa
Za chwilę powiedzą że słoń ma być złoty
byl taki wygaszacz ekranu marynarz na bezludnej wyspie kto pamieta?
Jagawisia niech ma normalną trąbę ani długą ani krótką
Tak złoty może być
Jagawisia
Jagawisia
Jagawisia wiem o tym i popieram
K30 32,60
Jagawisia dobrej nocy
K30 zaraz Ci to sprawdzę
Nie wejdzie to jutro
K30 mnie bardziej interesuje co będzie jutro
Sprawdzam co dać na jutro
K30 w lutym pilnuj tego
16,51 63,66,76
16,51 63,66,76
Widzę, że Pan Admin zrozumiał i uwzględnił propozycje i uwagi rozumnych Portalowiczow
Arcisz55 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 870578 i wygrał(a) 504 zł
Miasteczko Śląskie, Tarnowskie Góry i Lubliniec, mówią dobranoc.
K30 10/10 żaden problem
30 jak potrzebujesz to musisz mieć dobry
Trzon
Trzon
K30 patrz i zapisuj
9,15,17,62,57
9,15,17,62,57
Trzon to jedno a Monolit drugie
Bozon co się zapętliło ?
Bozon o czym piszesz o jakiej pętli ?
K30 wszystko jest OK